Ya bu işler ne aman aman..

nezamandiraraftayim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
298
484
18
Kizlar selam. Eski konumu bilenler bilir nisanlimin kumar oynadigini ve borc yaptığını öğrenip ayrıldım.. sadece ona güvenimi kaybetmem gerekirken tüm insanlığa olan güvenimi yitirdim sanki. Artık hayatim boyunca kimseye guvenemeyecekmis gibi hissediyorum. İlişkiler anlaminda değil sadece, genel olarak.. Yapayalnız hissediyorum. Sırtımdan bicaklandim sanki. Ve bir huzun coktu ustume. Hicbir şey gelmiyor icimden. Bu ruh hali geciyor mu? Her şey yine eskisi gibi olacak mı? Muslum babanin da dediği gibi her şeyi al bana beni geri ver demek istiyorum

Nişanlımın kumar bağımlısı, borçlu, iradesiz bir ahlaksız olduğunu öğrenip ayrılsam Allah bana yol göstermiş diye mutlu olur, en kısa zamanda sokak sokak dolaşır aç çocuk, kedi, köpek doyurmaya başlardım. Allah göstermesin ama insan sevinir, ne güven kaybetmesi.

Bu sıra çok fazla kumarbaz sevgili, eşler okuyorum noluya la bunlara? Cinsel isteği azaltan da bu kumar mı acaba doğru orantıda ilerliyorlar.

Bir kumarbaz yüzünden hayata küseceksen sen de bir tuhafmışsın.
Böyle yargılamak çok kolay değil mi:) Hayata kusmedim, sorun özlemek falan da değil, özlüyorum vs desem bu tepkiyi anlayacağım da.. sadece çok uzun zamandır tanıdığım biri ve güvenim sarsıldı doğal olarak, beklenmeyen bir hamleydi benim icin

Bu sıra çok fazla kumarbaz sevgili, eşler okuyorum noluya la bunlara? Cinsel isteği azaltan da bu kumar mı acaba doğru orantıda ilerliyorlar.
Ülkenin ekonomisiyle doğru orantılı olarak artıyor heralde bilemedim...ben de burada yazdıktan sonra başka hikayeler okumaya basladim. Çok varmış gerçekten

İyi kurtulmuşsunuz işte parası kalmayınca sizi koyardı masaya.
Evet kurtuldum o yuzden mutluyum fakat güvenim çok fena sarsildi. Hani diyorum o bile bunu yaptıysa herkes her şeyi yapar. Ya da suanki psikolojim bana böyle düşündürüyor, bilemiyorum

Yooo yargılamıyorum yeni bir şey, özleyedebilirsin. Ama ilerde neler olacağını düşünerek hareket et. Buraya kocam çocuklarımın rızkını kumara yatırıyor diye konu da açabilirdin.

Yooo yargılamıyorum yeni bir şey, özleyedebilirsin. Ama ilerde neler olacağını düşünerek hareket et. Buraya kocam çocuklarımın rızkını kumara yatırıyor diye konu da açabilirdin.
Ne yalan soyliyeyim ozlemiyorum. Sadece guvenim derinden sarsildi. Guvendigin sevdigin birinden boyle bir darbe, neye ugradigini sasiriyor insan

Ne yalan soyliyeyim ozlemiyorum. Sadece guvenim derinden sarsildi. Guvendigin sevdigin birinden boyle bir darbe, neye ugradigini sasiriyor insan
Çok iyi adamlar var. İnşallah onlardan biriyle karşılaşırsın. Şuan biraz kafa dinle. Kendine zaman ver. Yeni olduğu için öyle hissediyor olmalısın.

Evet bunu hayatında hemen hemen birkez de olsa hepimiz yaşadık ve geçti gitti
Yeniden sevdik aşık olduk ve mutlu olduk
Bence kafanıza takip buna odaklanmayin şükredin kurtulmussunuz
Çok iyi insanlar çıkacak karşınıza ve çok mutlu olacaksiniz bu enerjiyle yaşayın lütfen

Cok tatlisiniz. Tesekkur ederim. Guzellikler sizinle olsun

Valla bilmiyorum insallah geçer canım bende aynı durumdayım ve ben o kişiyle evlendim benim de eşim kumar oynuyordu bıraktım diyor ama bakalım bizde aklına glebilecek her sorun var şiddet hariç ben nabiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…