• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya gerçekten bazen düşünmüyor değilim insanlarını acımasız hayatımı

Burada bir üye vardı, Almanya'dan yazıyordu. Bir gün intihar edeceğim deyip gitti ve o gün gözüme zerre uyku girmedi. Oradaki öğrencilerimi aradım, ilk kez tanımadığım biri için göz yaşı döktüm ve konu fake çıktı. Bu yüzden haklı olarak her açılan konuya inanmıyoruz ve bunun da günah olduğunu düşünmüyorum.

Tamam inanıp inanmamak ayrı saygı duyarım olumsuz kırıcı yorumlara ne demeli herkes aynı mı evli baraklı çocuk sahibi insanım böyle entirikalar neden gerek duyayım ?

Şimdide burda beni çekiştiriyordun o kişiyi ben tanımam etmem bana ne ondan beni savundu allah razı olsun derim yeni üyeyimiş bilmem ama için insanligi var onu biliyorum
Seni savunması benim vicdansız olduğumu tanımadan etmeden söylemesini haklı çıkarmaz

Tamam inanıp inanmamak ayrı saygı duyarım olumsuz kırıcı yorumlara ne demeli herkes aynı mı evli baraklı çocuk sahibi insanım böyle entirikalar neden gerek duyayım ?
Ben kırıcı yorum yapmadım, sadece aynı kişi olduğunuzu düşündüğümü söyledim. Yönetime bildirdim eğer değilseniz özrümü de dilerim, gocunmam.

Burada o kadar cok insan varki.Kimseye uye olurken sabika kaydi ya da insanlik raporu sormuyolar malesef.Dalga gecen, insanlari elestirip kotu kocasindan daha kotu olan.Bazen arkadaslarima kizardim neden sessiz kaliyosunuz haksizliga diye.Ama anladimki onlar o sekilde bastirilarak buyumus.18 yasindaki kizin sevgilisi olinca hatta onunla birlikte olinca alkislayan eller 18 yasinda evleneni linc ediyo.Malesef burasi dert yanilacak bi platform degil.

Sanırım haklısınız ilg gelir gelmez millet hücum getirdim ne alakaysa

Ozaman sürekli ban onu savunma kimse kimseyi sevmeyebilir ama saygı duymak zorunda herkes görüşünü belirtir bu size uyar uymaz beğenmezsiniz geçer bu yani

Tamam ama ben onu savunmadim benim onunla ilgili düşüncem ayrı olur senin ayrı olur saygı duyarım ancak siz hem hellalik isteyip daha sonra başka konuşuyorsunuz ona takıldım ben neyse ya herkes istediği gibi düşüne bilir

Tamam ama ben onu savunmadim benim onunla ilgili düşüncem ayrı olur senin ayrı olur saygı duyarım ancak siz hem hellalik isteyip daha sonra başka konuşuyorsunuz ona takıldım ben neyse ya herkes istediği gibi düşüne bilir
Tamam ya çok uzadı bu konu zaten belli olur ne olduğu

İnsanlar sütten çıkma ak kaşık değil ama düşüncesizliğe karşı da iyice sinirleniyorlar sanırım. Bir de o düşüncesizliğin ceremesini çocuklar çekince daha da sinirleniyorlar galiba. Düşüncesizlik yazdım kelime olarak ama aslında başkaydı o kelime, ceza gelmesin diye yumuşattım.

2 ya da 3 çocuğunuz var, neden?
Eşiniz işsiz kalmasaydı da o çocuklar layığıyla bakılıp büyümeyecekti.
Gün doldurmayı yaşamak sanıyorsunuz.
Çocuk kısmetiyle gelir sanıyorsunuz.
Başında çatısı olmak, bir çikolata, 2 kaşık yemek çocuğa yeter sanıyorsunuz.
Sonra da gelip konu açıyorsunuz ve bu tür durumları kendine dert edecek insanları üzüyorsunuz.

Eğer eşiniz son anda böyle olduysa, önceleri evinize 5-6 bin giriyorsa ben haksızım ve özür dilerim. Ama yok, asgari ile geçinip yaptıysanız o 2-3 çocuğu, söyleyecek laf yok.

Siz nasıl böyle kırıcı yorum yapa bilirsiniz neden çocuk olmasın ki eşim evet asgarî ücret alan birisi biz bir birimizi çocuklarımızı seviyoruz tabiki maddiyat olmayınca sorun oluyor ama herşey maddiyat değil param yok diye anne baba olmağa hakkımız yokmu ?
Bir çocuk oldu onun kardeşi olmasına hakkı yokmu yaptım evet biliyorum yüce rabbim elbet rızık verecek onlara ben ve eşim öyle anne babayiz ki kendimize bir çorap bile almıyoruz öncelik hep onlar hepp
İki çocuğum var dünyalardan değerli eskiden anneler 11 çocuk yapardı benim yaptığım iki çocuk burda ne var ki ben çocuğum tek kalmasın diye ikinciyi yaptım yarın öbür gün biz ölür gideriz tek çocuk kalmasın diye bişey olursa destek olsunlar diye yaptım
Ve benim üstün başım olmuyo bazen eşim para veriyo al 20 TL ben kıyıp bir üst bile almıyorum onu çocuklara harcıyoruz ve eşim iyi bir eş iyi bir baba yani yazdiklariniz beni çok üzdü açıkçası

Back
X