ya ilgisiz oluyor yada aşırı ilgili..yardım kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sibi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sibi

aŞkBöCeğimm
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
400
1
96
Almanya
2 yıllık arkadaşlıktan sonra birbirimize açılabildik ve (şimdilik) sevgiliyiz. bu 2 yıl boyuncada beni çok iyi tanıdığını sanıyordum çünkü ona önem verdiğim ve bi ilişkiden beklentilerimi herşeyi söyledim. arkadaşlar ben yurt dışında yaşıyorum kendisi ise Türkiye de yaşıyor. hikaye yerine maddeler halinde derdimi anlatmak istiyorum umarım bana yardımcı olursunuz.

1. genelde her gece msnden görüşüyoruz fakat bi haftasonu akşam arkadaşımla sinemaya gidicektik genelde geceleri çıkmam ve sevgilime msnde beklemesin diye msj attım ve aynen yazışma şu şekilde oldu;
BEN: aşkım ben dışardayım eve geç giderim msnde bekleme ama vardığımda msnyi bi açarım uyumamış olursan görüşürz.
BEYFENDİ; tamam aşkım kendine dikkat et öpüyorum seni bitanem.
arkadaşlar bu normalmi?? nereye gittiğimi kiminle gittiğimi sormadı bile.

2. evde badana yaptığımız için 1-2 hafta msn açmadım ve merak ettim arayacakmı beni diye fakat inanırmısınız bu zaman içinde sadece 2 kez aradı 3 kezde msj attı. günde değil 2 hafta boyunca!!!

3. ilişkimizi nerdeyse sadece benim ailem ve çevrem biliyor onun tarafından çok az kişi biliyor düşünün facebookda bile adımı yazmadı ilişkisi var diye.

4. msnde görüştüğümüz zamanlarda da çok fazla sohbet edecek bi konu bulamıyorum. oda sürekli ya face den videolar yolluyor yada eee aşkım anlat diyor.

bunlara dayanamadım ve en sonunda 2 gün önce patladım ve tüm düşüncelerimi söyledim. hayatımda birisi yokmuş gibi hissettiğimi çok ilgisiz olduğunu söyledim. ben ondan benı hergün aramasını beklemiyorum ki ama gün içinde 2-3 msj atabilir dimi? oda bana tek tek hatalarını sıraladı ve özür diledi. bi gerekçe yok yani şu nedenle yapamadım veya yaptım demedi. artık hiç bir şeyinde önemi olmadığını zamana bıraktığımı söyledim. facede ister adımı yaz istersen yazma hiç umrumda değil artık dedim ve gerçekten öylede. söylediğim günden beri mesajlar atmaya başladı her kelimeden sonra hayatım aşkım bebeğim lafları geliyor ama bana bunlar nedense hiç inandırıcı gelmiyor. onu seviyormuyum sevmiyormuyum onu dahi bilmiyorum. bazen hatta acaba benimle yurtdışı içinmi birlikte diyede düşünmüyorum değil. çünkü ne zaman hayalim olan türkiyede yaşama planlarımı anlattığımda bana hep sen bilirsin ama mantıklısı orda kalman falan diyor ve türkiyeyi kötülüyor.

belkide ben bu ilişkiyi kafamda çoktan bitirdimde kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum..

yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim arkadaşlar sormak istedikleriniz varsada lütfen çekinmeden sorun...

Daha önce yüzyüze hic görüstünüz mü?
Ayrıca bana göre fazlasıyla ilgisizzz!! Tamam yeni flört etmeye baslıyorsunuz fazla bisey beklememek gerek ama sonucta paldırküldür baslamız degilsiniz iliskinize..Seni merak etmeli arayıp sormalı diye düsünüyorum 2 hafta cok uzun bir zaman..Ve Türkiye'yi kötülemesi cok sacma insan sevdigini yanında ister onun yasadıgınız yere gelme gibi bir niyeti var sanırım..

Duygularından emin degil ise hic baslamayacaktı bu iliskiye ama anlattıklarınız bunu gösteriyor..

Son düzenleme:
gelecek vaad eden bir durum değilbilmiyorumkismile

siz şikayet edince başlamış, bir müddet sonra eski haline döner.
2 hafta boyunca 2 arama 3 mesaj ile sizden haber alması zaten pek de umurunda olmadığınızı gösteriyoreyvahedigeldismile

olumlu yönden bakarsak belli maddi imkanları yetersizdir. ama sevseydi hadi sevmeyi geçtm önem verseydi bunu size söylemesi gerekirdiakannehir

Sizi ciddiye almıyor bence. ınsan sevdiğinin gece vakti üstelik nereye gittiğine karışır. Gitme diye bin trip atar. Bilmiyorum bana da normal gelmedi durum. Sadece msn demi konuşuyorsunuz. Tlfn felan yok galiba fazla kullanmıyorsunuz aranızda.

kendisi benim arkadaşımın akrabağası ve arkadaşımla tatile gittiğimde görüştük yüzyüze tabi ozaman daha aramızda bi şey yoktu. teklif ettiğinde özellikle sordum eminmisin iyi düşündünmü falan diye oda yeterince düşündüğünü vs anlattı

ben zaten maddi imkanlarını düşündüğümden hergün aramasını istemedim ama mesaj atamayacak kadarda durumu kötü değil. bende bekliyorum acaba ne zaman eski haline dönücek yoksa gerçektenmi değişti ki sanmıyorum pek

evet genelde akşamları msnden görüşüyoruz gün içi telefonla görüşmeyi isterim en azından mesajlaşmayı falan ama kendileri pek yapmıyor bunu

bence bu ilişkiyi daha çok umursayan taraf sensin ve tüm sorunların nedeni bu... bazı şeyler zorlamayla olmuyor maalesef... sen ne kadar sorunları anlatsan da o 2-3 hafta dikkat eder sonra tekrar eskisine döner taa ki sen tekrar isyan edene kadar... bu bir kısır döngü...

