?
*/*/*
Ziyaretçi
- Konu Sahibi */*/*
Beni baz alarak yorum yapmayın lütfen...Eşinizin tecavüzüne uğradınız mı? Uğrasanız ne yapardınız?Tecavüzü nasıl tanımlarsınız evlilikte?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:çok üzgünüm:tecavüz evlilik te olurmu diyenler çıkıcak mutlaka...bence olur...ben çok yeni evliyim...şükür ne ben nede çevremden birinden duydum...ama tahmin ediyorumki çok kötü bir duygudur.....
düşünmesi bile kötü..allah kimseye yaşatmasın...insanın yüzünü görmeye tahammül edemediği,elini tutmaktan bile nefret ettiği bir adamla bunları yaşaması emininki psikolojik tedavi görmesini gerektirir...
bence eşler arasında tecavüz böyle birşeydir heralde diyorum....
soz konusu esım olursa iş degısır...yapmaz ama yaparsa bı sozle cevap vereyım;:1closedeyes:tecavuz kacınılmazsa zevk almaasını bıl:Roflol::Roflol:
delüüüü:mymeka:
tecavüzün anlamı eşde olsa aynı kalır!
soz konusu esım olursa iş degısır...yapmaz ama yaparsa bı sozle cevap vereyım;:1closedeyes:tecavuz kacınılmazsa zevk almaasını bıl:Roflol::Roflol:
tecavüz evlilik te olurmu diyenler çıkıcak mutlaka...bence olur...ben çok yeni evliyim...şükür ne ben nede çevremden birinden duydum...ama tahmin ediyorumki çok kötü bir duygudur.....
nasıl olura gelirsek...bence....
eşlerin kavgali olduğu bir zamanda yada kadının çok kırılmış olduğu kocasından beynen ve kalben uzaklaştığını hissettiği zamanlarda,kısaca evliliğini beyninde bitirmiş fakat belli nedenlerden dolayı aynı evde yaşamak zorunda olan bir kadınla eşinin bunu umursamayıp hiçbişey yokmuş gibi ilişkiye girmeye çalışıp sonundada istediğine ulaşmasıdır....kadının isteği yada istemediği onun hiç umrumda değildir...işi biter döner tekrar kendi hayatına bakar..
düşünmesi bile kötü..allah kimseye yaşatmasın...insanın yüzünü görmeye tahammül edemediği,elini tutmaktan bile nefret ettiği bir adamla bunları yaşaması emininki psikolojik tedavi görmesini gerektirir...
tecavüz evlilik te olurmu diyenler çıkıcak mutlaka...bence olur...ben çok yeni evliyim...şükür ne ben nede çevremden birinden duydum...ama tahmin ediyorumki çok kötü bir duygudur.....
nasıl olura gelirsek...bence....
eşlerin kavgali olduğu bir zamanda yada kadının çok kırılmış olduğu kocasından beynen ve kalben uzaklaştığını hissettiği zamanlarda,kısaca evliliğini beyninde bitirmiş fakat belli nedenlerden dolayı aynı evde yaşamak zorunda olan bir kadınla eşinin bunu umursamayıp hiçbişey yokmuş gibi ilişkiye girmeye çalışıp sonundada istediğine ulaşmasıdır....kadının isteği yada istemediği onun hiç umrumda değildir...işi biter döner tekrar kendi hayatına bakar..
:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:soz konusu esım olursa iş degısır...yapmaz ama yaparsa bı sozle cevap vereyım;:1closedeyes:tecavuz kacınılmazsa zevk almaasını bıl:Roflol::Roflol:
nunu yazana cevabım aynen ne zaman kavga etsek ona kırgın olsam inadına isterdi ve ben yok bile diyemezdim yine kavga çıkmasın diye ama ruhumda çok derin izler bıraktı ilişkiden nefret eder oldum ben 22 senelik evlliğim boyunca evlliğimin yarısını istemeden cinsellik yaşadım benim gerçekten kadın oldumdan bile şüphem olmaya başladı erkek gibi oldum hayatımın baharında size bi örnekle son vercem bigün istedi ve ben dizimi izliyodum bi dakka canım dizim şimdi bitiyo dedim aman bunu ben nasıl sölerim hakkım yokki bana saydım 100kere allah belenı versin dedi olay çıkardı ve beni bıçakla kovalamaya başladı ben merdivenlerden bodruma kaçtım gece 12 arkamdanda bi ayak sesi eyvah dedim elinde bıçak beni kömürlükde kescek nası korkmuşum bide baktımki oğlummuş hüngür hüngür ağlamaya başladım oğluma sarılıp oğlım galiba ozama 1e falan gidiyodu sıkıysa şimdi yapsın kıçın tekmeyi ben basarım uzun oldu kusura bakmayın :a015:laelaelaelaelae
olabılır ama nasıl olur bılemıyorum kolasına uyku hapımı atılır mesela:uhm::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:peki kadin kocasina tecavüz edebilirmi??
yani sizce bu mümkünmü:)
melekler ağlarken ben şimdi piştim belki ama benden çok şeyler gitti bitane daha anlatayım yeni evilyiz ben ramazanda hep oruç tutardım bi zamalar o ise ozamanlar tutamuyodu ve pazardı benle zorla ilişkiye girmek istedi oruçluyum yaaazorla bana tecavüz etti gittim abdest aldım bida yaptı tam beş kez ve ben niyetimi bozmadım allahım ben istemedim nolur beni affet sen niyetimi kabul et dedim bozmadım tövbe ettim sora ki yıllarda yola geldi üç ayları bile tuttu ama neye yarar ruhumda derin izler var evliliğim sürüyosa sevip ailemi karşima alıp onla evlendiğim içindi arkamda olmadılar ailemler saolsun bi cahilliğimin acısını bir ömür çekiyorum böle işte:a015::enbuyukkk:
peki kadin kocasina tecavüz edebilirmi??
yani sizce bu mümkünmü:)