ya biri bana akıl versin lütfennn !!!!!!!!!

secretlov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
440
1
46
İstanbul
ben bundan ıkı yıl önce (2008) birine aşık oldum evımızın karsısında bir işyerinde calısıyo ılk zamanlar öle ona bakmakla gectı sonra o da bana bakmaya basladı ama aramızda tanısma falan yok sadece bakışıyoduk o da benden hoslanıyo dıye düsündüm
2009 yılında bı vesıleyle onunla tanıstım ben ona sevgımı cok belli ettım o da ılk baslarda cok sevıyodu cok samımıydı bnmle cıddı dusunuyodu
aradan 7 ay gectı yavas yavas bnden sogumaya basladı bana göre.. bı gun ona laf olsun dıye benı sevıomsun dıye sordum bilmem die cvb verdi o gun bu gundur sogumasının sebebını soruyorum hıc cvb vermıyo aşkımlı cicimli mesajlasmıyoruz zaten normal konusuyoruz bi defa posta koymayı denedım beceremedım halaa da konusuyorum yanı nıye böyle davrandıgının sebebını soruyorum cvb vermıyo sevıyorum demıyo sevmıyorum artık yakamdan düş de demiyo anlamadım gitti suan 3 aylık asker
o bıraz daha mantıgıyla hareket eden bı ınsan bense duygusalım acaba ben mi kendi kendime soguttum onu kendimden fazla üstüne düştügüm için cok sevdgımı bellı ettgıım için sıkıldı galıba benden
sizce napmam gerekiyo ne zaman sevıyo musun ciddi misin bana net bıse söyle desem hıc cvb yazmıyo
dedgm gıbı ilk zamanlar onunda sevdıgınden emınım eger ben fazlaca bellı ettıysem ona karsı sevgımı onu bı daha gerı kazanmak için napmam gerekir bana akıl verin nolur cok sevıyorumm senağlama

dip not : sevdıgım ınsan koç burcu erkegidir forumda yazılanları okudum da koc burcu erkegını elde tutmak zordur diye ben bu duygusallıgmdan dolayımı mı tutamadım acaba elimde senağlama

Benimkide koç burcu. Bana ilişkinin ilk başlarında ne derdi biliyo musun? Çıkıyoruz seninle ama ikimizde farklı kişilerle evlenicez ona göre. Peki der geçerdim. Zaten sana kalmadımki die bide hava yapardım. 9. ayımızda ben sana aşığım senle evlenmek istiyorum diye salya sümük ağladığını biliyorum. Bide askermiş. En gıcık dönemlerini yani. Kapris üstüne kapris. Senin yapman gereken sakın vıdı vıdı yapma canım, bir daha benle ciddi misin şöle misin felan deme seni evlilik delisi sanmasın. Özellikle onun yanında olabildiğince pozitif ol ve çok soru sorma. Bende çok soru soruyorum ve benimki bıktı artık :)

karşındaki erkek doğru insan olsa,senin sevginden soğumaz,aksine dahada bağlanırgamyoncuiremsu
boşa kafa patlatma bu insana..o elektiriği yakalıyamamışsınızüstüne düştükçe daha çok soğur senden bu tip biri

ya boşa kafa patlamamayı dusundum aslındabi kere posta koydum bıtsın dedım onda da msj attı e bende sevıyorum ya hanı dayanamadım tekrardan konusmaya devam ettım ama ılk zamanlarımızı görme ımkanınız olsaydı eger bunlar kesın evlenır derdınız kesin
hatta ben bıle şaşırıyodum ılk basta buı kadar ılgısıne
sonraları ben sormaya basladım öylesıne evlencenmı dıye dıye arada sorardım heralde o da cok da baglanmım dıye soguk duruyo şimdi askerde ama carsı ızınlerınde yıne msjlasıyoruz normal bi şekılde
bnde napim sevıyorum sizce onun eski halini geri döndurmek için bişe yapamaz mıyım ya da neler yapabilirm

ya da tamamen vazmıgeccem senağlama

benim de başımdan bir koç hadisesi geçmişti. ondan beri koç dedinmi kaçarım.
ama çok iyileri var koç erkeğinin ya. bu zamanda erkeklerin bir çoğu kendi beğenmiş olduğundan koç burcundaki liderlik vasfı ters yöne istikamet ilerliyor ve saçmalıyorlar zannımca.

