Ya ben ok alngan oldum, ya da...

sonuçta

ERKEK

işte bu kadar incelikten psikolojiden kadın ruhundan pek anlamıyorlar
bütün hepsinde azda olsa mevcut işte

canım benim..
bence eşin ; senin onun üzerine gereğinden fazla düşmen nedeniyle evin küçük çocuğu gibi şımarmış..
belki kendi ailesi içinde annesinden de aynı muameleyi görüyordu ve senin yaptıkların ona teşekkür edilecek zahmetler olarak görünmedi...
ama Allahın izniyle bebişiniz doğduktan sonra, senin de artık her işe yetişemediğini gördüğünde; senden beklentilerini asgariye indirip, elinden geldiğince ona yaptıkların için sana minnettar olur hatta sana yardım da eder inşAllah...
opuyorumnanaktan
bebeğini sağlıkla kucaklarsın inşAllah canım..

opuyorumnanaktan

amin pamukcum.bu arada dedime ortak olduğunuz için hepinize teşekkür ederim hanımlar.ve bişeyi gördümki evet gerçektende ben çok fazla ilgilenmişim.ne bilim ben ailemden böle gördüm yıllardır annem babama hep bu şekilde davrandı ama arada çok büyük bi fark var babamın yaklaşımları.oda hep annemin üzerine düştü el üstünde tuttu.hek bide çevresinden duymasa amenna ama çok geniş bi arkadaş çevremiz var,sürekli bi araya geldiimizde konuşulur bu tarz konular ve diğer eşler yakınır durur bi sabah olsun kahvaltı bile edemedim evimde sen karını tepemde gezdirsen yeridir derlerde yok anacım yok benimkide adam olmaya niyet yok.

hamile olsanda olmasanda böle olmaski:olmaz: ama belki sen fazla ilgilendigin için felandır
sımarıklık mı deniyo artık ne deniyosa buna Allah sabır versin her evde zaman zaman olan seler aslında

şu an 6.5 ayık hamileyim.4 yıldır evliyiz.her sabah saat 5:15 te kalkar kahvaltısını hazırlarım.(pazarlar hariç) çoookkk nadiren belkide 4 yılda 2-3 kez o bana sofra kurmuştur pazar günü.ve saat 5:30 gibi ona kalk demeye başlarım saat 6 gibi anca uyanır ve beş karış suratlaya öfleye pöfleye bağıra çağıra tamam kalkıyoz sus be diyerek.daha uyanamadı der umursamam bu halini gülümseyerek öper sofraya çağırırım.hiç yüzüme bile bakmadan kahvaltısını eder kalkar sofradan giyinirken herşeyini eline bekler çorabına kadar.sonrada öylesine bi yanağımdan öpüp yine hiç bakmadan gider.senağlama
şimdiye kadar pek daha uykusunu alamadı diyodum.ama son zamanlarda artık iyice dokunmaya başladı bu hali.be Allah'ın kulu bi sabah olsun sende gülümsesen bi sabah olsun teşekkür etsen yada şu merdivenleri inerken bi dönüp baksan günahamı girersin.
hele dün akşamki halinden ve 40 yaşındaki teyzesinin konuşmalarından sonra bu sabah iyice moralim bozuldu bu tavrına.bir kaç gündür temizliğe kalkındım.iyice ağırlaşmadan dip bucak bi temizlik yapayımda bi daha üstün körüde olsa idare eder diyorum.çünkü yapacak kimsem yok başka.annem var bi tek oda anca kendine yetiyo.geldiğinde işim bitmişti perdeler asılacaktı bi tek onada cesaret edip çıkamadım verdivene asıver dedim.demez olaydım kıyamet koptu zaten işten yeni gelmişte onunlamı uğraşacakmışta bir sürü laf.sonra hadi teyzemlere gidelim ne zamandır görmedim dedi peki dedim.yemeği yiyip çıktık.ordada teyzesi başladı işte aşermen varmı falan diye. bizimki atladı hemen lafa olmazmı eve giremiyoz isteklerinden diye.ve Allah sizi inandırsın bu güne kadar bi kez erik, bi kezde çekirdek arandım.eriği 2 ay sonra bulabildim oda babam getirdi. çekirdeğide istedikten 3 saat sonra bulabildim. ve hep bu saatlerdemi tutuyo bu şimdi nerden bulucaz bunu işim var laflarından sonra.( bu arada büyük bir şehirde merkezde oturuyoruz biz.en uzak bayiye beş dakka yürüyerek ulaşabilirsiniz).moralimi bozansa teyzesinin sözleri oldu.eşimin bu sözleri üzerine olcak o kadar ( 4 yaşında bi kzı var)benim hamileliğimde biz dokuz ay eve girmedik benimde hiç bitmezdi isteklerim.saolsun gece gündüz demez eşim bulur getirirdi dedi.
ve şimdi düşünüyorum acaba gerçekten benmi çok alıngan oldum yoksa bu adam iyice çğrından mı çıktı diye.ama beni en çok üzen şey şu sabahları yaptığı,daha doğrusu yapmadıkları Allah aşkına çokmu şey istiyorum.bi sabahçık olsun en azından yarım ağızda olsa gülümsese nolur sanki.......... neyse daha fazla yazamıcam gözlerimin buğusundan ekranı göremiyorum artık.......senağlama

