ya kedi alerjisi varsa?

Ben 5 yasindayken bi kedimiz vardi. 7 yasindaydi. Benden buyuktu. Kedimizin annesine bile annem bakmis ama annesi olmus. Annem hem 10 cocuga hem de sevgili kedimize ve kedimizin 4 tane yavrusuna bakiyordu. O kadar da terbiyeli buyutmustu ki. Tuvaletini bile evin tuvaletine gider yapardi. Sofra kurulurken kendi kosesinde beklerdi, ortalikta gezmezdi. Ya o bizim canimizdi. Ben nasil oynardim onunla.
Ama vefat etti maalesef. :KK61:
Hala onu hatirlarim. Annem de hep bahseder. Ondan sonra tasindik. Derken bir sürü kedimiz oldu ama hicbiri ilk kedimizin yerini alamadi. .
Cocugunuz etkilenir bence. Eger cok alismissa..
Ama insallah kediye alerjisi yoktur..
Kresten kapmis olabilir. Çünkü sonradan başladı diyorsunuz..

Ooo sizin kizlar pespeseymis :) benim bir oglum bir kizim var (boyle dedigimde kedisiyle yasayanlar disinda herkesten deli muamelesi goruyorum) kediyle buyuyen çocukların hep cok saglikli ve mutlu olduklarini gozlemliyorum. Sizinkilere de saglikli mutlu bir hayat dilerim, alerjilerden uzak :)
amin canım, hepimize insallah:KK68:

Ben 5 yasindayken bi kedimiz vardi. 7 yasindaydi. Benden buyuktu. Kedimizin annesine bile annem bakmis ama annesi olmus. Annem hem 10 cocuga hem de sevgili kedimize ve kedimizin 4 tane yavrusuna bakiyordu. O kadar da terbiyeli buyutmustu ki. Tuvaletini bile evin tuvaletine gider yapardi. Sofra kurulurken kendi kosesinde beklerdi, ortalikta gezmezdi. Ya o bizim canimizdi. Ben nasil oynardim onunla.
Ama vefat etti maalesef. :KK61:
Hala onu hatirlarim. Annem de hep bahseder. Ondan sonra tasindik. Derken bir sürü kedimiz oldu ama hicbiri ilk kedimizin yerini alamadi. .
Cocugunuz etkilenir bence. Eger cok alismissa..
Ama insallah kediye alerjisi yoktur..
Kresten kapmis olabilir. Çünkü sonradan başladı diyorsunuz..
ciğer filminde bronşit çıktı @Bilgece
evet kreşten kapmıs, alerjisi şimdilik yok çok şükür
ben de kedilerle büyüdüm, hepsine de acayip bağlıydım, seni anlayabiliyorum

Ya kusura bakma kızma ama sevindim desem. tahmin ediyorduk zaten böyle bir şey olduğunu. Yaşasın kedilerle büyüyecek. :KK68:

Gözün Aydın canım,zaten kreşten kaptınıgı tahmin etmiştik bu aralar salgın var.

Oncelikle tekrar gecmis olsun hem sevindirici hem de uzucu bur haber. Uzuldum cunku beybicik bronsit olmus bir an once iyilesir umarim. Sevindim cunku butun cocuklarinizla ilgilenmeye devam edeceksiniz, gelmis gecmis olsun

Oncelikle tekrar gecmis olsun hem sevindirici hem de uzucu bur haber. Uzuldum cunku beybicik bronsit olmus bir an once iyilesir umarim. Sevindim cunku butun cocuklarinizla ilgilenmeye devam edeceksiniz, gelmis gecmis olsun
hem kedimiz için çok sevindik hem de alerjiyle ugrasmak cok daha zor. çok teşekkür ederim :)

çok geçmiş olsun..
kedi alerjisinin tedavisi var sanıyorum net araştırmadım ama insan geriliyor haklı olarak çok rahat gözden çıkarmanızı bekliyor insanlar onların canı yokmuş gibi benim 3 yaşında her gece koynumda uyuyan bir oğlum var. Kayınvalidem barınağa verin diyor daha önce bir barınağı ziyaret etmiş gibi..
Eşim patladı sende iyice yaşlandın huzurevine verelim seni dedi..
abartılı bir tepki olarak algılanabilir belki ama insanların seçimlerine hayatlarına bu kadar müdahale etmek karışmak ne kadar doğru hamileliğim boyunca kediyi sokağa sal diyenler mi dersin tanıdık yok mu vericek diyenleer mi dersin artık cevap vermeye tahamülümüz kalmadı birde ısrarcı olmuyorlar mı
biz kimseyi evimize davet etmiyoruz siz geliyorsunuz demeye başladık..
ne diyeyim insanlar işte..

size şu kadarını söyleyeyim hiç boşuna stres yapmayın.

benimde alerjik bir hastalığım var ama henüz ne olduğunu çözemedim, çünkü 2 doktor -biri devletten diğeri özelden- evde kedi besliyormusun sorusuna evet dediğimde direk o yüzden alerjisin dedi.

konuşmaya çalıştım ama dinlemediler bile yazdılar ilacı beni ikna etmeye çalıştılar gönderdiler.

olay şu ki,benim kedim tüysüz cins:D sfenks cinsi tamamen tüysüz çıplak derileri. yani size kedi alerjisi olduğunu söyleme ihtimali yüksek çünkü bayılıyorlar bin çeşit mikrop virüs arasından testler arasından soruna kafa yormaktansa suçu kedi köpeğe atmak daha kolay geliyor.

aşısını yaptırdığınız ve düzenli olarak temizlik yaptığınız sürece o kedinin tüyü sizi evdeki halıdan daha az etkiler.

evet bu gerçek,evinizdeki halı kediden çok daha fazla mikrop pislik barındırıyor.

size önerim dyson marka antiallerjik süpürge alın,halıları kaldırın ve her gün düzenli olarak evi havalandırın,düzeldiklerini farkedeceksiniz.

evde kedi köpek olmasa bile çocuklar hassas oluyor bu yüzden çok kafa yormayın kedi köpeğe

Back
X