ya çok mu saçma düşünüyorum

iremiis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
60
60
3
30
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ama daha önce de uzun zamandır takip ediyordum burada ne dertler var benmki devede kulak kalacak ama benim iyi giden bir ilişkm vrdı fakat daha sonra beni kullandını düşnmeye başladım kimseyi aşağılamak için demiyorum ama maddi yönden sürekli bi beklenti vardı hadi bana sunu alsna aa yanıma cüzdanı almamısmlar 1 senedir bitmedi. yni aslında tanıştığmzdan beri böyleydi ama sorun etmemştm sn zamanlarda da düğün konuları açldı işte.ben ne alcm ya sizn durumnz bizden daha iyi benim borcum var filan dedi (borcum dediği araba aldı sırf keyfi madm parn yok kredinin altna girip almasaydın) bende bizim adetlere göre kız tarafı bir odayı yapar çeyizi yapar erkek büyük eşyalrı alır dedim. mesele alıp almaması değil. ama konuşma tarzı snki ben annesym ve istedii her şeyi almak zorundaymsm gibi davranısları canıma tak ettirdi.
ya bi kç tanıdm da sen çok fesat düşünüyorsun çok kötü kalplisn filan dedi :(
Sizce ben fesat kötü mü kalpliyim :(

kızın erkeğe şunu al bunu al demesi kadar yanlış bana göre erkeğin bu şekilde konuşması. herkes gücünün yettiğini yapar beraber yapılır. bence fesat düşünmüyorsun

o fesat ve kötü kalpli, evlenirken her şeyi ortak yapabilirsiniz ne erkeğe ne kadına yüklenilmesini doğru bulmuyorum.

O ne demekmis yaa herkez gorewlerini haddini bilecek fesat degilsn gayet mantikli dusunmusun..tawiz werme bence :KK51:

gayette haklısın evlenmeye niyeti olan arabaya verecegı parayı düğüne yatırır bas tekmeyı arabasıyla ne hali varsa görsün:KK14:

zaten ne zaman mddi bir konu açılsa hesap gelse veya benim kredi borcm vr onu ytırmam lazım böyle saçamam paramı diyip köşeye çekilyor :( mesele para da değil kırılyrum artık :(

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ama daha önce de uzun zamandır takip ediyordum burada ne dertler var benmki devede kulak kalacak ama benim iyi giden bir ilişkm vrdı fakat daha sonra beni kullandını düşnmeye başladım kimseyi aşağılamak için demiyorum ama maddi yönden sürekli bi beklenti vardı hadi bana sunu alsna aa yanıma cüzdanı almamısmlar 1 senedir bitmedi. yni aslında tanıştığmzdan beri böyleydi ama sorun etmemştm sn zamanlarda da düğün konuları açldı işte.ben ne alcm ya sizn durumnz bizden daha iyi benim borcum var filan dedi (borcum dediği araba aldı sırf keyfi madm parn yok kredinin altna girip almasaydın) bende bizim adetlere göre kız tarafı bir odayı yapar çeyizi yapar erkek büyük eşyalrı alır dedim. mesele alıp almaması değil. ama konuşma tarzı snki ben annesym ve istedii her şeyi almak zorundaymsm gibi davranısları canıma tak ettirdi.
ya bi kç tanıdm da sen çok fesat düşünüyorsun çok kötü kalplisn filan dedi :KK43:
Sizce ben fesat kötü mü kalpliyim :KK43:
Bir erkek kadina sunu bunu al bana dermi ya.. bayan icinden geliyorsa alir.. sevmiyorum ben boyle seyleri anlattığınız kadari ile sizi maddi yonden kullaniyor gibi.. hadi bir cuzdani unuttun iki unuttun sanirim sürekli yapıyormuş insan ister istemez kullanildigini dusunur.. esimle 5yil gorusme uzerine evlendim bir kere bana birsey al demedi yada bana hesap odetmedi..

