Ya ben ne yapmalıyım bi akıl verin :((

amacım o değiildi bişeylerin farkındaa ol yaniiiivee birdeen öylee biri giriyo ki hayatınaa
hayatını değiştiriyoo aklın beynin sadece o :) ♥

biliyorm snn o anlamda demediğini çok güzel konuşuyosun bnm hayatıma da iyi biri gireri inşşalllahah bnm de öyle olur :))))))

Sadece dış görünüşüne bakarak seni beğenecek birisi bırak beğenmesin. Ayrıca bu boyum kısa olayına neden takılıyorsunuz. Ne güzel rahat rahat topuklu giyersin ilerde.

evet ama erkekler dış görünüşe önm veriyor hep :SS hem hep topukluyu heryerde giyemiyorum ve boyum gerçktn kısa 1 53 :;((((

evet ama erkekler dış görünüşe önm veriyor hep :SS hem hep topukluyu heryerde giyemiyorum ve boyum gerçktn kısa 1 53 :;((((

Canım erkek kardeşimle kız arkadaşı arasında belki 30 cm var gayette mutlular. Ayrıca bir çok insan var arada boy farkı olan. Üzme kendini böyle şeyler için .

Canım erkek kardeşimle kız arkadaşı arasında belki 30 cm var gayette mutlular. Ayrıca bir çok insan var arada boy farkı olan. Üzme kendini böyle şeyler için .

boyumun kısalığından dolayı aglamadgm gün yok giydigim hibişeyi yakıştırmıyorum kendime 21 yaşndayı ama çocuk gibi duruyorum ((((

Bende internetten tanışılmasina karşıyım. Bir tanıdığım vardı. Oglan kizla tanışıyor face üzerinden. Oglanin ailesiyle biz görüşüyoruz.
Aile çok mutevazi bir aile ve bakıldığında çok güvenilir. Oğlunun böyle bir ilişkisi oldugunuda biliyor ve oğlunun bu kızla kesinlikle evlenmesine izin vermedikleri halde engel olmuyorlar. Ben kizi tanımıyorum zaten başka şehirde ama kız doğal olarak hayaller kurmuş, oglanin annesine babasina hediyeler gönderiyor ve hep telefonda annesiyle konuşuyor. Sonra aile aynı zamanda başka kız arıyorlar. En sonunda oglanin ilişkisi varken aile güzel bir kız buluyor ve oğlan o kızla evleniyor facedeki kızla ayrılıyor. Sebepsiz....

Ben bu olayı duyduğumda şok olmuştum. Hemde öyle bir aile bir genç kızın hayalleriyle nasıl oynar diye.
Uzun uzun anlattım çünkü facede kimseye güvenmeyin diye...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…