• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya bedduam tutarsa ya bebeğime yada bana bişey olursa

ne biçim kelımeler bunlar?
ya o ölsün ya ben..
valla inş dunyaya gelmez cunku annesi onu sevgi dolu beklemıyor ömür boyu cocukda eziklik olacak.
miillet cocugu olmadgıgı için mılyarlar harcıyo senın dedıgın lafa bak sen zaten bir cocugu hak etmiyorsun
yüce rabbım hak edenlere versin inşallah

elzem hanımın yorumu

ne biçim kelımeler bunlar?
ya o ölsün ya ben..
valla inş dunyaya gelmez cunku annesi onu sevgi dolu beklemıyor ömür boyu cocukda eziklik olacak.
miillet cocugu olmadgıgı için mılyarlar harcıyo senın dedıgın lafa bak sen zaten bir cocugu hak etmiyorsun
yüce rabbım hak edenlere versin inşallah

elzem hanımın yorumu

walla iki tane konu acmissin ordaki yoruma burda cevap vermissin o acidan karisiklik olmus...

ya ona bişey olursa diye açtığım başlığa
umarım çocuğunuz dünyaya gelmez şeklinde bir yorum..benim çocuğum ezik olmayacak ama ondaki bu kalple onun çocuğu annesinden utanmaz umarım

umarım çocuğunuz dünyaya gelmez şeklinde bir yorum..benim çocuğum ezik olmayacak ama ondaki bu kalple onun çocuğu annesinden utanmaz umarım

canim sen ALLAHA SIGIN ayni seyi sen kendi kendin icinde soylemissin baskasi soyleyincemi anladin ne kadar kotu bir cumle oldugunu,
INSALLAH saglikla dogar bebegin kendini strese sokma senle beraber bebekte etkileniyor biliyorsun,
yani bir suru kisi burda bi evlat sahibi olabilmek icin can atiyor senin karnindaki yavruya soylediklerin ister istemez insani kizdiriyor:34:

rica ederim konu kapatılsın..ya ben bu çocuğu aldırmadım etmedim bi an duyunca şok oldum..ben buna bu şartlarda nası bakarım öleyim bari yada düşer inşalla şeklinde ağzımdan çıktı bi an..saniyelikti hatta içimden geçirdim belki sesli bile söylemedim..ben bunun vicdan azabıyla üzülürken..sanki çocuğu parçalata parçalata almışım gibi bi muamele..

ben dayanamayacağım daa fazla lütfen konu kapatılsın..bi daha tanımadığım kimseye anlatmam buda bana ders oldu..

Sen kendi evladın için ölsün diyebiliyorsun.
Elin kadını dediği zaman mı çirkin oluyor.
El o diyebilir onun çocuğu değil ki,anne olarak sen diyebiliyorsan o neden diyemesin?
Ona bu kadar kızıp utanılacak kadar kötü bir kadın olarak tanımlıyorsan ..
Sen nasıl bir insan oluyorsun bu durumda.
Kendi evladının ölümü isteyen biri olarak ?
İlginç cidden ölsün diyen sensin o değil.
O sen öyle düşündüğün için yapmış o yorumu.
Bebeğim olacak çok mutluyum diyen bir kadının topiğine girip yazmamış o yorumu.
çocuğum ölsün diyen bir kadına yazmış.

ya arkadaşımm insanlarrr öldürüyooo aldırıyooo bi annn ben naparım düşse bari diye içimden geçirdiğim bişeydiii insanlar istemediklerinde ağır kaldıyoo neler yapıyooo..yeter artıkkk yaaa..üyeliğimi iptal edinn

ya arkadaşımm insanlarrr öldürüyooo aldırıyooo bi annn ben naparım düşse bari diye içimden geçirdiğim bişeydiii insanlar istemediklerinde ağır kaldıyoo neler yapıyooo..yeter artıkkk yaaa..üyeliğimi iptal edinn

Hayatınızda hep böyle kötü insanları mı örnek alırsınız?
Neyse,sağlıkla doğsun inşallah

hamileyken lustral mı kullandınız?? eğer öyleyse doktorunuzla konuşun bu konuyu, lustral antidepresandır. hamileyken kullanılmaz antidepresan...

