• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya hamileysem

16nefes

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
94
0
16
Bursa
mraba kızlar benm bi sorunum war adetim 3 gn gecikti hamile oldugumu üşünmüyorum korunuyoruz ama ya kaldıysam die düşünmedende yapamıyorum daha 3 bucuk aylık kızım war eşimle paylaştım sorunumu aldırırz öle bişi olursa dedi kesn ve net konustu şu an için bende düşünmüorum tabki ikincş çocugu ama olursa da kıyıp aldıramam gibi gelio beynimi yedi bu düşünce benm kafayı yicem :(:(

eğer hamileysen sakın aldırma, 1.yi ikiz gibi düşün ve büyüt. ikiz olsaydı birini ladıracakmıydın, hangisini tercih edecektin..
eşini dinleme bu konuda...

hem büyüyünce rahat olursun..

test yaparsın anlarsın ne olduğunu ne sıkıyorsun canını. birde sakın aldırma eğer hamile isen. ben de istenmeyen bir çocukmuşum annem beni düşürmeye kalkmış hap içip. hastanelik olmuş. orda istemiyo madem alalım diyip babamın rızası ile almışlar. sözde. ben ikiz mişim ve ikizimi almışlar ben kalmışım. annem o sırada bir de hastahaneden çıkmadan kordonlarını bağlatmış ameliyat olmuş. yani daha sonra hamile kalmasına imkan yok. neyse uzatmayayım bana hamile olduğunu doğacağımdan 15 gün önce öğrenmiş. doktorlar ikizmiş demişler kordon bağı falan ikiz bebeklerdeki gibiymiş. düşünün artık bir mucize olarak dünyaya gelmişim eğer sen hamile isen doğacağı varsa doğar. Allah ın dediği olur. aldırma falan düşünmeyin böyle şeyler.annem beni büyütememekten korkmuş şuan 23 yaşında üniversite öğrencisiyim. abim ve ablamla sorunları var en sevdiği iyiki varsın dediği dert ortağı evladıyım.umarım hamile değilsindir istemiyosun çünkü. eğer hamile isen bu anlattıklarım ders olur size ve eşinize.

Burdan bir arkadasta dogumdan sonra adet gormemistide sonradan yeniden hamile oldugunu ogrenmisti,
hamile olabilirsin yani ama aldirma ikiz gibi buyutursun ikna edersin esini nasil kiyacaksiniz yapmayin,
eger aldiracaksiniz INSALLAH hamile degilsindir.. :31:

hamile kalsan bile.. vardir bir hayir. hem ne guzel arka arkaya iki cocugun olur. arkadas olurlar birbirlerine sahip cikarlar ilerde.. hem pismanda olmazsiniz zamanla.. iyiki dogurmusum dersiniz.

Burdan bir arkadasta dogumdan sonra adet gormemistide sonradan yeniden hamile oldugunu ogrenmisti,
hamile olabilirsin yani ama aldirma ikiz gibi buyutursun ikna edersin esini nasil kiyacaksiniz yapmayin,
eger aldiracaksiniz INSALLAH hamile degilsindir.. :31:

ya acıkcası ben şimdi kaynanamla yasıyorum tasınmak üzereyiz bir sürü borca girdik o yüzden istemiyoruz maddi yönden de çok zorlanırız korunuyorum öle bişeye ihtimal bile wermiom ama ya olursa die düşünmedende edemiom çok zor :(:( bende eşime seni bırakırım da çocugumu gözgöre göre öldüremem dedm

inş deiğilimdir ya yarın kanda baktırıcam kahverengimsi bi akıntı geldi bugn adet olurum belki die bekledim ama bidaha gelmedi acaba yerleşme lekelenmesi mi die de düşünüom allak bullak oldum walla :((

hamileysen iyi tarafından bak bebeğine arkadaş,kardeş geliyor diye.Emin ol büyüdükçe iyi ki böyle oldu diyeceksin,hamile değilsen biraz daha zaman geçtikten sonra fazla ara vermeden hamile kalman hem şuanki bebeğin hem de ilerde senin rahat etmen için en doğrusu.Bana göre kardeşler arasında nekadar az yaş farkı olursa okadar iyi olur hem sizin için,hem de onların arkadaş gibi olabilmesi için cinsiyetler farklı da olsa..

