- Emoji Skoru
- 10.070
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
@cuel in duası: Benim duam öncelikle hepimizin duasını Rabbim inşallah kabul etsin. Evlerimizden sağlık,dirlik,birlik,beraberlik,sevgi,saygı , bereket hiç eksilmesin. Benim kurmak istediğim bi iş var. Onu yapabilme gücü versin Rabbim. Rabbim yolumu Fettah ismi hürmetine açsın.Amin.
@clbsirma 1.849
@Hannaz 1.849
@Hazal 1.849 (okudu)
@SeviyorumUlenn kardeşi 1.849
@SeviyorumUlenn 1.849
@cuel 1.849
@Umutsuz Olmaz __
@minis 1.849
@Mcze01 1.849
@Hanimefendimelek 1.849
Tabii ki umutsuz olmazin sırası gelince duasını yapacağız
Yeni gördüm ve çok üzüldüminşallah tatlıya bağlanır mevzu..
@clbsirma 1.387
@Umutsuz Olmaz 1.387
@minis 1.387
@Hanimefendimelek 1.386
Hanımlar kalanları yeni arkadaşı da katarak paylaştırdım. Bugün 23.00 a kadar tamamlayalım lütfen. Sıradaki arkadaşımıza haksızlık olmasın bekletiyoruz
Buyur canım:)Okudum Allah kabul etsin
Arkadaşlar başka bir sistem önermek istiyorum.
Okudum Allah dualarını kabul eylesin canim@cuel in duası: Benim duam öncelikle hepimizin duasını Rabbim inşallah kabul etsin. Evlerimizden sağlık,dirlik,birlik,beraberlik,sevgi,saygı , bereket hiç eksilmesin. Benim kurmak istediğim bi iş var. Onu yapabilme gücü versin Rabbim. Rabbim yolumu Fettah ismi hürmetine açsın.Amin.
@clbsirma 1.849
@Hannaz 1.849
@Hazal 1.849 (okudu)
@SeviyorumUlenn kardeşi 1.849
@SeviyorumUlenn 1.849
@cuel 1.849
@Umutsuz Olmaz __
@minis 1.849
@Mcze01 1.849
@Hanimefendimelek 1.849
Tabii ki umutsuz olmazin sırası gelince duasını yapacağız
Yeni gördüm ve çok üzüldüminşallah tatlıya bağlanır mevzu..
Canım toplu olunca da herkes bireysel istiyor. Ya da çok görünüyor okuyamıyorÇalışıyorum , 1 ay a kadarda evleniyorum biiznillah akşamları evle ilgileniyorum.
Forumada işyerine geldiğimde girebiliyorum
Sadece öneride bulunmak istiyorum..
Mesela herkes duasını yazsın...Toplu şekilde dua edelim zikir sayımızda toplu olsun.Ve bir haftalık süre olsun.Kişi başına 2 bin değilde 20bin zikir olsun gibi.. ben yakalayamıyorumsonrada vicdan azabı çekiyorum
@cuel in duası: Benim duam öncelikle hepimizin duasını Rabbim inşallah kabul etsin. Evlerimizden sağlık,dirlik,birlik,beraberlik,sevgi,saygı , bereket hiç eksilmesin. Benim kurmak istediğim bi iş var. Onu yapabilme gücü versin Rabbim. Rabbim yolumu Fettah ismi hürmetine açsın.Amin.
@clbsirma 1.541
@Hannaz 1.541
@Hazal 1.849 (okudu)
@SeviyorumUlenn kardeşi 1.541 (okudu)
@SeviyorumUlenn 1.541 (okudu)
@cuel 1.849 (okudu)
@Umutsuz Olmaz __
@minis 1.849 (okudu)
@Mcze01 1.541
@Hanimefendimelek 1.849 (okudu)
@COLIN 1.540
Kesinlikle canımYavaş yavaş çoğalıyoruz ne kadar güzel. Ne kadar çok kişi dua ederse niyetlerimizin dualarımızın o kadar çabuk olacağına inanıyorum.
Kesinlikle canımben etkilerini yasamaya başladım bile şükürler olsun Allah hepinizden razı olsun