• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya hamileysem

Melek gibiydi

ben budünyadan degilim
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.432
262
363
Merhaba yardıma ihtiyacım var ben 40yaşındayı ilk evlıimden 2şuankı evligimden 1 kızım var 6 yaşında emekliligime ikisen kalmış calışan bi anneyim eşim emekli olduktan sonra bi cocuk daha istiyordu ben pek gönüllü degildim ama oistiyor diye karşı cıkmıyordum ama yanlış bi şey yaptık galiba yada bana öyle geliyor bukonuda bilgisi çok ollanlardan yardım bekliyorum teşekkür ediyorum yazanlar şimdiden olay şòyle ben ekim 11de ayhalim başladı 4 gün súrüyor hastalıgım düzenli oluyorum ben arife yıkandım ayın 18 korumasız birliktelik yaşadık şimdi beni bi korku sardı bikaç gündür hamilelik varmıdır her ay ikigün önce oluyorum 9da olucam test alıp yapsam cikarmı erkenmi yoksa hastalancam günümü beklesm ne yardım

butun cocuklarınızla berabermısınız pekı?

kanda gebelik adetten bi kaç gün önce çıkar...
ama kesin sonuç için adet gününüzü beklemenizi öneririm..

Yok deılim 2cocugum babada hemen adet bitimi hamile kalınirmı

anladım o zaman bence gerek yok oyle degılmı ? 4 tane cocuk cok fazla degılmı omru hayata ustelık zor bır hayata

ıstemıyorsan ınsallah gebe degılsındır dıyorum
ben adet bıtımı veya hemen adete 1-2 gun kala hamıle kaldım

anladım o zaman bence gerek yok oyle degılmı ? 4 tane cocuk cok fazla degılmı omru hayata ustelık zor bır hayata

ıstemıyorsan ınsallah gebe degılsındır dıyorum
ben adet bıtımı veya hemen adete 1-2 gun kala hamıle kaldım

Gerçektenmi belki yaşimdan dolayı olmaz ama esim genç 4cocuk fazla tabi ama eşimin bitane o istiyor

Gerçektenmi belki yaşimdan dolayı olmaz ama esim genç 4cocuk fazla tabi ama eşimin bitane o istiyor

ama bu karsılıklı kararla olmazmı? oyle olur olması lazım zaten calısıyormussunuz emeklıgınızede az kalmıs ama genede var yanı bılemedım
olurmu olmazmı 40 yas cok genc bır yas degıl ozur dıleyerek soyluyorum

esınız kac yasında?

keşke cocuklarında yanında olsaydı ne kadar ozluyorsundur

ama bu karsılıklı kararla olmazmı? oyle olur olması lazım zaten calısıyormussunuz emeklıgınızede az kalmıs ama genede var yanı bılemedım
olurmu olmazmı 40 yas cok genc bır yas degıl ozur dıleyerek soyluyorum

esınız kac yasında?

keşke cocuklarında yanında olsaydı ne kadar ozluyorsundur

Tabiki karşiliki kararla olur ama beni 3 cocugum uardiye bencillik yapamam ki daha genç 30 yaşinda benile eulendi diye onu sucu deghl bu istiyor eger varsa dogucak cocukarimla olmayi tabi istemezmiydim olmadı olar artik erişkinler kizim 21oglum 17yaşinda yaşima gelince genç degılim farkindayim seninde yeni bir hamilelik sonlandirdigini allah senind yardimcin olsun gençsin yine bebegin olur

hamile kalmak istemiyorsanız neden korunmasız birliktelik yaşıyorsunuz ki :26:
benim ödüm kopuyo hamile kalcam diye.. ve gereken tüm önlemleri alıyorum daha 4 aylık evli olmama rağmen
sizin daha temkinli olmanız gerekmez mi :26:

hamile kalmak istemiyorsanız neden korunmasız birliktelik yaşıyorsunuz ki :26:
benim ödüm kopuyo hamile kalcam diye.. ve gereken tüm önlemleri alıyorum daha 4 aylık evli olmama rağmen
sizin daha temkinli olmanız gerekmez mi :26:

