- 25 Aralık 2020
- 6.492
- 23.371
- 298
- 41
- Konu Sahibi kivircik2005
sizin biryerle gitmeniz lazım, oradan bi çıkın bi ortam görün bi insan tanıyın, çocuk değilsiniz artıkEvet çok haklısınız. Herkes aynı şeyi yazıyor keşke İstanbul İzmir gibi yerlerde olsaydım. Şu anki dertlerimin çoğu olmazdı. Küçücük köy belediyesi de küçük. Yani gidebilecek bir yerim yok. Burada da kalmak istemiyorum. Anne babamdan başka kimsem yok. Buraya bağlı olmak için amacım yok yani. Çekip gitmek daha doğru haklısınız.
ha dayıdır ninedir böyle şeyleri çok takıyorsunuz ama yadırgamıyorum, küçük yer, lafı sözü bitmez. ben de köyde doğdum.
yalnız
hastane konularından da hatırlıyorum, genel olarak ailede bi "aman ben yapmıyım da kim yaparsa yapsın" kafası var, kimse böyle bir taşın altına elini koyan, koşturan, cevval tipler değil herhalde. anca konuşuyorlar. ama siz de biraz falzam mıymıy duruyorsunuz, doğruya doğru şimdi.
öğrencilikte yapabildiğiniz kadar iş öğrenin, nerede çalışabilirsiniz görün değerlendirin. mümkünse başka şehirde staj yapın -okulların farklı anlaşmaları olabiliyor sizin okulun anlaşması nereyle bilmiyorum ama benim kuzenim ilçede (konyanın ilçesi) lisede gastronomi okudu, okulun anlaşması Antalya ile idi. bu şekilde antalyayı otelleri vs gördü. belki sizin de öyledir? Konyada mı oluyormuş uygulamanız?
daha önemlisi insan tanıyın. size lazım bu. yani sanmıyorum ki öğrencilikte size mobbing uygulasınlar illa bi şekilde mezun ediyorlardır. esas olay çalışma hayatında. daha vaktiniz var.
iş hayatına geçince
gerçekten mutfakta çalışacamaya zor diyorlar, bilemiyorum umarım size uygun bir iştir, bunu staj yaparken uygulama yaparken görürsünüz. şu anda bi hele okuyun bakalım.