• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Lâtif

Slm regl iken çekmenin bir sakıncası varmi bayanlar.kendi ozel durumumla ilgili cekicemde,cekilirmi diye bakarken nette buraya denk geldim:)
Çekebilirsin canım hatta abdest de alabilirsin reglken:) ayet okunmaz süre okunmaz:) katılabilirsin bize

@Hannaz 'ın duası: Rabbim sen durumumuzu biliyorsun , çaresizlerin çaresisin . En kısa zamanda çocuklarımla birlikte hayırlısıyla huzurlu mutlu yaşamayı nasib et Amin .
@clbsirma 2.080
@Hannaz 2.081
@Hazal 2.080 (okudu)
@SeviyorumUlenn kardeşi 2.080 (okudu)
@SeviyorumUlenn 2.080 (okudu)
@cuel 2.080
@Umutsuz Olmaz 2.080 (okudu)

@Hannaz 'ın duası: Rabbim sen durumumuzu biliyorsun , çaresizlerin çaresisin . En kısa zamanda çocuklarımla birlikte hayırlısıyla huzurlu mutlu yaşamayı nasib et Amin .
@clbsirma 2.080
@Hannaz 2.081 (okudu)
@Hazal 2.080 (okudu)
@cuel 2.080

Okudum arkadaşlar ..
Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin , " çok şükür oldu " demeyi nasib etsin İnşAllah ...
@SeviyorumUlenn
Allah kabul etsin canım benim:)

@cuel , @clbsirma Canım 23.00 a kadar tamamlayalım mı ? Yetistiremiyorsaniz destek olalım :KK36:

@clbsirma 2.080
@Hannaz 2.081 (okudu)
@Hazal 2.080 (okudu)
@cuel 2.080 (okudu)
Kumbara : 1.180

Back
X