bende direk bunu düşündüm. düğünler en eski çöp çatma noktaları sonuçtaSeni görüştürtmek istediği bi adam olmasın?
Bi kaç aydır zorla arkadaşlık kurmaya çalışan bi kız var. Ve bu kız beni sürekli düğüne çağırıyor. Kendi dugunu olsa amenna. Ya benim senin akrabanın asker eglencesinde ne işim var ya ? Hangi sıfatla gidcem ben oraya ? Bi kac aydir tanidigin arkadasin olarak gitmektense asker olarak giderim daha iyi. Şimdide tutturmus perşembe kına gecesi cuma düğün var nolur gel diyor. Yahu benim bu kızla hiç bir samimiyetim yok.Uzak duruyorum,mesaj atmiyorum,aramiyorum. Görüşmek istiyorsan dışarda buluşalım bi kahve içelim,yemek yiyelim. Hic disarda bulusalim demedi. Niye ısrarla düğün ? Kendisi 1 kere emrivakiyle evime geldi. Hayır bariz bi yanlisinida görmedim. Ama ben ailemden 7 saat uzakta yalnız yaşıyorum. İnsan bi tirsiyor. Beni eğlence masanıza meze mi yapacaksiniz ? Limonatama uyku ilaci mi atacaksiniz ? Kötü yola mi dusureceksiniz diye aklımdan gecmiyor degil yani. Sizce normal bi durum mu yoksa korkmali miyim ? Normal değilse ne yapmalıyım ? Sevgiler,saygilar...
Aynen öyle, bu kadar ısrarın başka açıklaması yok bence:))bende direk bunu düşündüm. düğünler en eski çöp çatma noktaları sonuçta
Seni görüştürtmek istediği bi adam olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?