• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya ben ne yapsam ki ?

Bundan önceki evimde aynı sorunu yaşıyordum ben de. Fatura okuyacak görevli, kargocu, sucu, sipariş getireni, yanına anahtar almayanı, kolayına gelen hep bizim zile basıyordu birinci kattayız diye. Ben de her basana camdan kime geldiyseniz ona basın diyip açmıyordum. Bir ay yaptım bunu sonra kesildi. Zili iptal etmek iyi bir seçenek değil bence, milletin terbiyesizliği yüzünden ben neden zilimi iptal edeyim. Kargosu var misafiri var.

Bundan önceki evimde aynı sorunu yaşıyordum ben de. Fatura okuyacak görevli, kargocu, sucu, sipariş getireni, yanına anahtar almayanı, kolayına gelen hep bizim zile basıyordu birinci kattayız diye. Ben de her basana camdan kime geldiyseniz ona basın diyip açmıyordum. Bir ay yaptım bunu sonra kesildi. Zili iptal etmek iyi bir seçenek değil bence, milletin terbiyesizliği yüzünden ben neden zilimi iptal edeyim. Kargosu var misafiri var.
Aynen zili iptal edemem zaten tek çözüm yazı yazmak neyse ineyim de yapıştırayım inşallah bir daha basmaz hanzolar

Zili iptal etme benim evin zili çalışmıyor çok zor. Tek çare kapı açık beklemek ve azarlamak bunlar ondan anlar çünkü hiç mi utanma yok sabah akşam demeden basıyorlar. Bir de zile basmayın yazın.

Çok canım sıkılıyor bu konuya 3 ay oluyor bu eve taşınalı apartman da kimseyi tanımıyoruz yan komşu hariç merhaba merhaba aşağı zil de ismimiz veya bizden öncekinin ismi de yazmıyor ama taşındığımız ilk günden beri zil sesi hiç susmuyor sürekli bizm zile basılıyor görüntülü değil kim olduğuna bakamıyorum zaten bize gelen bizi arar diyorum bir süre sonra kapı açılıyor ama gecenin 2 si sabahın 7 si fark etmiyor hergün basıyorlar zilimize çok yabancı Kişiler geldiğini de sanmıyorum apartman içindeki kişilerdir bugün sabah 7 gibi eşim işe gitti ben akşam nöbetten çıkmıştım Yorgundm yine zil Çalıyordu evin içi ötüyor resmen uzun uzun basıyor kimse eşim bişey mi unutttu dedim anahtarı var ne diye calsn en son bir karar aldm yazacağım bir kağıda yeter basmayın!!! Diye yani böyle yapsam çözüme kavuşurmuyum ya da abes durur mu yazı hazır halde zaten ...

Ben birinde seslendim artık diyafondan, yeter artık gidin başka zile basın ben size kapı açmak zorunda değilim, diye. Siz de öyle yapın, bir cırlayın küfredin bir daha çalmazlar belki.

Canım bizde apartmandaki şikayetlerimizi yönetici çözmeyince sert bir şekilde yazı asıp asmıştık girişe altınada daire:X diye yazdık . Çözüldü neyseki uzamadı . Kibarlıkla iş çözülmüyorsa insanların anlıcağı dili konuşmak lazım sanırım. Bunu deneyin bana kalırsa eğer hala çözülmez ise. Yani ikinizde de anahtar vardır zannediyorum eve gelen misafirde haber veriyordur mutlaka eeee cep telefonu vs aslında hiç gerek yok o zile:D Tabi çocuk olayı varsa daha farklı bir çözüm bulmak lazım zannediyorum:/

İsim yazın.belli ki her gelen isim yok diye sizin zile basıyor.ya da zili sokun size gelecekler arasın öyle açın kapıyı.

zili iptal edin yada ses ayarları oluyor oradan kısılabilir. Benim bebeğim var bende daire zilin üstüne "Zile basma-çocuk uyuyor" diye yazdım ciddi azalmıştı

zili sökmekte ne var ki?? bence kolay. eşim2 dakika da söker 2 dakika da bağlar. zili sökün. biz öyle çözüm bulduk

Bana da karsi komsunun arkadasi 2 gunde bir surekli basiyordu. Kizim uyuyo zil oyle caliyo ki diriri diririiiiiiiiii diririii diriiiiiiiiiii yankiyi dusun :işsiz: acmiyorum bidahaaaa
kim o diyorum kiz duymuyomusun acsanaa diyo bide
Surekli yanlisssssss basiyorsunuzzzzzz hanimefendi!!!! dedim en sonnnn bidaha basmadi. Bukadar mi zor kac numara oldugunu ogrenmek

Back
X