- Konu Sahibi pimpinellaa
yaw canım morale ihtiyacın varsa bu yaşadıklarının normal olup olmadığını sorabilirdin (ki hepsi hemen herkesin başına gelen şeyler) direk negatif bi yaklaşımla hem sen hem de başlığı görenler ve ilgili olan kişiler olumsuz etkileniyor..şu ifade değişikliği benim en korktuğum şey, hatta tek korkuğum şey diyebilirim..daha oturacak o burun ve sen kararını sonra vereceksin, şimdi gördüğün gibi sağlıklı karar vermek için erken.. benim de daha şimdiden yaşadığım sıkıntılar var ama belli etmemeye çalışıyorum, tabi sonra patlıyorum yine bi şekilde ama:).. en azından birilerine sor canım, böyle yaa ben mutsuzum dersen o burun iyiye gitmez gitse de sana öyle gelmez..ve bu yorumları saygısızlık olarak kabul etme lütfen, laylaylom olayı açıklamaya çalışmış sadece, azarlamak değil ki bu, art niyet de değil..yanlış anlamayalım birbirimizi
biz şimdi sana canım üzülme onlar inicek bitcek gitcek deyince mutlu olacaksan ok öyle diyelim, ama sen de şunu bil canım, bu yazdıklarını çok fazla kişi okuyor, ameliyat olmak isteyen nerdeyse hemen herkes bakıyor bu başlıklara ve farkında olmadan birilerini etkiliyoruz
herşeyin iyiye gitmesi için iyi düşünmek ve mutlu olmaya çalışmak için sana burdan kalpli bi smile gönderiyorum
smopuyorumnanaktan
sabah işyerinde hüngür hüngür ağlıyordum ameliyat stresinden, şimdi gelmiş sana-hiç tanımadığım birine- destek olmaya çalışıyorum:) bu dönemleri böyle atlatacağız demekki.. katlanacağız bir süre ve geçip gidecek inşallah

biz şimdi sana canım üzülme onlar inicek bitcek gitcek deyince mutlu olacaksan ok öyle diyelim, ama sen de şunu bil canım, bu yazdıklarını çok fazla kişi okuyor, ameliyat olmak isteyen nerdeyse hemen herkes bakıyor bu başlıklara ve farkında olmadan birilerini etkiliyoruz

herşeyin iyiye gitmesi için iyi düşünmek ve mutlu olmaya çalışmak için sana burdan kalpli bi smile gönderiyorum

sabah işyerinde hüngür hüngür ağlıyordum ameliyat stresinden, şimdi gelmiş sana-hiç tanımadığım birine- destek olmaya çalışıyorum:) bu dönemleri böyle atlatacağız demekki.. katlanacağız bir süre ve geçip gidecek inşallah