merhaba ben bişey danışmak istedim.şimdi yılbaşı gecesi eşim çalışıyormuş.banada dediki sen yılbaşında annemlere git.annesi başka bi şehirde ama buraya 2-2.5 saatlik mesafede.gidersem kalmam gerekecek.daha öncede böyle bi sorun olmuştu hatta bikaç kere.bende gitmek istemediğimi söyledim.hamileyim hamile olmasamda ben eşim olmadan biryere heleki onun ailesinin yanına gitmek istemiyorum.hem sıkılırım yaşlı insanlar.bide gelenleri olur.zaten halim yok hizmet etmeye.(normalde ben ordayken kaynanama bişey yaptırmam.elimden geleni yaparım.)eşim bu sefer sen zaten bir kere demedin annene gidim ben die senin annen olsa gidersin.senin ailenede yakınlaşıcaz göndermiicem vsss. dedi.delirmek üzereyim.ben ailesinin yaptığı herşeyi bi kenara koydum eimin yüzüne vurmadım.asıl ayrımcılığı o yapıyor.ama ben sesimi çıkarmam ailesi neticede die.ama bu sefer çok ağarıma gitti.be elimden gelen hizmeti hörmeti yaparken o hala böyle bencilce davranıo.benim ailem uzakta onun ailesine daha yakınız ve gidiyoruz onlarda gelio ama hala kıyaslama yapıo.ben kendi annemden çok onun annesini arıyorum.aramazsam sorun oluo çünkü.ne yapmalıyım lütfen bir akıllll!!!