Ya eşime bir şey olsaydı..

:53::53::53::53: şok şok şok oldum. çok geçmiş olsun canım. ben de Ankara'da yaşıyorum. ve gölbaşı tarafı bana uzak düşse de, içkili restoran ve clublarda sık sık bulunurum. bahsettiğin yer şehir içinde de şubesi olan bi yer mi acaba benim kastettiğim yerde şehir içinde içki verilmiyor ama?

özeline bak,ankaradaymışsın aman dikkat...

çok geçmiş olsun.
açıkçası şaşırdım hem davası devam ediyor hemde
sahte satmaya devam ediyor.özelden isim paylaşabilirmisin?

Off iyi ki sarhoşluk zannetmemişsinz doktorun öyle demesi bile tüyleri diken diken ediyor :26:
Ve iyi ki fiş almışssınız Mevcan geçmiş olsun..

tutunup iş yapmak için elbet pis birilerini arkalarına almışlardır ama ne olursa olsun davamızı bırakmıycaz biz.eğer arkası sağlamsa ve içki ruhsatı iptal edilmese bile maddi,manevi tazminat talep edicez,maddi olarak zarar görseler bile içim rahatlar..

ha eğer iş kötü boyuta giderse eğer,o zaman ne kadar forum varsa hepsine o mekanın adını yazıcam valla..

ankarada belli başlı muhitler vardır içkili menü veren,duyan duymayana ne kadar yaysa bile yeter..

Bende Ankaradyım merak ettim şimdi

Off iyi ki sarhoşluk zannetmemişsinz doktorun öyle demesi bile tüyleri diken diken ediyor :26:
Ve iyi ki fiş almışssınız Mevcan geçmiş olsun..

eşim ilk başta ben biraz hava alıyım düzelirim dedi.kalkıp kalkmamak arasında kaldık aslında sonra olmaz hadi kalkalım olduk.eşim yolda kusunca eve gidip uyuyunca geçer diye inat etti.yüzüm uyuşuyor demese belki herşey için çok geç kalacaktık..:50:

eşim ilk başta ben biraz hava alıyım düzelirim dedi.kalkıp kalkmamak arasında kaldık aslında sonra olmaz hadi kalkalım olduk.eşim yolda kusunca eve gidip uyuyunca geçer diye inat etti.yüzüm uyuşuyor demese belki herşey için çok geç kalacaktık..:50:

Benim de alkol alınca genelde yüzüm uyuşur, votka da mesela.. bünyem alkolü çok kaldırmaz, arada içerim ama az içerim bu sebepten..
Normalde de benim gibi uyuşma yokmuş eşinde allahtan

Benim de alkol alınca genelde yüzüm uyuşur, votka da mesela.. bünyem alkolü çok kaldırmaz, arada içerim ama az içerim bu sebepten..
Normalde de benim gibi uyuşma yokmuş eşinde allahtan

10 yıllık eşiyim,değil eşimin uyuşmak,içtiğini geri çıkardığını bilmem ben..diyorum ya ben olmasam erkek erkeğe takıldıkları bir zamanda olsa ne olacaktı peki.arkadaşları kafayı buldu diye eve getirseler,anormalliğini farkedene kadar ya eşime bi şey olsa..

gittiğinde kalp ritmi bozuktu ve bilinç kaybı yaşıyordu.ordan kalkıp hastaneye yetişmemiz max.1 saat.1 saatte bunlar olduysa ilerisini düşünemiyorum..

haberlerde sahte rakı ölümlerini görünce derdim ki herhalde alkol komasına girecek kadar içtiler yazık derdim.
sadece 3 kadehte bu hale geldi.verilmiş sadakamız varmış..

mevcan mesaj için teşekkür ederim.10 dakika engelim olduğu için
buraya yazıyorum.dediğin yere çok şaşırdım.dediğim gibi sen deyince
netten baktım hemen neresi diye.1.sınıf restaurant diyor.ve 21 yıllıklarmış.
şikayet var'a da baktım ordada yemeklerin pahalı olmasından şikayet etmiş biri.
böyle pahalı ve kültür bakanlığı denetiminde 1.sınıf lokanta olan bir yerde,sonra davası sürdüğü halde
bu halde devam etmeleri beni çok şaşırttı.bende sahte içki ile çıkan haberlerde derdim ki heralde ücra köşelerde
ne olduğu belli olmayan yerlerde satılıyor.ankaranın en merkezi yerlerinden biri burası.
eşine sana ve arkadaşlarına çok geçmiş olsun.
verilmiş sadakanız varmış.

