• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Lâtif

Ben kendiminkini okudum etiket görmemiştim coline başlamamışım o yüzden kızlar da görmemiş olabilir hani şu kadar okunacak duası bu diye gönderi oluyordu ya

Evet cnm en son colin duasını paylaştı etiket olmadı. Okudum ben baktım ses seda çıkmadı bi yazayım dedim bende okuyorum şimdi okumayanlar için hemen.

2000 okudum bende kızlar şimdilik okucam daha

@COLIN in duası:Zor bir dönemden geciyorum. Rabbim, dogru kararlar alip, guclu durabilmem icin bana yardim et. Zalimlerin şerrinden sana siginiyorum Allahim. Benimle birlikte dua eden arkadaslarimin da duasini hayirlisiyla kabul et Allahim@clbsirma 1.513
@Hannaz 1.513
@Hazal 1.513 okudu
@SeviyorumUlenn kardeşi 1.513
@SeviyorumUlenn 1.513
@cuel 1.513 okudu
@Umutsuz Olmaz 1.513
@minis 1.513
@Mcze01 1.513 okudu
@Hanimefendimelek 1.512 okudu
@COLIN 1.512
Kumbara :3.800

Hanımlar çok çok özür diliyorum:( @COLIN Canım lütfen kusura bakma çok zor bir süreçten geçtim giremedim buraya :(

@COLIN in duası:Zor bir dönemden geciyorum. Rabbim, dogru kararlar alip, guclu durabilmem icin bana yardim et. Zalimlerin şerrinden sana siginiyorum Allahim. Benimle birlikte dua eden arkadaslarimin da duasini hayirlisiyla kabul et Allahim
@clbsirma 1.513 okudu
@Hannaz 1.513 okudu
@Hazal 1.513 okudu
@SeviyorumUlenn kardeşi 1.513 okudu
@SeviyorumUlenn 1.513
@cuel 1.513 okudu
@Umutsuz Olmaz 1.513
@minis 1.513
@Mcze01 1.513 okudu
@Hanimefendimelek 1.512 okudu
@COLIN 1.512

liste olmayınca bende okumuyorum grubu aktif tutalım arkadaşlar

liste olmayınca bende okumuyorum grubu aktif tutalım arkadaşlar
Canım ben biraz problem yaşadım fırsat bulamadım kalan 2.500 ü de bitirelim el birliğiyle tamamlasın bu akşam

Back
X