ya ben hamilemiyim bi bakarmısınız_?

mzqnnn

OnLy God Can Judge Me!
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
197
4
26
Diyarbakır
ya kafam çok karışık yardım edermisiniz_?benim adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım çok silik çıktı 3 gün önce (yani adetim 1 gün geçikmişken) kan testi yaptım 1.20 çıktı ama sabah kalkınca karnıma kramplar giriyor..sizce hamilemiyim nasıl kontrol edebilirim şimdiden teşekkür...

Canim bence bir kan testi yaptir cünkü silik bir cizgi bile bir ihtimal hamile olman icin ;) rabbim gönlüne göre hayirlisini versin insaallah

maşallah allah tek sancıda kurtarsın benim kan testi düşük çıktı değilim büyük ihtimale cnm hç ümidim kalmadı çünkü

kızlar geç döllenme diye birşey var,nadirende olsa kadınların bazılarında oluyor böyle şeyler...yani hamile olmalarına rağmen beta hcg düşük çıkabiliyor...biraz daha bekle ve doktora git prolaktinine baksın belki ondan olamıyorsundur ya da stressten...

kızlar geç döllenme diye birşey var,nadirende olsa kadınların bazılarında oluyor böyle şeyler...yani hamile olmalarına rağmen beta hcg düşük çıkabiliyor...biraz daha bekle ve doktora git prolaktinine baksın belki ondan olamıyorsundur ya da stressten...

benim prolaktin yüksekti zaten 3 ayda zor düşürdüm ödüm kopuyor yine yükselmiştir diye cesaret edip gidemiyorum bile doktora....

ben de bu sorunu geçen yıl mart ayında yaşadım adetim 5 gün gecikti.idrar testleri pozitif çıktı hem de 2 farklı marka da aynı.dra gittim kan testi negatif çıktı ultrasona bile baktı yok.sonra 4 gün sonra falan adet oldum.garip bir durum.sen de öyle oldun sanırım

benim prolaktin yüksekti zaten 3 ayda zor düşürdüm ödüm kopuyor yine yükselmiştir diye cesaret edip gidemiyorum bile doktora....

o zaman sana şöyle anlatayım...ben 5 ay önce düşük yaptım sonra kist çıktı ilaç kullandım derken prolaktinim 76 imiş onu öğrendim...doktora hamile kalmak istediğimi söyleyince olmaz bu hormonla yumurtlayamazsın dedi neyse dostinex diye ilaç aldım 2,5 ay boyunca...bu arada adetlerim düzenliydi ama çok az geliyordu nerdeyse kırmızı göremiyordum hep kahverengi şeklinde oluyordu neyse ilaçtan sonra dr a gidip tekrar baktırmam lazımdı ama korkudan gitmedim sonra da amaaan koy götüne gitsin nolacaksa olsun dedim:) bu ayda günüm geçti idrar tahliline göre hamileyim yarın da kan tahlilimin sonucu belli olacak ama içimden bir ses ya prolaktinim fırladıysa bu sebepten olamıyorsam diyor ama öyle bile olsa çift çizgi çıkarmıydı diyorum bu seferde...

işte bende dostinex kullandım yarın doktora gidcem umarım hamileyimdir kan tahlilinde çıkmasa bile alttan muayne edince görülüyormuş inş öyledir...

tamam canım çooook saol iyi geceler....
tatlm moralını bozmak ıstemem ama hamıle deılsın bnce:14:bnm basıma cok geldı o dedıgın defalarca ıdrarda pztf cıktı kanda negatf ve hamıle deıldm..testler boyle yanıltıo ınsanı..muayene olmanı tavsıye ederım baska bı problem yoktur ınsallah..

tatlm moralını bozmak ıstemem ama hamıle deılsın bnce:14:bnm basıma cok geldı o dedıgın defalarca ıdrarda pztf cıktı kanda negatf ve hamıle deıldm..testler boyle yanıltıo ınsanı..muayene olmanı tavsıye ederım baska bı problem yoktur ınsallah..

işte bunu söyleyen çok oldu :( ama daha önce çok yapmştm hiç pozitif çıkmadı bu defa 2. çizgiyi gördüğümde ne bilim heycanladm işte halbuki kendimi kandırdığımın o kadar çok farkındayım ki....

işte bunu söyleyen çok oldu :( ama daha önce çok yapmştm hiç pozitif çıkmadı bu defa 2. çizgiyi gördüğümde ne bilim heycanladm işte halbuki kendimi kandırdığımın o kadar çok farkındayım ki....
her ay bı umut beklıoz ıste bıde testler boyle yaptıgında halımız perısan..kendını ınandırmamaya bak daha cok uzulrsun cnku:14:

Back
X