Merhabalar..canım ben burçlardan felan anlamam ama bu kişinin bu şekilde davranmasının sonuçları belli.Üzüleceksin,yüreğin çok acıyacak ama bu kişiyi arama artık, bırak kendi haline. Zaten seviyor ise sana zaten dönecektir, aramıyorsada yol ver gitsin daha çok üzülme..

akışına bıraksam kendi haline bırakırsam hani hiç evlilikten ciddiyetten bahsetmesem ama konusmaya devam etsem
eger seviyorsa geri döner mi yani

yazdıklarınıza göre karşı tarafın sizden ayrılmak gibi bir niyeti yok. yakındığınız konu sadece ilişkinizin ilk zamanlarındaki gibi sevgisini yada duygularını ifade edemeyişi, yani somutlaştırıp bi sözle yada bi mesajında belli edemeyişi sanırım. buna bende dahil olmak üzere sevginin sözcüklere yansımasını bekleyen insanlar olduğu gibi duygularını bizim bu beklentimize uygun olarak ifade edemeyen insanlar da var...bence hemen önyargılı olmayın, istenmediğiniz hissine kapılmayın ve bu hissi yok etmek için karşınızdakine "beni seviyor musun?", "benimle ciddi düşünüyor musun?" benzeri sorular sormayın. zaten şu anda askerde demişsiniz. ruh halinin nasıl olduğunu bilmiyoruz..
bence üzerine gitmeyin, kendinizi üzmeyin. içinizi ferah tutun ve herşeyi akışına bırakın...

akışına bırakcam bakalım nolcak :)

tesekkur ederm herkesin yorumu için:)

bence çok üstüne düşme... biraz rahat bırak... çok sık arama sorma... askerdeyken aranmak isterler baktı sen aramıyorsun o seni arar eğer seni özlemişse... özlememişse zaten sen arayarak kendini hatırlatamazsın... aradığında güzel konuşursun ; sitemkar ya da iğneleyici davranmazsın...

genelde ilişkilerin başlarında her iki tarafta şen şakraktır ; eğlenilir güzel vakit geçirilir ama zaman geçtikçe beklentiler artar bir taraf beklerken diğer taraf ileri adım atmaz... gerginlikler kişiliklerin önüne geçer... ilk başta sevdiğimiz ; hoşlandığımız insan gitmiştir artık... bununla alakası var biraz...

bir de bu ilişkide genelde kovalayan taraf hep sen olmuşsun gibi... rahat bırak isterse döner eski haline ; dönmezse de vakit kaybetme onunla... bir de bir ilişkide sürekli beni seviyor musun ; benimle evlenecekmisin soruları erkeği sıkar... çocuk askerde olduğuna göre muhtemelen henüz evliliğe yaş ve fikren hazır değildir...

elbette haklı olarak evlenmeyeceğimiz biriyle bir ilişki yaşamak dorğu değildir... bunu bilmek istemek normal ama sormadan da hissedilebilir bu tarz şeyler... biraz ön sezilerine güvenip bir süre bu sorulardan uzak kalmak en iyisi... ama baktın herşekilde yolunda giden bir ilişki karşı taraf evlenmekten ; ileriye dönük hayaller kurmaktan çok uzak işte o zaman sorarsın ileriye dönük düşüncen ne diye... evlilik yoksa kafasında sen de evlilik istiyorsan hayatında güle güle dersin... ama sürekli de gündemde evliliğin olduğu bir ilişki beni de boğar sanırım...

bnce kendini fazla hırpalama akışına bırak üstüne çok düşme kaçan kovalanır unutma çok kaçma tabii

buu erkeklerını burcu mmurcu deılder hepsı aynıı acık uzerıne dusun potısı kalksın hemn bı havalar bı cıvalarr aksıne davrnınn o zman kıymetlı olrusunuzz sallamayın pek yaww ooo tecrube ıle sabıt

burçla alakalı oldugunu düşünmüyorm canım ya karakter meselesi
eğer niyeti ciddi olsaydı şimdiye kadar sana karşılık verirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…