Ya gelmek istemiyorum düğüne falan

-huzur-

Kafesin biri,bir kuş aramaya çıkmış.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
2.044
6.735
158
Bi kaç aydır zorla arkadaşlık kurmaya çalışan bi kız var. Ve bu kız beni sürekli düğüne çağırıyor. Kendi dugunu olsa amenna. Ya benim senin akrabanın asker eglencesinde ne işim var ya ? Hangi sıfatla gidcem ben oraya ? Bi kac aydir tanidigin arkadasin olarak gitmektense asker olarak giderim daha iyi. Şimdide tutturmus perşembe kına gecesi cuma düğün var nolur gel diyor. Yahu benim bu kızla hiç bir samimiyetim yok.Uzak duruyorum,mesaj atmiyorum,aramiyorum. Görüşmek istiyorsan dışarda buluşalım bi kahve içelim,yemek yiyelim. Hic disarda bulusalim demedi. Niye ısrarla düğün ? Kendisi 1 kere emrivakiyle evime geldi. Hayır bariz bi yanlisinida görmedim. Ama ben ailemden 7 saat uzakta yalnız yaşıyorum. İnsan bi tirsiyor. Beni eğlence masanıza meze mi yapacaksiniz ? Limonatama uyku ilaci mi atacaksiniz ? Kötü yola mi dusureceksiniz diye aklımdan gecmiyor degil yani. Sizce normal bi durum mu yoksa korkmali miyim ? Normal değilse ne yapmalıyım ? Sevgiler,saygilar...

Normal değil tabii.
Duymamazlıktan gelmek de zor değil.

Yoksa sizi görücüye mi çıkaracak ?

Şaka bir yana ben olsam istemiyorsam gitmem.
Arkadaşınız kırılacak diye korkuyorsanız ki hiç boyle düşündürmedi yazınız bir bahane bulabilirsiniz

Seni bir akrabasina yakistirdi herhalde aileden kadinlar getir gorelim demis olabilirler

Düğünlerden nefret ederim de.

ayol senın adına ben bıle tırstım aklıma ılk gelen senı bırılerıne gsterecek heralde yınede uzak dur meraba meraba de gec

Sevgilim olduğunu hatta yakinda nisan düşündüğümü biliyor. Yoksa benimde aklıma ilk o geldi.

Belli bir noktadan sonra, ısrar beni hep huylandırmıştır, sevmem de ısrarı.
Gitmek istemiyorsanız gitmeyin, zorla mı? Tersleseniz de olur yani şu durumda.
Ay şu an biri bi şeye inatla ısrar etse de elimin tersiyle ağzının ortasına çaksam da rahatlasam, sinirlendim

:) bu çeşit bir çatlağa hiç rastlamamıştım. İlk oldu sağ ol huzur
Ne alaka harbiden?
Gitme bence de fazla şüpheli geldi.

bence birine gösterecek sizi.. istemiyorsan gelmeyeceğim bir daha beni öyle düğüne falan çağırma de kestir at

Bence senin çöpünü çatıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…