• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya gerçekten bazen düşünmüyor değilim insanlarını acımasız hayatımı

Bazıları sadece dalga geçmek için linç etmek için yazarlar bazıları ise gerçekten senin derdine ortak olmak için
Sosyal medyada o kadar çok kişi var ki takma diyorum sana sonra üzülen sen olursun eskiden bende senin gibiydim aay bana böyle dedi bende cevap vereyim derdim artık takmıyorum sende takma inşallah tüm dertlerin biter
Allah razı olsun haklısınız galiba hayat işte herkesin bir sorunu var

Maalesef insan evinde mutlu ve sevgi dolu büyümese sevgiyi ve mutluluğu disarda arıyor. Bu arkadaşlarda olabilir, sevgilidede veya senin gibi evlilikte. Ben birinin 18 yaşında evlenmesini ya kötü aileden kaçmasına yada tecrübesizligine bağlarım. Hepimizin başına gelebilirdi. Eski konunu hatırlamıyorum ama insallah istediğin gibi bir hayat kurabilirsin bundan sonra

Aileden kaçma diye biliriz ergenlik aklı işte evdeki huzursuz ortamdan kaçıp cehennemin içine düştüm hayat benim için orda başladı ve hep iyi olmağa çalıştım hep ezildim vardır bunda bir hayır şuan eşim iyi çok şükür sadece tek sorun işsizlik vs maddi sorun geçimsizlik onlarda geçecek elbet bir gün
Rabbim hiç bir kulunu darda bırakmaz

Kesinlikle çoğu yorumu umursamayın bence. Hakaret içerikli olanları şikayet edin tabi ki. Ama şunu bilin ki buradaki bazı üyeler gerçek hayatta kişilik sahibi olamayan, böyle internet sitelerinde de önüne gelene hakaret edip olmayan kişiliklerini tatmin etmeye çalışan bireyler. Kızmak değil acımak lazım aslında böylelerine.

Aileden kaçma diye biliriz ergenlik aklı işte evdeki huzursuz ortamdan kaçıp cehennemin içine düştüm hayat benim için orda başladı ve hep iyi olmağa çalıştım hep ezildim vardır bunda bir hayır şuan eşim iyi çok şükür sadece tek sorun işsizlik vs maddi sorun geçimsizlik onlarda geçecek elbet bir gün
Allah yardımcınız olsun kötü bir insanla birlikte olup zengin olunsa huzurunuz olmazdı neyseki eşinizden yana yüzünüz gülmüş maddi olarak da bir kapı açar inşallah Allah size.

Allah tez vakit hayırlı kapılar açsın ikinizede.

Kesinlikle çoğu yorumu umursamayın bence. Hakaret içerikli olanları şikayet edin tabi ki. Ama şunu bilin ki buradaki bazı üyeler gerçek hayatta kişilik sahibi olamayan, böyle internet sitelerinde de önüne gelene hakaret edip olmayan kişiliklerini tatmin etmeye çalışan bireyler. Kızmak değil acımak lazım aslında böylelerine.
Tamam teşekkürler cevabınız için

Kız o kadar kötü kalpli insanlar var ki dertleşmek için yazarsın derler yardım istiyor 18 yaşında evlendim dedin ya şimdi evlenmeseydin çek o zaman dicekler Allah yardımcın olsun bunların yorumlarına bakma
Konuyu açan üyenin bizzat kendisi olduğunuza eminim ama kanıtlayamam :KK14:

Biz ikimiz aynı kişimiyiz yani ?
Evet aynen. Önceki konuda da sizi herkese savundu ve ikiniz de yeni üyesiniz ilginç bir şekilde. Ne ara bu kadar samimi oldunuz? Zaten üye banlanmış, artık aynı kişi misiniz ya da arkadaş mı muhakkak ortaya çıkar.

İnsanlar sütten çıkma ak kaşık değil ama düşüncesizliğe karşı da iyice sinirleniyorlar sanırım. Bir de o düşüncesizliğin ceremesini çocuklar çekince daha da sinirleniyorlar galiba. Düşüncesizlik yazdım kelime olarak ama aslında başkaydı o kelime, ceza gelmesin diye yumuşattım.