Kokmuyorum istiyorduk ama şimdi degildi eger hamileysem dünyaya gelicek emeklliım icin biraz endişeliyim onun dışinda problem yok

Yok deılim 2cocugum babada hemen adet bitimi hamile kalınirmı

Ben ilk gebeliğimde adetimin 4. gününde hamile kalmıştım.
Ama herkeste böyle bir şey olacak diye birşey yok.
Öncelikle sakin olun Allah yazdıysa yapacak bir şey yok.
İdrar tahlili için henüz erken.
1 hafta beklemelisiniz.
Olmaz bekleyemem içim içimi yiyor derseniz 3-4 gün sonra gidip bir kan tahlili yaptırın derim en kesin ve net sonuç o şekilde çıkar

ne güzel ikinci baharınızı yaşıyorsunuz ,diğer eşten olan çocuklar büyümüşler zaten ,hem emekli olunca zaten düşünüyormuşsunuz ,erken gelmiş olur ,fena mı olur ,ben eğer hamileyseniz aldıracağınızı düşünmüyorum ,malum yaş 40 ı geçince gebe kalmak ta zorlaşıyor ,bu ihtimali düşünün ,ya bir daha kalamassanız ,bence hamile iseniz doğurun ,madem eşiniz de istiyor ,ne güzel 4 çocuk ,bakma gücünüz de var ise ballı kaymak ,hep isterim kocaman bir ailem 3-4 tane çocuğum olsun ..

sizin içinde hayırlısı olsun ..

Merhaba yardıma ihtiyacım var ben 40yaşındayı ilk evlıimden 2şuankı evligimden 1 kızım var 6 yaşında emekliligime ikisen kalmış calışan bi anneyim eşim emekli olduktan sonra bi cocuk daha istiyordu ben pek gönüllü degildim ama oistiyor diye karşı cıkmıyordum ama yanlış bi şey yaptık galiba yada bana öyle geliyor bukonuda bilgisi çok ollanlardan yardım bekliyorum teşekkür ediyorum yazanlar şimdiden olay şòyle ben ekim 11de ayhalim başladı 4 gün súrüyor hastalıgım düzenli oluyorum ben arife yıkandım ayın 18 korumasız birliktelik yaşadık şimdi beni bi korku sardı bikaç gündür hamilelik varmıdır her ay ikigün önce oluyorum 9da olucam test alıp yapsam cikarmı erkenmi yoksa hastalancam günümü beklesm ne yardım

benim bu hamileligimi beklenen adet tarihine 4 gun kala ogrendim iyi bir testle sizde ogrenebilirsiniz

ne güzel ikinci baharınızı yaşıyorsunuz ,diğer eşten olan çocuklar büyümüşler zaten ,hem emekli olunca zaten düşünüyormuşsunuz ,erken gelmiş olur ,fena mı olur ,ben eğer hamileyseniz aldıracağınızı düşünmüyorum ,malum yaş 40 ı geçince gebe kalmak ta zorlaşıyor ,bu ihtimali düşünün ,ya bir daha kalamassanız ,bence hamile iseniz doğurun ,madem eşiniz de istiyor ,ne güzel 4 çocuk ,bakma gücünüz de var ise ballı kaymak ,hep isterim kocaman bir ailem 3-4 tane çocuğum olsun ..

sizin içinde hayırlısı olsun ..

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin icin eger hamileysem dogurucam zor olucak belki ama kismet böyleymis diycem hayat biz planlar yaparken bize planlar hazirlayan degilmidir

4o yaş gayet genç bir yaş bence..Bende 22 yaşındayım annem 42 yaşında.Ve tekrar evlensinde,bana bi kardeş yapsın diye yalım yalım yalvarıyorum :) Umarım Rabbim gönlünüze göre versin.Büyük ailelere hep imrenmişimdir.İlerde durumum çok iyi olursa 3,4 tane bende yaparım herhalde.

Back
X