ya hamileysem

Bekliycem galiba biyandan merak ediyorum biyandan olduysa oldu artık bişey deişmice icin bi hafta kafaya takmadan beklicem korkum kirk yasindan sonra olan gebelik risklerinden onuda sonucç göre araştirip ögrenmeyi dúsünüyorum

Hamileyseniz Allah size de bebeğinize de eşinize de uzun ömür versin. Diğer çocuklarınız yuvadan uçtuğunda size can yoldaşı olur.. Keşke benim annemde 40 yaşında bir bebek daha doğursaydı eminim şuan daha mutlu olurdu. Kaç yaşına geldim insanlar ne der diye düşünüp kendinizi üzmeyin.. Bir bebeğiniz olacaksa şayet onu mutlu bir anne karnında taşısın..

Aglatin beni çol sagolasin inşalah seninf kardesin olur maral verdin teşekkür ederim

Allah razı olsun canım vardır allahin bildigi belki böyle olmasa yapmıcaktım cocuk bilmiyorumki

Allah ne yazdıysa o hiç dert etme üzülme.
Benim kayınvalidem de 45 yaşında gebe kalmış.
Doktorlar ikili testlerde otistike durum saptamışlar.
Daha sonra karnından su almışlar amniyosentez testi yapmışlar %99 otistik olacak gelin biz bu çocuğu alalım demişler.
Kayınvalidemler çok üzülmüş kahrolmuşlar ne yapalım diye düşünmüşler.
Sonra demişler Allah verdi bunu napalım spastik mipastik bakarız 4-5 aylık bebeği anne karnında nasıl öldürtürüz demişler.
İnanır mısın o çocuk şuan var ya o kadar akıllı zeki bir öğrenci ki.
Bu sene orta okula başladı, ilkokulu birincilikle bitirdi.
Ve hiçbir yerinde ne spastiklik, ne de otistiklik yok çok sağlıklı maşallah.
Ve kayınvalidemin en büyük desteği.
Biz eşimle evlenince, o elinde kaldı onunla uğraşıyor vakit nasıl geçiyor hiç anlamıyor.
Bize de hiç bulaşmıyor En çokta benim işime yaradı bu çocuk

Benim annem, kardeşimi 40 yaşında doğurdu...
İyi ki doğurmuş :) ünv. okuyor şimdi, annem erken ayrıldı malesef yanımızdan ama kardeşim iyi ki var iyi ki hayatımızda...

bence adetinin geçmesini bekle ablacım

Yaşınızı daha geciktirmeyin derim ben.
Açıkcası çocuğu olduğu halde geç hamilelikleri doğru bulmuyorum.
Mesela arkadaşım 23 yaşında babası nerdeyse 70lerde, annesi de bi'okadar yaşlı.
Oyüzden çocuğun büyüdüğündeki belli bi'evreyi de hesaplamak gerekiyo bence.
Belki ben yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum ama 45 civarındaki hamilelikleri doğru bulmuyorum.(evlat sahibiyken tabii)
Emekliliği vs beklemeyin derim ben ne kadar geç hamilelik o kadar zor hamilelik demek.

Kan testi yaptırırsanız içiniz rahatlar, hayırlısı olsun sizin için :)

Son düzenleme:

Sagol yorumun icin ben heşin farkindayım amaşartlar böyle gerektirdi secenegim yok simdi yada sonra eşim bi cocugu daha olsun istiyor eger varsa dünyaya geliçek allah kısmet ederse yoksada bikaç yil icinde olmasıni istiyoruz hayirlısı neyse o olsun

İstiyosanız inşallah hamilesinizdir.. Geciktikçe daha zor olur. emekliliği takmayın. Daha yaşınız genç O da olur. 2 çocugunuzu saymayın artık onlar kocaman olmuş. 4 çocuk çok diye düşünmenize gerek yok. 4 tane ufaklıkla zor evet ama sizin durumunuz çok farklı. benim annem de 37 yaşında dogum yaptı. Şu an 50 yaşında oldu onunla meşgul oluyor devamlı. O olmasa patlicak kadın. Hala kendini çok genç hissediyo 13 yaşında oglum var diye :)

Hamile kalmamışim bugün hastalandım bikaç gün kendimi hamile sandım güzeldi zamanı degilmiş sanki biraz üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…