mevcan mesaj için teşekkür ederim.10 dakika engelim olduğu için
buraya yazıyorum.dediğin yere çok şaşırdım.dediğim gibi sen deyince
netten baktım hemen neresi diye.1.sınıf restaurant diyor.ve 21 yıllıklarmış.
şikayet var'a da baktım ordada yemeklerin pahalı olmasından şikayet etmiş biri.
böyle pahalı ve kültür bakanlığı denetiminde 1.sınıf lokanta olan bir yerde,sonra davası sürdüğü halde
bu halde devam etmeleri beni çok şaşırttı.bende sahte içki ile çıkan haberlerde derdim ki heralde ücra köşelerde
ne olduğu belli olmayan yerlerde satılıyor.ankaranın en merkezi yerlerinden biri burası.
eşine sana ve arkadaşlarına çok geçmiş olsun.
verilmiş sadakanız varmış.

iş yerimde olduğum için seri yazamıyorum bende..

dışarda 40 tl olan içkiyi 110 liraya veren bi yer orası..gördüğün gibi gayette merkezde..

eşim belki sahte deil bozuktu diyor halen.bozuk bile olsa benim için suçtur bu.öyle bir yer işlet,sonra dipte köşede kalmış içkileri servis yap.

duvarlarına mesaj atıcam yılmadan usanmadan,adli süreç bi başlasın önümüzü bi görelim..

Son düzenleme:
iş yerimde olduğum için seri yazamıyorum bende..

dışarda 40 tl olan içkiyi 110 liraya veren bi yer orası..gördüğün gibi gayette merkezde..

eşim belki sahte deil bozuktu diyor halen.bozuk bile olsa benim için suçtur bu.öyle bir yer işlet,sonra dipte köşede kalmış içkileri servis yap.

duvarlarına mesaj atıcam yılmadan usanmadan,adli süreç bi başlasın önümüzü bi görelim..

Ben gıda mühendisiyim....içtiğiniz rakının (rakı diye hatırladım ama) bozulmuş olması öyle küçük bir ihtimal ki...alkollü içeceklerin ömrü, hele de yüksek alkollüyse çok uzun. şişe de masada açılmış, bozuk olması çok zor. belli ki sahte içki... daha önce de yazmıştım, gıda hattını da mutlaka arayın diye, tekrar söylüyorum.

Bu arada ben de ankaradayım, rica etsem mekanın adını özelden bildirebilir misiniz?

Çok geçmiş olsun eşinize de size de allah korumuş.
Mekan adını bana da özelden atar mısınız, ailem orda oturuyor da teşekkürler şimdiden ve tekrar çok geçmiş olsun

eşim bugün avukatla görüşmüş..elimizdeki fiş ve hastane raporları dava açmak için yeterliymiş..

canımızı sıkan şey hastane raporu gayet ayrıntılı,hani şu saatte geldi,geldiğindeki şikayetleri şuydu,tansiyonu nabzı şu,şu şu işlemler sırası ile yapıldı.kanda metolin(sahte rakı maddesi) den şüphelenildi ama hıffızsıhha daki cihaz bozuk olduğu için metolin düzeyi çalışılamadı gibi bişey..ha bide hayati tehkileri yoktur yazıyor.

şimdi biz bunu başka doktorada,avukatada okuttuk ama ikisininde dediği hakimin insiyatifine kalmış,suçlamak için yeterli kazanmak için yetersiz olabilir demiş.tek avantajımız sahte rakıdan başka davalarınında olması.avukat araştırıyor şu an pazartesi dava açıcaz..

canım sıkıldı çok,çektiğimiz acıyla kalmak istemiyorum ya..

çok geçmiş olsun,şikayetinizden vazgeçmeyin,
mekan ismi verebiliyorsanız söyleyin bizde bilelim.

Mev*Can lütfen şikayetçi olun , hakkını lütfen arayın.
Aallah cezalarını versin.
Çok geçmiş olsun eşinize , çok üzüldüm durumunuza.

konu açılalı nerdeyse 1 sene olmuş ama sonuç ne oldu merak ettim
davadan bişey çıktı mı?

Back
X