Son düzenleme:
rica ederim konu kapatılsın..ya ben bu çocuğu aldırmadım etmedim bi an duyunca şok oldum..ben buna bu şartlarda nası bakarım öleyim bari yada düşer inşalla şeklinde ağzımdan çıktı bi an..saniyelikti hatta içimden geçirdim belki sesli bile söylemedim..ben bunun vicdan azabıyla üzülürken..sanki çocuğu parçalata parçalata almışım gibi bi muamele..

ben dayanamayacağım daa fazla lütfen konu kapatılsın..bi daha tanımadığım kimseye anlatmam buda bana ders oldu..

arkadasim kusura bakmada oyle bir yazmisinki sanki her an bebegini istememissin gibi,
simdide diyorsun ki duyunca icimden gecirdim :26:

neyse saglikla dogar INSALLAH,
ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Son düzenleme:
ben bi sanıyelık dedim diyorumm ilk gunden beri karnımı korudum diyorum.kalp hastalığım romatizma hastalığım ve boşanma aşamasında olduğum bi eşim vardıı..ve aldır diye baskılarr..ben naptım yaa bir anlık şok olunca içimden öyle geçtii..bu ne eleştiri..ben napsam nelr yapsam diye danışmak için geldim..lüttfen yaa karnıma ağrılar girdi..yazık yaa..başkası olsa tevbesini eder konu bile açmazdı buraya ben fikir verirsiniz diye geldim...lütfen kapayın konuyu lütfenn

ben bi sanıyelık dedim diyorumm ilk gunden beri karnımı korudum diyorum.kalp hastalığım romatizma hastalığım ve boşanma aşamasında olduğum bi eşim vardıı..ve aldır diye baskılarr..ben naptım yaa bir anlık şok olunca içimden öyle geçtii..bu ne eleştiri..ben napsam nelr yapsam diye danışmak için geldim..lüttfen yaa karnıma ağrılar girdi..yazık yaa..başkası olsa tevbesini eder konu bile açmazdı buraya ben fikir verirsiniz diye geldim...lütfen kapayın konuyu lütfenn

sadaka ver,bol bol dua et ALLAH KABUL EDER INSALLAH sag salim dogar bebegin...

sanki isyan etmişimmm napsamda düşürsem kızlar demişimm..sanıyelık söyledimm içim acıdığı içinde başlık açtımm.arkadaşlardan biri sadaka ver dedi çok mutlu oldumm fikir olduğu için..tamam çok sevindim demiyorum süpriz bi gebelikti ama içime düştüğünden beri karnımı seve seve geziyorum ben..

Et tövbeni geçsin o zaman kardeşim.
Allah Allah..
Ölsün,Allah ikinci nasip etmesin diye dualar ettim diyorsun şimdi içimden saniyelik geçirdim diyorsun.
Ne yapalım biz Allah verecek kararı,o affedecek?
Biz ne bilelim duanı kabul eder mi,etmez mi?
Evladın sağlıklı olur mu olmaz mı Allah bilir..
Karnına ağrılar biz yanlış yapmışsın dediğimiz zaman giriyor,ölsün dediğin zaman değil niyeyse .
Konu açanların ruh hali benimkini bozdu yeminle.

sanki isyan etmişimmm napsamda düşürsem kızlar demişimm..sanıyelık söyledimm içim acıdığı içinde başlık açtımm.arkadaşlardan biri sadaka ver dedi çok mutlu oldumm fikir olduğu için..tamam çok sevindim demiyorum süpriz bi gebelikti ama içime düştüğünden beri karnımı seve seve geziyorum ben..rabbimin vardır bildiği diyorum ben sakat bile olsa aldıracak bi kadın değilim.maneviyatım güçlü benim..sadece fikir sormak istemiştimm..tabiki endişelerim var eşimden ailemden destek görmiycem sağlık sorunlarım var ama konu bu değildiki..

