Bende bir zamanlar depresyo, anksiyeti ve yemek bozukluguna yakalanmış biri olarak korkularinizi anlıyorum. Ama aslında bunlardan korkmaniz hala iyilesmeye ümidinizin olduğunu gösteriyor, çünkü en dip noktada ölmekten bile korkmuyor insan. Bi ara bende ölmek istedim. Allahin takdiri ağlamaktan o kadar yordun düşmüşüm ki o gün, uyuya kalmışım yatağın üstünde. Aslinda hazirlanmistim ben. Bende kendi kendime dedim ki: bugüne de uyandiysan vardır bundada bir hikmet. Bir daha aklımın ucundan geçmedi. Bunu ailemden hickimseye anlatmadim hic. Zaten iyikesince "salakmiyim, ne diye öyle düşündüm" diyorsun kendi kendine. Bugün mutlu bir yuvam ve evlatlarım, sağlıklı bir ben varsa o uykuya borcluyum.

tedavinizi görün. Kendinizi sevin, olduğunuz gibi kabul edin. İyileşmek icin kendini ve durumlari olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmek lazım. Kendini geliştirmeye, iyilestirmeye odaklan. O "iyilesemezsin" diyen sese kukak asma. Bi yandan konussun. Sen dinleme sadece. Insallah atlatırsın. Benim iyilesmem iki aydan fazla sürdü, ama bir günde hastalanmadigimiz gibi, bir günde iyi olmamız mümkün degil. Cok gecmis olsun. Korkmayin iyilesmek mümkün ve sizin elinizde