N nanesizlimonata Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Eylül 2013 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yaş 36 Yer Ankara 12 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nanesizlimonata #1 Yardım edebilir misiniz acaba?! İnternette nasıl yapıcağım yazmıyor, normal düz bir boyunluk yapmak istiyorum. ^-^
Yardım edebilir misiniz acaba?! İnternette nasıl yapıcağım yazmıyor, normal düz bir boyunluk yapmak istiyorum. ^-^
ayisigi88 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Haziran 2012 Mesajlar 3.464 Emoji Skoru 188 Puanlar 103 12 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nanesizlimonata #2 nanesizlimonata .!.: Yardım edebilir misiniz acaba?! İnternette nasıl yapıcağım yazmıyor, normal düz bir boyunluk yapmak istiyorum. ^-^ Genişletmek için tıkla... bu yeni çıkan atkı gibi olan boyunluk mu canım ? ben yeni ördüm ondan normal atkı gibi örüyosun ama atkıdan daha geniş örülüyo. sonra boynuna göre ayarlayıp örgüyü tamamlıyosun. tamamladıktan sonra iki ucunu birbirine dikiyosun al sana boyunluk
nanesizlimonata .!.: Yardım edebilir misiniz acaba?! İnternette nasıl yapıcağım yazmıyor, normal düz bir boyunluk yapmak istiyorum. ^-^ Genişletmek için tıkla... bu yeni çıkan atkı gibi olan boyunluk mu canım ? ben yeni ördüm ondan normal atkı gibi örüyosun ama atkıdan daha geniş örülüyo. sonra boynuna göre ayarlayıp örgüyü tamamlıyosun. tamamladıktan sonra iki ucunu birbirine dikiyosun al sana boyunluk