Ya BIRI YARDIM ETSIN LUTFENNNNN :( ANKARADA KIZLIK ZARI DIKTIREN VARMI SONUC ALAN ALMAYAN HANGI dr

Minaben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
13
0
1
33
Yardm edinn lutfennnnN :( ANKARADA KIZLIK ZARI DIKTIREN VARMI SONUC ALAN ALMAYAN HANGI doktor iyi hangi doktor sonuc vermedi biri yardim etsin artk lutfennnn

Yardm edinn lutfennnnN :KK43: ANKARADA KIZLIK ZARI DIKTIREN VARMI SONUC ALAN ALMAYAN HANGI doktor iyi hangi doktor sonuc vermedi biri yardim etsin artk lutfennnn
Canım Ankara da Hymenoplasty oldum konu başlığını incele istersen orada bulabilirsin.

Yardm edinn lutfennnnN :KK43: ANKARADA KIZLIK ZARI DIKTIREN VARMI SONUC ALAN ALMAYAN HANGI doktor iyi hangi doktor sonuc vermedi biri yardim etsin artk lutfennnn
Canim mademki ankaradasin bir dr soylucemrahatlikla gidebilirsin ben dugunumdenm iki ay once gittip onarim yaptirdim ve evlenince sorun yasamadim cok mukemmel dr bende cok arastirdim emin ol guler yuzlu hirjenik mukemmel ekibi var ara istersen Dr Derya korkmaz Diye yazinca adresi tel cikiyor basarilar saygilar

Canim mademki ankaradasin bir dr soylucemrahatlikla gidebilirsin ben dugunumdenm iki ay once gittip onarim yaptirdim ve evlenince sorun yasamadim cok mukemmel dr bende cok arastirdim emin ol guler yuzlu hirjenik mukemmel ekibi var ara istersen Dr Derya korkmaz Diye yazinca adresi tel cikiyor basarilar saygilar

Herkes birsey diyor acimasis elestiriyor aldirma filep yontemi gayet estetik hic belli olmuyor

Back
X