Ya değişirsek ?

Ya siz ne kendini bilmez bir insansiz illa yazmam mi gerek ! Ben zaten memurum terfi alabilmek için giricem bu sinava Ankarada bu sinav yok!! 3 bin lira maasimi bir gidim yukseltmek icin!! Hak ettiğiniz yerdesiniz bence Allahdan niyaz ederim ki sizde ayni yerinizde sayarsiniz !!

Şikayet edecekmis haspam:)
Ben gece gündüz ders calistim sanada tavsiyem hirsini milltten cikarma !

Şikayet edecekmis haspam:)
Ben gece gündüz ders calistim sanada tavsiyem hirsini milltten cikarma !

nasıl da zorunuza gitmis... hırsınızı alamamıs tekrar tekrar yazmıssınız.
insanlar karşısındakini kendisi gibi bilirmiş; nitekim size hakaret etmemem, yine kendimi bilmemden ileri geliyor...
maasınızı nerede nasıl yukselttiginiz beni ilgilendirmez, baskalarının haklarının yenmemesidir muhim olan.
madem calıstıgınız kurumda rutin birsey, neden sınav yapıyorlar? herhangi bir sınavın kesinligini nasıl bu kadar net soyleyebiliyorsunuz.
ayrıca hakettigim yeri de su anki pozisyonumu da belirleyecek olan siz degilsiniz.
her ne kadar beddua etmeye calısmıs olsanız da yanlıs kullandıgınız niyaz cok yerinde olmus, hosuma gitti su an bulundugum konumun sabit olması benim icin kafi
en sonunda da torpil işi kesin ise diye eklemistim, içerlediginize gore dogruymus.
"gıdım" degil, milyarları önüme koysalar başkasının hakkını kabul edemem şahsen,
siz icinize sindiriyorsanız... başka birsey diyecek degilim.

Boşver arkadaşım. Kul hakkı yiyen, beddua da eder tabiiki.

Konuya gelince, siz değişmezsiniz.

Konunuzun oraya takılmayın dediğiniz kısmı en takılacak nokta sanırım ;hele bir çok insanın hassas noktası iken

Yoksa 6 ay geçer gider , zaman dediğin nedir ki der geçeriz .

15 ay bekledim kocamı hemde üçkuruş maaşla üstelik gırtlağa kadar borçla
merak etme bişey olmuyor özlüyorsun sadece

3 bin tl maaş ve bi gıdım yükseltmek birde gelirinize eşinizin maaşı da var tabi eşiniz de biliyordur bu torpil olayını ses çıkarmamış tencere kapaksınız merak etme birşey olmaz. EŞinin askerlik yapacağı yeride malatyaya çıkarsaydinız keşke ayarlayamadınız mı vah vah vah.......

Torpilci, hemsehricileri gördüğümde tüylerim diken diken oluyor. Bir sürü insanın hakkını yiyorsunuz, değişseniz de bişi olmaz.

Aynisini diyecektim, yazmissin.

Bende torpille kadrolu olanlara hakkımı helal etmiyorum..

Uc bin tl maasinizi bir gidim artirmk icin degisirmi degismezmi karar kara dusunmeye degmez Ankara buyuksehir ne olacagi belli olmaz angara alemi ws ws.
isin sakasi o. esinizi en iyi taniyan sizsinz..
torpil olayina gelince hicbirsey yuzde yuz degildr hayatta, nasil emnsnz garanti oldguna?
Sunu demeliymki terfi etmk memr olmk ws ws ne olursa olsun kul hakkina girio. sahsim adina.helal etmiorm af buyurun essk gbi calisip diplomali ew hanimi.olan bnlerce insan war bizim.sucumz ne ankarada malatyada.dayimzn olmamasi...
Ah hayat.........

Bir seye ne kadar emek verirsen o kadar seversin...
Ayri sehirler, mesafeler emek demek...
Zorluklar olur mu? Illa ki olur...
Daha alingan olunur, yuz yuze gibi olmaz konular, problemler daha hizli koruklenir...
Tek yapmaniz gereken bir seye bes kiziyorsaniz, bu surecte bir kizmaya calisin...
Bir kere alttan aliyorsaniz, bes kere alin...
Bu surecin sonun da birbirinin kiymetini anlamis bir cift olacaksiniz, iliskiniz daha cok oturacak, iciniz rahat olsun...
Umarim bu sure de goz acip kapayana kadar gecer...

senin için kafi olduğu nasılda belli hırsından kudurmuşsun ..Sen bana hakeret edecek seviyede değilsin zaten .Torpil yok bunu Allah biliyor,dediğim gibi hak ettiginiz yerde olduğunuzu biliyorum banada bu kafi.. hadi ekmegine bak . haddini bil

yok canım ya TORPİL BULAMADIK sen yardımcı olurmusun ? :)

umarım çok teşekkürler:)

Konunuzun oraya takılmayın dediğiniz kısmı en takılacak nokta sanırım ;hele bir çok insanın hassas noktası iken

Yoksa 6 ay geçer gider , zaman dediğin nedir ki der geçeriz .

özellikle yazdım o kısmı dallandırıp budaklandırmak niye ? ben zaten memurum terfi amaçlı yapıyorum bu işi amirim oraya gitti burda sınav var alımlar düşük kesin gel 6 ay zorunlulugu varmış ama staj gibi düşünün.. insanların bilip bilmeden acımasızca yorum yapması niyee bir derdimii anlatıyorum diye acımasızca eleştirelere kim katlanır?

yok canım ya TORPİL BULAMADIK sen yardımcı olurmusun ? :)

Yanlış kişiden istiyorsun canım benim işim olmaz öyle şeylerle. GErçekten size inanamıyorum çok garipsiniz konuyu o şekilde açmanıza da anlam veremedim eşim askere gidecek bende 6 ay bi yerde sınav gireceğim olursa staj yapacağım bu sürede aramız açılır mi yazabilirdınız neden öyle yazdınız ki kendi kendinizi ele verdiniz yada artık amacınız her ne ise. Ayrıca gerçekten sizi yanlış anladığımızı bilip bilmeden yargıladıgimizi düşünüyorsanız işi pişkinlige vurmanız da çok düşündürücü. NE yaparsanız yapın torpilli yada torpilsiz olması sizin vicdanınıza kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…