2 ya da 3 çocuğunuz var, neden?
Eşiniz işsiz kalmasaydı da o çocuklar layığıyla bakılıp büyümeyecekti.
Gün doldurmayı yaşamak sanıyorsunuz.
Çocuk kısmetiyle gelir sanıyorsunuz.
Başında çatısı olmak, bir çikolata, 2 kaşık yemek çocuğa yeter sanıyorsunuz.
Sonra da gelip konu açıyorsunuz ve bu tür durumları kendine dert edecek insanları üzüyorsunuz.

Eğer eşiniz son anda böyle olduysa, önceleri evinize 5-6 bin giriyorsa ben haksızım ve özür dilerim. Ama yok, asgari ile geçinip yaptıysanız o 2-3 çocuğu, söyleyecek laf yok.

Evet aynen. Önceki konuda da sizi herkese savundu ve ikiniz de yeni üyesiniz ilginç bir şekilde. Ne ara bu kadar samimi oldunuz? Zaten üye banlanmış, artık aynı kişi misiniz ya da arkadaş mı muhakkak ortaya çıkar.
Evet diğer actiği konuda da kimse bir sey demedi aslinda. Daha yeni uye olduğun halde biriyle ozel konusmada gozukuyorsun ilginç dendi. Insanlar fake dedi haliyle. Anlamamazliğa geldi. Burda da onu kastediyor.

Konuyu açan üyenin bizzat kendisi olduğunuza eminim ama kanıtlayamam :KK14:
Çok şükür beni anlayan biri çıktı bende ispatlayamam üstelik vicdansız da oldum belki doğrudur diye helallik istedim bide şimdi tek diyeceğim şey allahım sen konuyu biliyorsun

Evet diğer actiği konuda da kimse bir sey demedi aslinda. Daha yeni uye olduğun halde biriyle ozel konusmada gozukuyorsun ilginç dendi. Insanlar fake dedi haliyle. Anlamamazliğa geldi. Burda da onu kastediyor.
Aynen ve siteyi de çok iyi biliyor konu sahibi. Umarım biz yanılıyoruzdur, yönetim inceler. Gerçekse konu Allah yardımcısı olsun.

Çok şükür beni anlayan biri çıktı bende ispatlayamam üstelik vicdansız da oldum belki doğrudur diye helallik istedim bide şimdi tek diyeceğim şey allahım sen konuyu biliyorsun
Burada bir üye vardı, Almanya'dan yazıyordu. Bir gün intihar edeceğim deyip gitti ve o gün gözüme zerre uyku girmedi. Oradaki öğrencilerimi aradım, ilk kez tanımadığım biri için göz yaşı döktüm ve konu fake çıktı. Bu yüzden haklı olarak her açılan konuya inanmıyoruz ve bunun da günah olduğunu düşünmüyorum.

Allah aşkına böyle birşeye neden gerek duyayım yani
İşim gücüm yok mu benim
Belli ki seninde yok burda kaç milyon insan üye ola bilir yeni eski farketmez yeni üye yeni üyeyi savunuyor diye aynı hesap mı oluyor aynı kişiysek zaten buranın prosedürü kurucusu halleder sen sorun etme

Şimdide burda beni çekiştiriyordun o kişiyi ben tanımam etmem bana ne ondan beni savundu allah razı olsun derim yeni üyeyimiş bilmem ama için insanligi var onu biliyorum

Allah aşkına böyle birşeye neden gerek duyayım yani
İşim gücüm yok mu benim
Belli ki seninde yok burda kaç milyon insan üye ola bilir yeni eski farketmez yeni üye yeni üyeyi savunuyor diye aynı hesap mı oluyor aynı kişiysek zaten buranın prosedürü kurucusu halleder sen sorun etme
Kesinlikle katılıyorum 👍

Burada bir üye vardı, Almanya'dan yazıyordu. Bir gün intihar edeceğim deyip gitti ve o gün gözüme zerre uyku girmedi. Oradaki öğrencilerimi aradım, ilk kez tanımadığım biri için göz yaşı döktüm ve konu fake çıktı. Bu yüzden haklı olarak her açılan konuya inanmıyoruz ve bunun da günah olduğunu düşünmüyorum.
Çok güzel açıkladın :super: tam olarak bilmesemde öyle düşündüm

Back
X