YA ben aşırı aşırı mutsuzum .

Tanimadan evlenmisiz demissiniz ya adan kisiligi buydu belki goremediniz
Esimle tutmayan bir tarafimiz vardi basta da gordum ama tolere edebilirim diye dusundum.
İlk evledigim sene pisman oldum.ama elle tutulur gozle gorulur birsey yok
Kendine bile anlatamadigin his olur ya
Su an cocuklarimiz var.alistik..adam iyi adam
Siz de esiniz fazla uzak davranmis.
Konusun ama suclayici degil..normal bir zamanda uzuldugunuz olaylari anlatin.
Anlamiyorlar.

Ya sürekli iletişim halinde sürekli bişeyler konusuyo işle ilgiliymiş hepsi de.. aama bana da aşırı ilgisiz sanki onlardan birine ilgi dıyuyp giibi sürekli beni değiştirmeye calışıyor. Gecen gün eski sevgilisinden konu actı kardeşi ondan beri daha uzak bana cok uzak aynı evde yabancı gibiyiz. Aynı odada oturuyoruz ama hiç konusmuyoruz o baska yerde ben baska. Ben böyle evlilik hayal etmemiştim ailesi ile sorunlarım vardı ondan sanıyordım onlarla olan sorunlarımı cözdüm yine aynı devam ediyor
Siz konuşun. Siz ilgilenin. Oda sizden öğrensin.

Birbirinizi daha tanımamışsınız ki! Bu kadar depresif olmayın. Yuh diyorum ya hemen boşan diyenler cikmis bu arada. Sen kendin gibi ol. Acaba....'larla başlayan cümleler geçirip içinden, bunlar doğruymuş gibi küsüp kenara çekilme. Acik ol, canlı ol, konuş, sohbet et. Onu da acarsın belki bu şekilde. Yani once esinin ne düşündüğünü bir anlamaya calis. Sen hiçbirşey bilmeden kusuyor kenara cekilip surat asıyorsun, esin de belki aynı şeyleri soyluyor; " evlilik böyle olmamalı, neden hergun surat, depresif mutsuz bir kadın, neşesiz bir ev...?" Sessizlik sorunları çözmez, kafadan konuşarak, susarak, içten içe kavgalar ederek daha iyi hale getiremezsiniz.

İs arkadaslariyla konusmasi gayet normal, is disinda bir konuda da konusabilirler sonucta insan dedigimiz varlik sosyal bir varlik ama baska insanlarla (kadin-erkek farketmez) konusurken sizinle konustugundan daha mutlu gorunuyorsa sizde bir problem olabilir. Bunu sizi suclamak anlaminda yazmiyorum, sadece bir yonden onu itiyor olabilirsiniz

Back
X