• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya ben kararsız kaldım şans vermeli miyim ?

Kızlar mail atmış yine düşün karar ver teklifimi diye bende karar verdim size niyetimi baştan beri söyledim anlamıyorsunuz beni dedim çünkü çok ısrarcı daha fazla israr edersenizde sizi faceden silmek zorunda kalıcam yazdım cevap geldi;
siz silmek zorunda kalmayın çünkü ben sizi sildim,inşallah sizde birini severseniz kavuşursunuz yazmış imalı sözler işte severde gözünüzden sicim gibi yaş akarsa beni hatırlayın falan cephe almış gibi geldi bana çok seven ağlayan ,aşık olan adam,bensiz olmayan acı çekene bakın hele siz nasıl yorumlarsınız arkdaşlar evet bitti ama içimde rahat oldu baskısını üzerimde hissettim sonuçda ben baştan beri hiç yüz vermedim evet demedim ona ama suçlar gibi yazmış

Hakkında hayırlısı olsun canım.
Kısmet değilse zaten türlü bahaneler çıkar.
Unutma ki; bir ölüm, bir nikah tarihi ve evlenilecek kişi değişmez.

Zaten sende ona karşı az bi kıpırdanma olsa;
en azından bi görüşelim, bakalım ne olur derdin.
Sende en ufak istek olmayınca da zorla olmaz.

Bir de çok kızdım o kişiye, peşinden koşarken iyi de,
sen olmaz diyince mi birden siliyor seni...
Kişi sever, karşılık bulursa ne ala,
bulmazsa da karşısındakini incitmeye, beddua etmeye hakkı yok.

Son düzenleme:
Bunlar normal aşkına karşılık alamayan her insan bu cümleleri kullanabilir medenice arkadaş kalmak sadece lafta olan bişey.. kabul etmemekle iyi yapmışsınız bence neden derseniz şimdi iyi bir insan beni de çok seviyor diyorsunuz ama insan sonuçta elbet hata yapacak veya size karşı sevgisi azalacak veyaa aşkına eninde sonunda bir karşılık bekleyecek .yapamazsanız o zman duyacağınız laflar daha ağır olurdu biz bayanların erkeklerin birçok ters davranışına katlanış sebepleri sadece sevmeleri veya beğenmeleridir sevmiyorsanız veya beğenmiyorsanız sarılsa batar öpse içinizi acıtır :1closedeyes:

Kızlar mail atmış yine düşün karar ver teklifimi diye bende karar verdim size niyetimi baştan beri söyledim anlamıyorsunuz beni dedim çünkü çok ısrarcı daha fazla israr edersenizde sizi faceden silmek zorunda kalıcam yazdım cevap geldi;
siz silmek zorunda kalmayın çünkü ben sizi sildim,inşallah sizde birini severseniz kavuşursunuz yazmış imalı sözler işte severde gözünüzden sicim gibi yaş akarsa beni hatırlayın falan cephe almış gibi geldi bana çok seven ağlayan ,aşık olan adam,bensiz olmayan acı çekene bakın hele siz nasıl yorumlarsınız arkdaşlar evet bitti ama içimde rahat oldu baskısını üzerimde hissettim sonuçda ben baştan beri hiç yüz vermedim evet demedim ona ama suçlar gibi yazmış

bana da 1 yıl boyunca bööle herşeyi yapan benim için bi sürü hediye alan vs biri vardı ısrarla hayır diodum ama yapıodu yinede...sonra ben aşkımla çıkmaya başlayınca nasıl şeyler söyledi nasıl şeyler biriktirmiş içinde inanamazsınız...evet desem baştacı yapacaktı hayır dedim dünyadaki en kötü insan oldum...böyle insanlarla olmaz olmaz...sizi bişiler yapmak zorunda bırakan insanlarla olmazzzz....demedi deme...iyiki net ve kesin bi hayır demişsin.merak etme ahı tutmaz...seni suçlaması da çoook saçma ayrıca salla...yerimseniben

bana da 1 yıl boyunca bööle herşeyi yapan benim için bi sürü hediye alan vs biri vardı ısrarla hayır diodum ama yapıodu yinede...sonra ben aşkımla çıkmaya başlayınca nasıl şeyler söyledi nasıl şeyler biriktirmiş içinde inanamazsınız...evet desem baştacı yapacaktı hayır dedim dünyadaki en kötü insan oldum...böyle insanlarla olmaz olmaz...sizi bişiler yapmak zorunda bırakan insanlarla olmazzzz....demedi deme...iyiki net ve kesin bi hayır demişsin.merak etme ahı tutmaz...seni suçlaması da çoook saçma ayrıca salla...yerimseniben

bewi , canım şu sözüm çok hoşuma gitti.. sizi bişeyler yapma zorunda bırakan insanlarla olmaz.. çok haklısın, zorla bişeyler yaparsan sadece o mutlu olur.. önemli olan sende o heyecanı yaşayacaksın ki karşılılı güzellik oluşsun.. yoksa birgün iyice bıkarsın ve malum mutsuz son olur.. bence de düşünmeye gerek yok.. hoşlanmıyorsanız , belki severim ümidi çok yersiz olur.. mutsuz da olabilirsiniz.

bi şans ver ne olcak ki tanırsın hiç olmazsa bence

Back
X