Ya ben insan değilim yada millet fazla insan. .

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Ya sinir oldum. Haksız miyim ?
Bi arkadaşım var. Uzaktan akrabam gibi bisey .Geçici görevle şu an Hakkari Yüksekova da asker. Neyse bu abi 3tür hakkariden beni arıyor. Eşini dişçi ye götürmem için. . Eşine numaramı vermiş. Bi yandan da o arıyor. Hayır arabayla götürmek asla asla asla sorun olamaz benim için ama o ev hanımı ben çalışan biriyim. Sürekli işten izin almak zorunda kalıyorum ve başımdaki adam artık sıkıntı yapmaya başladı . Hanımefendi nin gideceği disci de evinden taş çatlasa 200 metre uzakta..
Sırf o 200 metre yi yurumesin diye ben taa nerden izin alıp geliyorum.. daraldim artık. . En son dün aradı diyor ki hangi gün izin alacaksın onu söyle bende eşime soyleyeyim bana 182 yi arayip randevu alsın diyor. . Bilemem su an isin yogunluguna gore dedim . Ama bana net bisey soyle dedi.. bilemiyorumki diyorum hala zorliyor..Ya bi insan bi randevu için taa Hakkari de ki asker adamı mi arar ya.. randevu yu sen al diye..
Şimdi iki sorum var . Birincisi ben bu hanımefendi 200 metre yürümesin diye (hava gayet iyi gitmesi icin bi sorun yok yani yürüse taş çatlasa 10 dakika sürer Gayette temiz yol) yine işten izin almak zorunda miyim sırf abiye ayıp olmasin diye????
İkincisi eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da evliligimiz boyunca ben kosturup durdum..hasta halimle ise gittim ona asla yük olmadım yeri geldi musluk contasi değiştirdim. . Yeri geldi matkap ile perde kornisi taktım.. Acaba diyorum bende mi sorun vardı ki..... Bu yüzden mi böyle oldu belkide nazlanmak gerekiyordu..

Adama değil kadına diyeceksin izin alamıyorum git kendin diye

Gitsin kendi neden seni özel şöför tutmuş ki kendine bebeği vs mi var

Yoksa direkt X ben hem işe gidiyorum, hem gerektiğine dîşçime doktoruma senin neyin eksik diye fiştekle

Adam sizi bekçi mi yaptı acaba belki kadın da istemiyor

Adama değil kadına diyeceksin izin alamıyorum git kendin diye

Gitsin kendi neden seni özel şöför tutmuş ki kendine bebeği vs mi var

Yoksa direkt X ben hem işe gidiyorum, hem gerektiğine dîşçime doktoruma senin neyin eksik diye fiştekle

Adam sizi bekçi mi yaptı acaba belki kadın da istemiyor
Yok kadın alışmış ya buna resmen
Sinir oldum
1 tane çocuğu var 3 yasinda ama ona da annesi babası beraber bakıyor çocuk sorun olamaz yani

Bir de iyiki amirin ben değilim
Zira sert konuşurdum

Bebeği doktora götüreceğim deyince bile olay olurdu iş yerinde bakıcısı götürsün diye 5-6 aylık bebek bu

Bir de iyiki amirin ben değilim
Zira sert konuşurdum

Bebeği doktora götüreceğim deyince bile olay olurdu iş yerinde bakıcısı götürsün diye 5-6 aylık bebek bu
Ya keşke öyle bişey olsa vallahi zoruma gitmez sonuçta bebek bu.
Ama eşşek kadar kadın ya. Dişçi ye gitmesi yürüse en fazla 200 metre 10 dakika ya .. insaf..

Olay sizi sikintiya sokuosa nie mecbur hissediosunuz ki goturmeye?
Eger ozel bi durumu yoksa bayanin, bebek, saglik durumu ya da baska bisey gbi, goturemem izin alamiorum diebilirsiniz.
Bazilari insan kullanmaya bayilir. Hanfendi minibus, taksiyle ya da yuruyerek gitse incileri mi dokulur? Baska bi is icin evden cikmio mu bu kadin?

Yok kadın alışmış ya buna resmen
Sinir oldum

Alıştırma koy lafını yani

Ben insanların acizlenmesini anlamıyorum zira

Kpss kursuna gelmemiş arkadaş niye gelmedin diyorlar annemi dişçiye götürdüm. Nasıl yani 3 gün sonra yine yok yine anne yine dişçi

Vay kan tutarsa ya

Yanında kimse olmasa tutmaz zira nazlanamaz tutacaksa yanında kız varken de tutar dedim ayy öyle deme bilemezsin bu durumu vs dediler

Oğlum 4-5 yaşında kan verdi hiç birinde gık dahi demedi zira hiç korkutmadık hiç ah vah demedik