O ne demekmis yaa herkez gorewlerini haddini bilecek fesat degilsn gayet mantikli dusunmusun..tawiz werme bence :KK51:

ben ne zamandr böyle yapıyrsun bak diyince de drama bağlayıp yok sevdğim ilk kadınsın yok ben seni ailmle tanıstrdm daha ne yapayım senin bni sevmen içine bağlıyor olayı üste çıkıp kendsi günlrce konuşmuyor bnimle :KK43:

Bir erkek kadina sunu bunu al bana dermi ya.. bayan icinden geliyorsa alir.. sevmiyorum ben boyle seyleri anlattığınız kadari ile sizi maddi yonden kullaniyor gibi.. hadi bir cuzdani unuttun iki unuttun sanirim sürekli yapıyormuş insan ister istemez kullanildigini dusunur.. esimle 5yil gorusme uzerine evlendim bir kere bana birsey al demedi yada bana hesap odetmedi..

evet yeni olan bir şey değl biz 2 sene arkadş kaldık 1 senedr sevglyiz arkadşken böyle deyildi ama sevgli olduktan sonra sürekli bak dogum gnüm gelior şunu al benim cüzdanım evde kaldı sen öde ben veririm (vermemesi sorun değil zatn almam ama tklif ble etmior zaten)
bende kullanıldığımı düşünmye başldm ama kme anltsm sen çok fesatsn insanın sevdiği olunca maddyat gözüne gelmez diyorlar :(

bencede haklısın gayette fesatlıkla filanda ilgisi yok kendine bu kadar yüklenme canım bunun fesatlıkla falan bir ilgisi yok

evet yeni olan bir şey değl biz 2 sene arkadş kaldık 1 senedr sevglyiz arkadşken böyle deyildi ama sevgli olduktan sonra sürekli bak dogum gnüm gelior şunu al benim cüzdanım evde kaldı sen öde ben veririm (vermemesi sorun değil zatn almam ama tklif ble etmior zaten)
bende kullanıldığımı düşünmye başldm ama kme anltsm sen çok fesatsn insanın sevdiği olunca maddyat gözüne gelmez diyorlar :KK43:
Tabikide konu sevdicek olunca maddiyat göze gelmez ama sizinki cok ayri bir durum bence.. ve fesatca da degil dedigim gibi bir unutulur cuzdan iki unutulur sizin ki masallah dersin maasa baglamissin bence fesatca degil dogru bir dusunce sizinki

Yasinda kucukmus canm ben senin yerinde olsam aninda şutlarm bi adam 7sinde neyse 70indede o derlerde bosa demezler hic degismicek para hesabi yapck sana harcamalrinda kariscak bence acilen yakani kurtar..ewlilik bu yani bak biz simdi coluk cocuga karistik geri donemiyoruz o yillarimiza

herkes ustune dusenı yapmalı
kan emıcılerden hıc haz etmem:KK12:

Bende bazen derim ya su ayakkabiyi alir misin bana param eksik diye koyar ya da o der bi yemek ismarlarsan yeriz diye. Yada yemegi o ısmarlar sonra kahve icmeye gideriz ben ismarlarim tamamlariz birbirimizi. Ama surekli oluyosa hic hos degil. Ailesiyle tanistirdi diye sen mi doyuracaksin karnini? Kaldi ki ailesi icin nolursa olsun sen el kizisin sen gidersin baskasi gelir. Kart borcum var artik herkes kendi hesabini odesin de yada bi yere girince atiyorum yanimda 20 tl var ona gore yemek soylicem sende butcene gore ye de. Ben bile sinir oldum adama

Sevdiğini anlamış ve bu sevgiyi kullanıyor gibi geldi bana

bende kullanıldığımı düşünmye başldm ama kme anltsm sen çok fesatsn insanın sevdiği olunca maddyat gözüne gelmez diyorlar :KK43:
İçimizdeki gizli hatunlardan bu herif ya :-)
İstemeye de gitmenizi ister şimdi sizin :KK48:

Back
X