- 18 Aralık 2009
- 6.546
- 8.031
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ama daha önce de uzun zamandır takip ediyordum burada ne dertler var benmki devede kulak kalacak ama benim iyi giden bir ilişkm vrdı fakat daha sonra beni kullandını düşnmeye başladım kimseyi aşağılamak için demiyorum ama maddi yönden sürekli bi beklenti vardı hadi bana sunu alsna aa yanıma cüzdanı almamısmlar 1 senedir bitmedi. yni aslında tanıştığmzdan beri böyleydi ama sorun etmemştm sn zamanlarda da düğün konuları açldı işte.ben ne alcm ya sizn durumnz bizden daha iyi benim borcum var filan dedi (borcum dediği araba aldı sırf keyfi madm parn yok kredinin altna girip almasaydın) bende bizim adetlere göre kız tarafı bir odayı yapar çeyizi yapar erkek büyük eşyalrı alır dedim. mesele alıp almaması değil. ama konuşma tarzı snki ben annesym ve istedii her şeyi almak zorundaymsm gibi davranısları canıma tak ettirdi.
ya bi kç tanıdm da sen çok fesat düşünüyorsun çok kötü kalplisn filan dedi
Sizce ben fesat kötü mü kalpliyim![]()
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ama daha önce de uzun zamandır takip ediyordum burada ne dertler var benmki devede kulak kalacak ama benim iyi giden bir ilişkm vrdı fakat daha sonra beni kullandını düşnmeye başladım kimseyi aşağılamak için demiyorum ama maddi yönden sürekli bi beklenti vardı hadi bana sunu alsna aa yanıma cüzdanı almamısmlar 1 senedir bitmedi. yni aslında tanıştığmzdan beri böyleydi ama sorun etmemştm sn zamanlarda da düğün konuları açldı işte.ben ne alcm ya sizn durumnz bizden daha iyi benim borcum var filan dedi (borcum dediği araba aldı sırf keyfi madm parn yok kredinin altna girip almasaydın) bende bizim adetlere göre kız tarafı bir odayı yapar çeyizi yapar erkek büyük eşyalrı alır dedim. mesele alıp almaması değil. ama konuşma tarzı snki ben annesym ve istedii her şeyi almak zorundaymsm gibi davranısları canıma tak ettirdi.
Yasinda kucukmus canm ben senin yerinde olsam aninda şutlarm bi adam 7sinde neyse 70indede o derlerde bosa demezler hic degismicek para hesabi yapck sana harcamalrinda kariscak bence acilen yakani kurtar..ewlilik bu yani bak biz simdi coluk cocuga karistik geri donemiyoruz o yillarimiza
Bende bazen derim ya su ayakkabiyi alir misin bana param eksik diye koyar ya da o der bi yemek ismarlarsan yeriz diye. Yada yemegi o ısmarlar sonra kahve icmeye gideriz ben ismarlarim tamamlariz birbirimizi. Ama surekli oluyosa hic hos degil. Ailesiyle tanistirdi diye sen mi doyuracaksin karnini? Kaldi ki ailesi icin nolursa olsun sen el kizisin sen gidersin baskasi gelir. Kart borcum var artik herkes kendi hesabini odesin de yada bi yere girince atiyorum yanimda 20 tl var ona gore yemek soylicem sende butcene gore ye de. Ben bile sinir oldum adama
Sevdiğini anlamış ve bu sevgiyi kullanıyor gibi geldi bana
Asıl fesat olan 1 yıldır cüzdanı evde unutan yanına almayan kişi.
Üste çıkmaya çalışmış hiç üzülmeyin.
Sizi suçlamaya çalışarak vicdanınıza dokunup istediğini yaptıracak.
Hala birliktr misibiz bilmem ama brraber yola çıkılacak bir adam değil.
Türkçe'e "w" diye bir harf var da ben mi bilmiyorum? Allah aşkına yapmayın şunu.Bu şekilde dilimizi bozuyoruz yavaş yavaş farkında değiliz.O ne demekmis yaa herkez gorewlerini haddini bilecek fesat degilsn gayet mantikli dusunmusun..tawiz werme bence![]()
Ayrılmak istiyorum artk buradaki tarafsız insanlar bile farkında kullanıldığmı düşünüor...
ama nasıl söylicemher yönden yne ben mddiyatcı yine ben cıkar peşnde koşan kötü kalpli olacgm herkse de böyle anltcak
![]()
Anlatması önemli mi?
Ortak bir çevreye mi sahipsiniz?
Öyle ise arkadaşlarınız o'na inanacak tipte insanlar mı?