canım iyi akşamlar
inşallah sonuç gönlüne göre olur ama eğer hamileysen bence aldırma eğer böyle daha kızın minicik iken ve de korunmana rağmen hamile kalmışsan vardır bir hikmeti
sonra büyük bir pişmanlık yaşayabilirsin

canım iyi akşamlar
inşallah sonuç gönlüne göre olur ama eğer hamileysen bence aldırma eğer böyle daha kızın minicik iken ve de korunmana rağmen hamile kalmışsan vardır bir hikmeti
sonra büyük bir pişmanlık yaşayabilirsin

ben maddi gücümüz yok ide istemiyorum bend olsun isterim ama daha gecen bez almak için kendi babamdan borç istedim şu an çok parlak deil maddi durumumuz
burda huzurum olsa h,iç taşınmıcam ama kaynnayla huzurum yok o yüzden zar zor ayrı ew açıoruz kendimize çok sıkıntıdayız yoksa bende çok isterim arkadaş gibi olsunlar beraber büyütetim die ama ne bilim ya

ben maddi gücümüz yok ide istemiyorum bend olsun isterim ama daha gecen bez almak için kendi babamdan borç istedim şu an çok parlak deil maddi durumumuz
burda huzurum olsa h,iç taşınmıcam ama kaynnayla huzurum yok o yüzden zar zor ayrı ew açıoruz kendimize çok sıkıntıdayız yoksa bende çok isterim arkadaş gibi olsunlar beraber büyütetim die ama ne bilim ya

senin işin baya sıkıntılıymış canım yaaa umarım Allah yüzüne bakar
hakkında hayırlısı olsun

mraba kızlar benm bi sorunum war adetim 3 gn gecikti hamile oldugumu üşünmüyorum korunuyoruz ama ya kaldıysam die düşünmedende yapamıyorum daha 3 bucuk aylık kızım war eşimle paylaştım sorunumu aldırırz öle bişi olursa dedi kesn ve net konustu şu an için bende düşünmüorum tabki ikincş çocugu ama olursa da kıyıp aldıramam gibi gelio beynimi yedi bu düşünce benm kafayı yicem :(:([/QUOTE AMAN GİRMEYİN SAKIN GÜNAHINA TABİKİ VARSA ONUNDA HAKKI DİİLMİ YAŞAMAK ÖMÜR BOYU İÇİNİZDEN ÇIKMAZ ACISI PİŞMANLIĞI İNANÇ DURUMUNUZU BİLMMİYORUM AMA ÇOKTA GÜNAH RESMEN CİNAYET SAKIN SAKIN SAKIN :50:

test yaparsın anlarsın ne olduğunu ne sıkıyorsun canını. birde sakın aldırma eğer hamile isen. ben de istenmeyen bir çocukmuşum annem beni düşürmeye kalkmış hap içip. hastanelik olmuş. orda istemiyo madem alalım diyip babamın rızası ile almışlar. sözde. ben ikiz mişim ve ikizimi almışlar ben kalmışım. annem o sırada bir de hastahaneden çıkmadan kordonlarını bağlatmış ameliyat olmuş. yani daha sonra hamile kalmasına imkan yok. neyse uzatmayayım bana hamile olduğunu doğacağımdan 15 gün önce öğrenmiş. doktorlar ikizmiş demişler kordon bağı falan ikiz bebeklerdeki gibiymiş. düşünün artık bir mucize olarak dünyaya gelmişim eğer sen hamile isen doğacağı varsa doğar. Allah ın dediği olur. aldırma falan düşünmeyin böyle şeyler.annem beni büyütememekten korkmuş şuan 23 yaşında üniversite öğrencisiyim. abim ve ablamla sorunları var en sevdiği iyiki varsın dediği dert ortağı evladıyım.umarım hamile değilsindir istemiyosun çünkü. eğer hamile isen bu anlattıklarım ders olur size ve eşinize.

