- Konu Sahibi deryamete1
-
kadınların nabzını yoklamak icin yazılmıs bir konu gibi geldi. kim nereye daha cok dikkat ediyor.
hatta duygusalız hemen ah canıııım kavusun vs deriz diye gozumuze sokmak icin buyuk harfle yazmıssınız,
"SINAV KONUSUNU KESİN BAKMAM ŞÖYLE : SADECE ORDA SINAVA GİRSEM YETER BANA "
keske tc nizi bilseydim de sonrasında azıcık arastırır belki sikayet ederdim dedim...
baskalarının mutsuzlugu uzerinden ankarada mutlu bir hayat sureceginizi dusunuyorsunuz ya... iste tam da bu sebeple kaygılarınız cok yerinde. torpil işi kesin ise dilerim aksilik cıkar.
kadınların nabzını yoklamak icin yazılmıs bir konu gibi geldi. kim nereye daha cok dikkat ediyor.
hatta duygusalız hemen ah canıııım kavusun vs deriz diye gozumuze sokmak icin buyuk harfle yazmıssınız,
keske tc nizi bilseydim de sonrasında azıcık arastırır belki sikayet ederdim dedim...
baskalarının mutsuzlugu uzerinden ankarada mutlu bir hayat sureceginizi dusunuyorsunuz ya... iste tam da bu sebeple kaygılarınız cok yerinde. torpil işi kesin ise dilerim aksilik cıkar.
Ya siz ne kendini bilmez bir insansiz illa yazmam mi gerek ! Ben zaten memurum terfi alabilmek için giricem bu sinava Ankarada bu sinav yok!! 3 bin lira maasimi bir gidim yukseltmek icin!! Hak ettiğiniz yerdesiniz bence Allahdan niyaz ederim ki sizde ayni yerinizde sayarsiniz !!
Şikayet edecekmis haspam:)
Ben gece gündüz ders calistim sanada tavsiyem hirsini milltten cikarma !
nasıl da zorunuza gitmis... hırsınızı alamamıs tekrar tekrar yazmıssınız.
insanlar karşısındakini kendisi gibi bilirmiş; nitekim size hakaret etmemem, yine kendimi bilmemden ileri geliyor...
maasınızı nerede nasıl yukselttiginiz beni ilgilendirmez, baskalarının haklarının yenmemesidir muhim olan.
madem calıstıgınız kurumda rutin birsey, neden sınav yapıyorlar? herhangi bir sınavın kesinligini nasıl bu kadar net soyleyebiliyorsunuz.
ayrıca hakettigim yeri de su anki pozisyonumu da belirleyecek olan siz degilsiniz.
her ne kadar beddua etmeye calısmıs olsanız da yanlıs kullandıgınız niyaz cok yerinde olmus, hosuma gittisu an bulundugum konumun sabit olması benim icin kafi
en sonunda da torpil işi kesin ise diye eklemistim, içerlediginize gore dogruymus.
"gıdım" degil, milyarları önüme koysalar başkasının hakkını kabul edemem şahsen,
siz icinize sindiriyorsanız... başka birsey diyecek degilim.
Ay sorma bende şu 3bintllik maaşını bir gıdım yükseltmek lafı beni rahatsız etti 1250tlye geçinmeye çalıştığımızdan heralde''3 bin lira maasimi bir gidim yukseltmek icin!!'' yazmıcaktım ama bu cümle beni bitirdi
Torpilci, hemsehricileri gördüğümde tüylerim diken diken oluyor. Bir sürü insanın hakkını yiyorsunuz, değişseniz de bişi olmaz.
Aynisini diyecektim, yazmissin.
biz ve bizim gibi Allah'tan başkasından torpili olmayanların hakkına giriyorsunuz.KUL HAKKI bu.olur da o sınavı kazanırsanız o işten kazandığınız her lokmayı haram ediyorum.sorunuza da gelirsek 6 ayda bi şeylerin değişeceğini düşündüren bi kocanız varsa hayatta işiniz çoooook zor.
Bende torpille kadrolu olanlara hakkımı helal etmiyorum..
Eşi askere gidecek bi bayan bu altı ayda ayrılır mıyız diye düşünür mü hiç ?
Özlerim der hasret çekerim der...Olaya böyle yaklaşmanızın sebebi nedir ?
Ayrıca umarım sınav konusunda torpil kullanmıyorsunuzdur ve biz yanlış anlıyoruzdur.Canım çok yandı benim bu konuda.Büyük hak iyi düşünün
insanlar karşısındakini kendisi gibi bilirmiş; nitekim size hakaret etmemem, yine kendimi bilmemden ileri geliyor...
maasınızı nerede nasıl yukselttiginiz beni ilgilendirmez, baskalarının haklarının yenmemesidir muhim olan.
madem calıstıgınız kurumda rutin birsey, neden sınav yapıyorlar? herhangi bir sınavın kesinligini nasıl bu kadar net soyleyebiliyorsunuz.
ayrıca hakettigim yeri de su anki pozisyonumu da belirleyecek olan siz degilsiniz.
her ne kadar beddua etmeye calısmıs olsanız da yanlıs kullandıgınız niyaz cok yerinde olmus, hosuma gittisu an bulundugum konumun sabit olması benim icin kafi
en sonunda da torpil işi kesin ise diye eklemistim, içerlediginize gore dogruymus.
"gıdım" degil, milyarları önüme koysalar başkasının hakkını kabul edemem şahsen,
3 bin tl maaş ve bi gıdım yükseltmek birde gelirinize eşinizin maaşı da var tabi eşiniz de biliyordur bu torpil olayını ses çıkarmamış tencere kapaksınız merak etme birşey olmaz. EŞinin askerlik yapacağı yeride malatyaya çıkarsaydinız keşke ayarlayamadınız mı vah vah vah.......
bende torpille kadrolu olanlara hakkımı helal etmiyorum..
aranızda sevgi varsa 6 ay sizi dahada yakınlaştırır özlersiniz birbirinizi çokda uzun bir zaman değil helede eşin askerde olucak sana hasret olucak nasıl uzaklaşıcaksınız ki boşuna kuruntu yapıyorsun bence
3 bin tl maaş ve bi gıdım yükseltmek birde gelirinize eşinizin maaşı da var tabi eşiniz de biliyordur bu torpil olayını ses çıkarmamış tencere kapaksınız merak etme birşey olmaz. EŞinin askerlik yapacağı yeride malatyaya çıkarsaydinız keşke ayarlayamadınız mı vah vah vah.......
Bir seye ne kadar emek verirsen o kadar seversin...
Ayri sehirler, mesafeler emek demek...
Zorluklar olur mu? Illa ki olur...
Daha alingan olunur, yuz yuze gibi olmaz konular, problemler daha hizli koruklenir...
Tek yapmaniz gereken bir seye bes kiziyorsaniz, bu surecte bir kizmaya calisin...
Bir kere alttan aliyorsaniz, bes kere alin...
Bu surecin sonun da birbirinin kiymetini anlamis bir cift olacaksiniz, iliskiniz daha cok oturacak, iciniz rahat olsun...
Umarim bu sure de goz acip kapayana kadar gecer...
Konunuzun oraya takılmayın dediğiniz kısmı en takılacak nokta sanırım ;hele bir çok insanın hassas noktası iken
Yoksa 6 ay geçer gider , zaman dediğin nedir ki der geçeriz .
yok canım ya TORPİL BULAMADIK sen yardımcı olurmusun ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?