Bakın kendi hikayemden bahsedryim kısaca. İlk ve son sevgilim bana ne maddi ne de manevi bir destek sağlamadı ben de başkasının parasını yemeği kendime ayıp sayan bir insanım. Buna karşın kendisi "aşkım şunu bana alsana, onu bana alsana, şu da ne yakışır değil mi bana" diyerek, çalışmamama rağmen telefonunun kontörünü bana aldırarak (ve millete ağalık yapıyormuş ben ona atıyorum o da arkadaşlarına siz kapatın ben arayayım diyor), lokantada daha masadan kalkmadan "kesene bereket hayatım" diyerek yaklaşık bir yılda beni 5bin liraya yakın borca sokup terketti.
Annem o zamanlar "akıllı ol yavrum erkek adam kadon parası yemez" derdi ama ben dinlemezdim.
Tabii yağlı kapı bulduğu için krndi tabiriyle (cebimde kuruşum yok diplomamın olması ona cazip geldi) arkadaş ayağına aramaya devam etti.
Ben işe girdim maaşımın üzerine hayal kurdu.
Bir araba aldım. Aldığım arabayla ilgili hayal kurdu.
Kaza yaptım arabam perte çıktı. Bana söylediği tek şey "s..tın arabanın ağzına, gitti canım araba" kesinlikle sen iyi misin kötü müsün bile demedi, bir yerine bir şey oldu mu diye sormadı.
Aradan biraz zaman geçince ben 2. Arabayı aldım. Yine aramalarından birinde "para yeme biriktir vs" deyince ben biriktimrk hikaye kendime araba aldım borçlandım bankaya dedim.
Saydırdı bana sinkaflı "gerizekalı araba alacak paran varsa bize düğün yap, sadece kendini düşünüyorsun bencilsin" dedi.
Ben de artık dayanamadım "ne düğünü yahu kız tarafının düğün yaptığı nerede görülmüş oldu olacak sen gelinlik giy" dedim. "Masraflar sendense giyerim fark etmez" dedi.
Kısa drdim uzun oldu ama bu konuda yazacak o kadar çok şey var ki.
Çevreniz bir şey söylemesin kötü düşünmesin diye bu eziyeti uzatmak çok saçma. Ben yapyım eşşşekler gibi pişmanım.
O anlatırsa siz de anlatırsınız ya da o'nun lafona uyup sizi suçlayanlar olursa aynı bezden yapılmış der yol verirsiniz.
Kendinizi kullandırmayın bu çakala yazık.
yok canim ne kotu kalplisi sevgilin mezarci
Allah her zaman iyi insanları çıkartsın vallahi karşımıza. O kadar sömürgeci insanlar var ki :/
Anneme de anlattığım da hak verdi bana.
Yani öyle çok ortak bi çevremiz yok o zaten işinden dolayı sürekli mesaide nöbette bir kaç arkadaşı ile ortak arkadaşız onlar da tanışmamıza vesile olan insanlar. Az çok adamın ne olduğunu biliyorlardır sanırım sonuçta aynı okulda 4 sene beraber yiyip içmişler anlamışlardır diye umuyorum. ama insan yine de kötü anılmak istemez ya![]()
Ne bicim bi erkk o bana sunu al bunu al ne demek ya .bi kadin yapmazken bunu bi erkek nasl yapar cok itici ben senn yernde olsam ayfilirim resmn kullanio seniArkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim ama daha önce de uzun zamandır takip ediyordum burada ne dertler var benmki devede kulak kalacak ama benim iyi giden bir ilişkm vrdı fakat daha sonra beni kullandını düşnmeye başladım kimseyi aşağılamak için demiyorum ama maddi yönden sürekli bi beklenti vardı hadi bana sunu alsna aa yanıma cüzdanı almamısmlar 1 senedir bitmedi. yni aslında tanıştığmzdan beri böyleydi ama sorun etmemştm sn zamanlarda da düğün konuları açldı işte.ben ne alcm ya sizn durumnz bizden daha iyi benim borcum var filan dedi (borcum dediği araba aldı sırf keyfi madm parn yok kredinin altna girip almasaydın) bende bizim adetlere göre kız tarafı bir odayı yapar çeyizi yapar erkek büyük eşyalrı alır dedim. mesele alıp almaması değil. ama konuşma tarzı snki ben annesym ve istedii her şeyi almak zorundaymsm gibi davranısları canıma tak ettirdi.
öyle dese başımın üstne ama ne hkmetse o cüzdan srekli evde üstelk geçen hfta bir iki kere böyle czdanım ynımda diil arabada klmıs dedi. daha sonra ehliyti ckartmak için cüzdnı cıkarttı bende surat yapınca adım sen para içn bana surat asıorsun ama yarn evlnip ben bakacm sna oldu![]()
El aliskanligi iste..ayrica konuya odaklanicaginza benm w harfime odaklanmnizda bi anormal..Türkçe'e "w" diye bir harf var da ben mi bilmiyorum? Allah aşkına yapmayın şunu.Bu şekilde dilimizi bozuyoruz yavaş yavaş farkında değiliz.