Et tövbeni geçsin o zaman kardeşim.
Allah Allah..
Ölsün,Allah ikinci nasip etmesin diye dualar ettim diyorsun şimdi içimden saniyelik geçirdim diyorsun.
Ne yapalım biz Allah verecek kararı,o affedecek?
Biz ne bilelim duanı kabul eder mi,etmez mi?
Evladın sağlıklı olur mu olmaz mı Allah bilir..
Karnına ağrılar biz yanlış yapmışsın dediğimiz zaman giriyor,ölsün dediğin zaman değil niyeyse .
Konu açanların ruh hali benimkini bozdu yeminle.
ispat edermsin öyle dediğimi??

merhaba kızlar..şu an ikinci çocuğuma hamileyim..tek çocuk istiyordum şiddetle..soranlarada artık sussunlar diye Allah nasip etmesin gibisinden bir sürü ağır cümle kuruyordum..hastanede hamile olduğumu öğrenincede ya ben öleyim ya o dedim.kimsemde yok yardımcı olacak,şu an hafif depresyona girmiş durumdayım..hem ben napıcam iki çocukla düşüncesi ama ondanda çok ya bebeğime yada bana bişey olurmu yoksa Allah bana bi şekilde cezamı verecek düşüncesi(bebeğin sakatlığı,ölümü) beni çok etkiliyo..ailem aldır diye çok baskı yapma ama ben asla ona kıyamam,kıymadımda..ya o an duaların kabul vakti geldide duam kabul olduysa diye çok korkuyorum..zaten kafam karmakarışık:43:

böyle bi hata nasıl yapılır llahım anlamıyorum...hele hele şu bebek aşkıyla yanan insanları gördükçe....rabbim bilir herşeyi yinede.....yapacağın şey belli... sızlanmak yerine şu duayı et ve kalbini de bu duaya inandır.....ALLAHIM Bİ ANLIK GAFLETE DÜŞÜP İSTEYEREK VEYA İSTEMEYEREK DİLEDİĞİM İSTEDİĞİM BU DUAMI KABUL ETME... ELİMDEN DİLİMDEN DÖKÜLEN BU CÜMLELER İLE BENİ İMTİHAN ETME...BİNLERCE TEVBE EDİYORUM... YAVRUMU BANA HAYIRLI İHSAN EYLE...SAĞLIKLI Bİ BEBEK OLARAK KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EYLE....BANA YAŞATTIĞIN VE YAŞATACAĞIN HERŞEY GÖNÜLDEN KABULÜMDÜR...SEN BANA HAYIR OLANI YAŞAMAMI NASİP EYLE...

merhaba kızlar..şu an ikinci çocuğuma hamileyim..tek çocuk istiyordum şiddetle..soranlarada artık sussunlar diye Allah nasip etmesin gibisinden bir sürü ağır cümle kuruyordum..hastanede hamile olduğumu öğrenincede ya ben öleyim ya o dedim.kimsemde yok yardımcı olacak,şu an hafif depresyona girmiş durumdayım..hem ben napıcam iki çocukla düşüncesi ama ondanda çok ya bebeğime yada bana bişey olurmu yoksa Allah bana bi şekilde cezamı verecek düşüncesi(bebeğin sakatlığı,ölümü) beni çok etkiliyo..ailem aldır diye çok baskı yapma ama ben asla ona kıyamam,kıymadımda..ya o an duaların kabul vaktiysede duam kabul olduysa diye çok korkuyorum..zaten kafam karmakarışık

başlığım buydu hastanede kısa bir şekilde o cümleyi söyledim ve ötesi olmadı..allah nasip etmesin cümlesinide artık ikinciyi yap diyenlere söylemiştim allah bana değil olmayanlara nasip etsin şeklinde..

Allah rızası için kapansın konum bakmadan edemiyorum ben acıktım çocuğum acıktı eşim gelecekk başım çok çok dönüyor..rica ediyorum.

hemen pes edip üyeligini iptal ettirme :34:

su an hamileligin verdi hassasiyetlikde var sakinles önce

konuna gelince bol bol DUA ve tövbe canim ALLAHIN izniyle bebisine birsey olmaz

bak negüzel oglusuna kardes geliyor yalniz büyümüyecek bebek büyütmek zor ama cocuklarin büyünce kendinle gurur duycaksin,kimseden beklentin olmadan getir dünyaya bebisini ben bakarim ben yaparim diyerekten ,cok kötü oldunda esinden rica edebilirsin yardim icin

Back
X