canım haklısın ne yalan söylim. ben eşim yanımda olmadan gitmem kaynanaya falan. onunla bile zor dayanıyorum. ya birde kıyaslama yapması hoş değil tabii.elbette iki tarafada gidilir ama bunu ölçmek mi gerek. bence evde tek başına otur daha iyi. bak tam yılbaşı gecesi 12 de ne yapıyorsan tüm yıl onu yaparmışsın sonra tüm yıl kaynana ile kalırsın
ben evde geçirim diyorum.zaten burda pek arkadaşımda yok olanlarda uzakta biraz.ben evde olmayı sorun etmiyorum.geçen yılbaşıda çalışmıştı.evde arkadaşlar geldi öyle kutladık.bide sadece gitme olayı değil.ne zaman sıkı fıkı olsak bişeyler oluo.ya maddi ya manevi.
ah erkekler yüzde sekseni bu cinsten canım.benim evde de var birtane.evliliğin ilk yılları hep böyle geçiyor malesef.benim annem senin annen.biz evliliğimizin ilk yılını haftanın 3 günü onlarınkilerle 3 günü bizimkilerle geçirdik.insanın çıldırası geliyor.ikinci ,üçüncü ve dördüncü yıllarını sen benimkilere surat astın ben seninkilere gelmem kavgalarıyla geçirdik.beşinci yılın sonunda bu işin kavgayla çözülmeyeceğini anladım ve öncelikle kendi ailemin davetlerini geri çevirmeye ve eşime bizim bir aile olduğumuzu aşılamaya çalıştım.bu çabamda 2 sene sürdü .yedi sene ve iki çocuktan sonra adam bizim bir aile olduğumuzu kabul ettirdim çok şükür. artık bana her dakika annemlere gidelim veya seninkilere gidildi benimkilere gidilmedi demiyor. yani canım bu işler o kavgalara girilince 7 sene sürebiliyor.o yüzden baştan akıllı ol bir süre her söylediğinde git adamın aklında benim aileme gitmek istemiyor düşüncesi olmasın.gitmek istemediğinde geçerli sebeplerin olsun. o bu konuda kavga çıkarmaya çalışırsa sus,o utansın...........işin zor allah yardımcın olsun.
eşim memur.ben çalışmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?