Bırak her işini kendin gör garip nazlılardan olma

Son düzenleme:
Olay sizi sikintiya sokuosa nie mecbur hissediosunuz ki goturmeye?
Eger ozel bi durumu yoksa bayanin, bebek, saglik durumu ya da baska bisey gbi, goturemem izin alamiorum diebilirsiniz.
Bazilari insan kullanmaya bayilir. Hanfendi minibus, taksiyle ya da yuruyerek gitse incileri mi dokulur? Baska bi is icin evden cikmio mu bu kadin?
Çıkmaz olur mu
Günlere gidiyor hanımefendi

Ya keşke öyle bişey olsa vallahi zoruma gitmez sonuçta bebek bu.
Ama eşşek kadar kadın ya. Dişçi ye gitmesi yürüse en fazla 200 metre 10 dakika ya .. insaf..

Benim dediğim olayda kendi bebeğim amir bana izin vermiyor benim bebeğim doktora gideceği zaman bakıcısı götürsün diyor

Bi arkadaşım var. Uzaktan akrabam gibi bisey .Geçici görevle şu an Hakkari Yüksekova da asker. Neyse bu abi 3tür hakkariden beni arıyor. Eşini dişçi ye götürmem için. . Eşine numaramı vermiş. Bi yandan da o arıyor. Hayır arabayla götürmek asla asla asla sorun olamaz benim için ama o ev hanımı ben çalışan biriyim. Sürekli işten izin almak zorunda kalıyorum ve başımdaki adam artık sıkıntı yapmaya başladı . Hanımefendi nin gideceği disci de evinden taş çatlasa 200 metre uzakta..
Sırf o 200 metre yi yurumesin diye ben taa nerden izin alıp geliyorum.. daraldim artık. . En son dün aradı diyor ki hangi gün izin alacaksın onu söyle bende eşime soyleyeyim bana 182 yi arayip randevu alsın diyor. . Bilemem su an isin yogunluguna gore dedim . Ama bana net bisey soyle dedi.. bilemiyorumki diyorum hala zorliyor..Ya bi insan bi randevu için taa Hakkari de ki asker adamı mi arar ya.. randevu yu sen al diye..
Şimdi iki sorum var . Birincisi ben bu hanımefendi 200 metre yürümesin diye (hava gayet iyi gitmesi icin bi sorun yok yani yürüse taş çatlasa 10 dakika sürer Gayette temiz yol) yine işten izin almak zorunda miyim sırf abiye ayıp olmasin diye????
İkincisi eşimle ayrılma durumundayiz ve bazen düşünüyorum da evliligimiz boyunca ben kosturup durdum..hasta halimle ise gittim ona asla yük olmadım yeri geldi musluk contasi değiştirdim. . Yeri geldi matkap ile perde kornisi taktım.. Acaba diyorum bende mi sorun vardı ki..... Bu yüzden mi böyle oldu belkide nazlanmak gerekiyordu..
Canım bende senin gibiyim kimseye hayır diyemiyorum belki zor olacak ama bunu ogrenmemiz lazim hatta hayir dedigimiz icin bizi hayatindan cikaranlar bile olacak ama bu boyle gittigi sürece kullanilmaya mahkumuz
Ben psikologa gidiyordum adam diyo ki devamlı yaptiginiz iyilikler goreviniz olacak hakkatende dogru diyo oinsanlar bize o isi yapmaya mecbur gozuyle bakiyorlar

Bak bir keresinde bi tanidigim ev isine yardimci olmam icin temizlige yardım etmek icin cagirdi ki bir gunluk yardimci tutacak imkanida var benimde islerim var bi iki gun sonra olsa olmaz mi dedim yok iste falan filan degince kendi isimi gucumu bırakıp gittim

Bigun dısarida bi arkadasimla karsilastim bi kayit icin bankaya para yatirmasi sonradanda kayit yerine gitmesi falan lazimmis son gun ve mesai bitimine 45 dk falan var yardimci olmak icin kalkyim onunla ordan oraya ordan oraya gittim baskalarindan sira istedim kayit yerine gidip beklemelerini rica ettim vs bi sekilde hallettik benimde baska isim vardi sonrasinda arkadas bana hic yardimci olunacak isin var mi vs bile demedi evde isim var falan dedi gitti yani yardima ihtiyacim olacak bi seyim yoktu cok sukur ama iste olsa yardimci olmak icin yanimda olmayacakti

Şu var ki artık herkesin menfaati on planda bence sende artik karsi taraftan cok kendini dusunmeyi ogren

Arkadaşım insanlara karşı bu kadar tolerans gösterme, şuan senin insanlığını kullanıyorlar. De ki işten izin vermiyorlar başından sal gitsin ne diye sinir edicen kendini , bir diil iki diil bak bende gıcık oldum:KK11:

Back
X