Vay bee.. Canım hikayen çok ilginç. Allah'ın takdirine bakar mısınız bir kez daha hayran oldum :) İnsan yine de ikizinize üzülmeden edemiyor ama Allah'ın takdiri öyle olmuş demekki... Allah sana uzun ömürler versin

Bu arada canım inanç seviyeni bilmiyorum ama şöyle bir ayet vardı. Çocuklarınızı geçim korkusu için öldürmeyin... Tam hatırlamasam da. Rabbim onun da rızkını gönderir. Şöyle düşün herşeye rağmen doğarsa demekki yaşayacak günü, yiyecek ekmeği var. Yaşama hakkını elinden almayın. Tıpkı kelebek adlı arkadaş gibi, bakın annesi aldırdığını sandığı halde doğmuş, demekki doğması gerekiyor.. Rahme düşmüşse o da bir canlı, lütfen eğer varsa aldırmayın :43:

Son düzenleme:

Kardeşimi aldırmayı düşünmüş annem.Yaşından utanmış:)(43 yaşında)1970 doğumlu kardeşim.Kürtaj yasak ve babam hakim.Aldırmak neredeyse imkansız.Kılıfına uydurmak lazım.Sağlık yönünden zararlı derlerse alınacak.sonra bir rüya görüyor:Rüyasında kendi kamyon şöfürü,bir bebeğin üzerine kamyonu sürüyor,bebek kaçıyor.Bu bir kaç kere tekrarlanmış,gittikleri doktorlardanda ümidi kesince..Kardeşim şimdi 43 yaşında:1::1:

Ya hayret bisi ne demek isimiz gucumuz borcumuz harcimiz var.bunlar bahane hanim! Yazk degil mi o minicik cana.eşini de bahane etme bunun için zorla mi aldiracak ki? Yazklar olsun şu zihniyete nice canlarin katili oluyorsunuz biraz vicdan sahibi olun.

kızınız var bebek onunda canlı olduğunu anlamışsınız..eğer hamile iseniz yazık değilmi o kızınız gibi bir bebeği karnınızda öldürüyorsunuz..kontrol hapı kullansaydınız keşke.hem hemen dertlenmeyin belki de stresten vs gecikmişsinizdir..

eşin kesin ve net aldırırız demiş.. vay be.. bu kadar basit mi ya.. eğer hamile iseniz şu an yanınızda ki bebeğinizle karnınızda ki bebeğin hiçbir farkı yok.. oğlum 9 aylıktı.. bizimde sıkıntılarımız,borcumuz vardı.. spiral olmasına rağmen adetim gecikti ve yaptığım test sonucunda hamile olduğumu öğrendim.. aldırmak benim de eşimin de aklımın ucundan bile geçmedi.. aradım eşimi dedim böle böle.. Allah'a şükür aç açıkta değiliz,bi bebeği mi büyütemeyeceğiz... oğlum abi oluyo işte ne güzel dedi.. dr a gittik.. kalp atışlarını dinletti bize..o sesi duya duya nasıl kıyılır ki.. kızımız doğdu, o geldi, işlerimiz açıldı, borçlarımızı tek tek kapattık.. insanın karnı etle de doyar, ekmekle de.. şimdi oğlum 3,5 kızım 2 yaşında.. Allah acılarını göstermesin.. eğer aldırsaydım vicdan azabından yaşayamazdım ben...

Son düzenleme:
Ben hamile kalabilsem zil takip oynucam sen belkide hamilesin ve esinde aldirmayi dusunuyor.. O evladi Allah gonderdiyse vardir bir hayiri hikmeti. Hamileysen bile sakin aldirma ama test yapip bizede haber ver. Belkide sadece gec yumurtladin ondan gec gelicek adetin

Back
X