canım yaa kıyamam yazık ama yaa hamilesin bide bebeğinede yansır bu üzüntün.hem hamile olmana gerek yok nihayetinde herkesin bir kalbi var ve biz bayanlarınki cam gibi hemen kırılır ama bir tebessümlede herşeyi unutuveririz.sen gerçekten nadiren bir eşin yaptığını yapıyorsun valla bı zamanda öle sabahın köründe kahvaltı hazırlamaya kalkan eş pek bilmiyorum.sanırım senin yaptığın bu çok hoş davranışı eşin zorundalık gibi görüyor ve sana bir teşekkürü llütuf sayıyor.bir süre onu ihmal etsen ve ilgi gösterilmesi gerekenin yalnızca kendisi olmadığını anlamasını sağlasan diyeceğim ama eşinin huyunu bilemem belki ters teper ama hangi dilden anlıyorsa o şekilde izah etmeye çalış.iyi olduğu bir zamanda sohbet eder gibi ve en tatlı sözleri seçerek durumu dile getir eminim o da taş değildir belkide hiç farkına varmadığı birşeydir ve dank eder.allah yardımcın olsun bitanem seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aşırı alıngan biriyim

kızlar olmucak şey oldu ve mucize oldu.yıllardır bana surat yapan seni istemiyoruz diyen anneannesi (eşimin ) geçen gece ona gittiğimizde yine aşerme konuları falan açılınca bir ağız açtı eşimeki anlatamam ben seni bilirim k.... kaldırmaya üşenirsin bu kızı üzmeye ne hakkın var sen bulmuşunda bunuyon yıllarca deden bi kez önüne yemekmi buldu.kendi giyinir giderdi falan diye benimki sus pus oldubir daha bu kızı böle sakin düşünceli görmücem seni gebertirim dedi.ben şok birincisi o kadını öle görünce afalladım çünkü ne yapsamda canını sıksam bunu üzsem diye sölemediği kalmazdı.sonra ordan çıktık eşim gel biraz oturalım şurda dedi ve ne dese beğenirsiniz ben hiç düşünmemiştim halbuki seni ne çok kırdım ne büyük hatalar yaptım bundan sonra dikkat edicem demezmi.ben umursamadım doğrusu böle konuşunca sözde diye düşündüm ama sabah bi baktım saat çalıyo kalktım yanımda yok fırladım yataktan mutfakta sofra hazır gülümseyerek günaydın demezmi.ahh kızlar dua edin de bi daha bozulmasın hep böle gitsin.

kızlar olmucak şey oldu ve mucize oldu.yıllardır bana surat yapan seni istemiyoruz diyen anneannesi (eşimin ) geçen gece ona gittiğimizde yine aşerme konuları falan açılınca bir ağız açtı eşimeki anlatamam ben seni bilirim k.... kaldırmaya üşenirsin bu kızı üzmeye ne hakkın var sen bulmuşunda bunuyon yıllarca deden bi kez önüne yemekmi buldu.kendi giyinir giderdi falan diye benimki sus pus oldubir daha bu kızı böle sakin düşünceli görmücem seni gebertirim dedi.ben şok birincisi o kadını öle görünce afalladım çünkü ne yapsamda canını sıksam bunu üzsem diye sölemediği kalmazdı.sonra ordan çıktık eşim gel biraz oturalım şurda dedi ve ne dese beğenirsiniz ben hiç düşünmemiştim halbuki seni ne çok kırdım ne büyük hatalar yaptım bundan sonra dikkat edicem demezmi.ben umursamadım doğrusu böle konuşunca sözde diye düşündüm ama sabah bi baktım saat çalıyo kalktım yanımda yok fırladım yataktan mutfakta sofra hazır gülümseyerek günaydın demezmi.ahh kızlar dua edin de bi daha bozulmasın hep böle gitsin.

:1shok:canımmm ne güzel bir haber buuu...opuyorumnanaktaninşallah hep böyle devam eder.açıkçası sana yorumum çogunluk gibi olacaktı çok sımartmışsın o yüzden umursamıyor diicektim...ama farkına varmış bazı şeylerin..ohhh hep böyle olun inşallah...bazen büyüklerin devreye girmesi çok iyi oluyor..Allahım gönlüne göre vermiş demekki çok aşırı istedin bu durumun son bulmasını..Rabbim dualarını kabul etti ne güzel...Allah evladını size bagışlasın sag salim kucagına almak koklamak nasip etsin:nazar:opuyorumnanaktan

Antikacımmmkaydirigubbakcemile3 şu yazını okuduktan sonraa alıngan olduguna karar verdimkaydirigubbakcemile3

bu gün birlikteliğimizin 6. yılını dolduruyoruz.tam 6 yıldır bana tahammül ediyorsun.biliyorum geçinilmesi zor bir insanım bir de üzerine rahatsızlığımla tuz biber ekiyorum.ama sen her şeye rağmen bu kadar yıldır bir kez olsun bana of bile demedin.her zaman yanımdaydın.ağlıycak bir omuz aradığımda sevinçten havalara uçtuğumda.bazen hastene köşelerinde sabahladın,bazen günlerce uykusuz kaldın,bir bebeğe bakar gibi baktın bana hep ve en önemliside ailemin bile umudunu kestiği anda bile sen hep benim iyileşeceğime inandın yanımdan ayrılmadın.sen bir eşten önce bir arkadaş bir dost oldun oldun benim içi en derin karanlılarda hep elimi tutan oldun.Allah herkese senin gibi bir eş nasip etsin.

SENİ ÇOOOK SEVİYORUM KOCACIM

hatırladın mı canımyerimseniben

Back
X