Tsk ederim bir daha ki severe dikkat ederim.Minimum beraberlik sorunu çözer .
Bu arada cümleler arasi boşluk bırakmak ücretsiz...
Sonuçta beraber büyüdük birde annem çok üzülüyor.uzak durma nedenlerimi anlatmam rağmen sen büyüsün affedici ol diyor.onu kirmakta hiç istemiyorum amaMesafe koy. Neden bu kadar önemsiyorsun ki.
Annemden ziyade üvey cümlesini sürekli babaları soktu.annemse bir türlü o hatayi duzeltemedi.aksine kavga olmasın diye üstünü örtü .bir evde büyüdük kardes olarak gorunmedim.şimdi ise annem hasta birsey olursa da bana emanet ediyor.bense nasıl cozerim bilmiyorum.(yorumunuz için çok tşk ederim)siz uvey kardes degilsiniz
nasil ayni evde yetisip de kardesler birbirinden bu sekilde nefret eder anlamam mumkun degil
demek ki anneniz ayrim yapmis yada becerememis sizi kardes gibi yetistirmeyi
siz de hicbirine acimayin anneniz de dahil olmak uzere ve mesafe koyun
Çok tşk ederim.alamamaya çalışıyorum ama yapım gereği çok takiyorum.o kadar kırıyor üzüyor ki.kelimeler yetmez anlatmaya.sürekli kendimi istemiyorum.nerde nasıl hata yapıyorum da kazanamiyorum onları diye.Üzülmekte kirilmakta o kadar haklısın ki..cok üzüldüm.Nasil çözülür artik bunca yil sonra bu sorun bilemiyorum.Ama artik sen cok fazla uzulmemeye çalışarak mutlu olabilirsin.ciddiye alma sende onlari baska care yok
Çok tşk ederim.annem süreklibir Araya toplar bizi bir gitmesem iki gitmesem tf açıp ağlar.o agladiginda dayanamıyorum.Herkesi düşünmeye kalkarsanız ancak dert edinirsiniz. Az görüşün kardeşlerinizle. Anneniz üzülebilir ama bu sizin yüzünüzden olmuyor. Kendinizi suçlamayı bırakın.
yaziklar olsun o babayaAnnemden ziyade üvey cümlesini sürekli babaları soktu.annemse bir türlü o hatayi duzeltemedi.aksine kavga olmasın diye üstünü örtü .bir evde büyüdük kardes olarak gorunmedim.şimdi ise annem hasta birsey olursa da bana emanet ediyor.bense nasıl cozerim bilmiyorum.(yorumunuz için çok tşk ederim)
Ama bu psikolojik şiddete girer. Size nazı geçiyor diye yapıyor. Size yazık değil mi?Çok tşk ederim.annem süreklibir Araya toplar bizi bir gitmesem iki gitmesem tf açıp ağlar.o agladiginda dayanamıyorum.
Çok tşk ederim.o kadar zormuş benimsemem.sürekli göze batım sonuçta onların suçu yok o kadar çok islediki kizamiyorum.ama buda beni derinden yaraliyor.keşke aile olabilseydik yaralarimizi sarabilseydik.olmadı.yaziklar olsun o babaya
is isten gecmis bu saatten sonra onlarin sevgisini kazanamazsiniz ama siz umirsamayarak hayatiniza devam edebilirsiniz
kusura bakmayin ama ne salak insanlar var ya , cok mi zor ufacik cocuklari ayrim yapmadan sevmek , sahip cikmak , kabullenmek?
mitlu ve huzurlu bir aile ortami yaratmak varken boyle mutsuz insanlar yetistirmek niye?
gercekten kotu insanlar var ve olan sizin gibi iyilerw oluyor
Bana yazık olduğunu düşünen yok ki.sorun varsa cozulcekse ben varım .annemde toparlamada beni cagirir.ben gelmiyince kimse gelmez.ama duyarlarsa gelcegimi hemen gelirler.anneme bunu biliyor.nazıda geçiyo ağlar bende Kıyamam giderim.Ama bu psikolojik şiddete girer. Size nazı geçiyor diye yapıyor. Size yazık değil mi?
Peki bundan sonra ne olacak? Hayatınız için planınız ne? 60 yaşına geldiğinizde yine böyle sorunlarla mı uğraşmak istiyorsunuz?Bana yazık olduğunu düşünen yok ki.sorun varsa cozulcekse ben varım .annemde toparlamada beni cagirir.ben gelmiyince kimse gelmez.ama duyarlarsa gelcegimi hemen gelirler.anneme bunu biliyor.nazıda geçiyo ağlar bende Kıyamam giderim.
Bundan sonrası için uzak bir şehire taşınmak olucak belkide yurt dışı uzakta olursam annem uzakta ondan gelmiyor der ve bu konuyu zamanla kapatır.onların zaten canına minnet .bense eşimle olmadığımız aileyi kurarız .Peki bundan sonra ne olacak? Hayatınız için planınız ne? 60 yaşına geldiğinizde yine böyle sorunlarla mı uğraşmak istiyorsunuz?
Anneniz telefonla da olsa uzaktayken tüm sorunları size yansıtacak muhtemelen.Bundan sonrası için uzak bir şehire taşınmak olucak belkide yurt dışı uzakta olursam annem uzakta ondan gelmiyor der ve bu konuyu zamanla kapatır.onların zaten canına minnet .bense eşimle olmadığımız aileyi kurarız .
Yansıtacak ama beni rahatlatansa uzaktayim istesem yardım edemem diyerek psikolojik olarak rahatlatip kendi hayatıma yonlene bilirim gibi geliyorAnneniz telefonla da olsa uzaktayken tüm sorunları size yansıtacak muhtemelen.
Eşinizle kendi ailenize yönlenin artık, bırakın sizi huzursuz edenleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?