bu arada 2 haftalık badana sürecinde böyle bir durum olduğunu biliyor ve normalde de telefonla görüşmüyorsanız arama gereği hissetmemiştir... erkek işte ne beklersin ; ne görürsün...

erkeklere acımayacaksın

onları düşünmediğin zaman kıymete biniyorsun
kötükedihüso

fedakarlık yapmayacaksın (ilk etapta)

bu adam sana düşüncesini açıkladığında sen hemen kabul ettin mi? arada belli bir süre geçmiştir umarım
bilmiyorumkismile

hele bir de sen yurt dışında o türkiyedeyse daha çok merak etmeli seni bence... hem yanyana aynı şehirlerde hergün görüşüyo bile olunsa eğer seni umursuyorsa mutlaka gün içinde msj atılır,aranır ne bileyim merak ettiğini gösterir...

sen de umursamaz davran bence... bişey yokmuş gibi yap,sık sık arayıp sorma,aşkım canım falan deme... eğer noluyo sana falan diye tribe girerse umut var derim...

simdiden acaba yurt disimi diye, su eksik bu eksik diye dusunebildigine gore haklisindir dusuncelerinde.
sana deger vereni, seni merak edeni istiyorsan,
gercek sevgi istiyorsan..

BITIR konusma onunla. konustukca seni belki ikna da eder (bosuna zaman kaybedersin olmiyacak basindan belli olan bir iliskiye) kes irtibati.

YAziyorum buraya; ondan hayir gelmez sana .

Hmmmm bana göre tuhaf bir iliski, haftada bir kez aramak bence anormal..
Fazla ilgi vermiyo sana belli.. kavga ettikten sonra sen bu beyefendiden ilgi istedin..
fazla ara falan.. Seni özleseydi kesinlikle arardi..
ve o kavgadan sonra askim canim demeye basladi diyorsun..
Sen Söyledikten sonra o söylese onun hic bir anlami kalmaz bana göre!
Sen istedigin icin söyluyor belli..
Bence bu yurt di$i olayi dogru... gunahini almak istemem ama kendi soylediklerinden o tarafa gidiyo yani..

Ben kendimde yurt disinda kaliyorum.. e$imde turkiyeden..
Askerde suan ( cok ozluyorum vallaha mafoldumben )
Biz sevgiliyken/nisanliyken gunde en az 8 sefer gorusuruyorduk telefondan.. o beni arardi ben onu.. dünyanin parasi gitti kontör'e vallaha.. ama neden? özlüyoruz birbirimizi.. birbirimize ihtiyacimiz var..
Tabiki butun iliskiler farkli.. Ama seninkide cok acayip yani?

O seni özleseydi ve gercekten sevseydi kendiliginden arardi ve yeterince ilgi verirdi..
Bunlarda benim düsüncem..

bu konuda tecrübeli kişilerin fikirleri çok önemli...Babyke çok güzel ifade etmiş canım benim...Kulak vermelisin bence...

yalnız birşey eklemek istiyorum ben de,sende de çok fazla sevgi yok gibi algıladım ben yazdıklarından...Kafanda bunca şüphe varsa ve görünen de pek olumlu değil,bitir bence uzatmadan...

haklisin canim bende o yuzden bekliyorum bakalim ne zaman eski haline dönücek. ama ben tekrar isyan etmem kendimide biliyorum hatta bir kere uyarmak bile beni ondan sogutmaya yetti.

ben zaten arkadas oldugumuz zaman icinde de hal ve tavirlarindan benden hoslandigini anlamistim fakat hep saf ayagina yattim. bana dusuncelerini acikladiginda da hemen kabul etmedim bi sürü sorular sordum emin olmak istedim dogru cevaplari vericek mi diye merak ettim ve sonrasinda kabul ettim aradan bi gun falan gecti.

canim ben zaten dedigini yapiyorum artik. o mesaj atmadikca yazmiyorum ve oyle hemen de cevp vermiyorum bazen yarim saat bazen bi kac saat gectikden sonra cevap veriyorum. tribe girermi hic bilmiyorum bu konuda acikcasi süpheliyim cunku trip yapmadiginda neden trip yapmadin falan diye sorsam vericegi cevabi cok iyi biliyorum. bana kizgin oldugunu o yuzden boyle oldugunu biliyorum falan der

bende acikcasi oyle dusunuyorum yani beni ikna edebilirmi bilmiyorum duygularimi dusuncelerimi kirginligimi degistiremez ama belki iliskiyi bitirme cesaretimi kirabilir diye korkuyorum bunun icinde sicagi sicagina bitirsemmi diye dusunmuyorum degil

katiliyorum canim dusuncelerine bendeki suanki sorunda bu zaten. bana su bi kac gundur yaptiklari cok yapmacik geliyor cunku ben dedikten sonra yaptigi icin bende bi önemi kalmadi.

bu arada bu gece msj atti annesine birlikte oldugumuzu söylemis annesi beni zaten taniyordu fakat birlikte oldugumuzu bilmiyordu bende mesajina cevap verirken bu konu hakkinda hic bir sey yazmadim sadece iyi geceler diledim gayet resmi bi sekilde ve yolladim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…