Ya lütfen bana yardımcı olun:((

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
Sevgilimin evinde sütyen yıkama topu vardı başta hiç umursamadım yani yıllar önce şimdi aklıma takıldı bunun evde ne işi vardı acaba diyorum deterjan yanında hediye falan verilir mi yoksa nedir bu

Tek mi yaşıyor? Çok ilginç....

Annesi ablası unutmuş olabilir.. bence sor konuşmasından anlarsın doğru söyleyip söylemediğini...

Sevgilimin evinde sütyen yıkama topu vardı başta hiç umursamadım yani yıllar önce şimdi aklıma takıldı bunun evde ne işi vardı acaba diyorum deterjan yanında hediye falan verilir mi yoksa nedir bu
A aa senin süper mükemmel hediyeler alan cook mutlu bir sevgilim yokmuydu?Burda aldatilanlarla dalga geciyordun? :KK70:
İlahi adalet çoktan tecelli etmiş demek, ben sana buralarda fazla gezme demiştim :KK59:

Erkek arkadaşın yalnız kalınca kadın kıyafeti vs giyiyor olabilir mi ? :)

Şaka bir yana o zaman soraaktınız bunu ki cevap alabilesiniz. Eski sevgilisinden vs kalmış olabilir.

Erkek arkadaşın yalnız kalınca kadın kıyafeti vs giyiyor olabilir mi ? :)

Şaka bir yana o zaman soraaktınız bunu ki cevap alabilesiniz. Eski sevgilisinden vs kalmış olabilir.

Yıllar önceki şey şimdi mi aklınıza takıldı ?
Evet
onu bulduğunda ne zamandır sevgiliydiniz.. belki senden önceki kız arkadaşınındır.. ev arkadaşı var mıydı, belki onun kız arkadaşınındır.. keşke o zaman sorsaymışsın..
en başından beri gördüm sormamıştım ev arkadaşı falan da yoktu benden önce kini bilemmem

Hayırdır bu sabah " laa olum bunun evinde 5 yıl önce bi top vardı, sütyen yıkama topuydu, ne ayaktı o top" falan diye mi uyandın?

Hediye veriliyor diyelim, ben şahsen verilen hediye işime yaramazsa almam, örneğin yumoşla ayıcık verilirse kızıma alırım ama bir erkek aaaa omo sütyen yıkama topu veriyor ne zamandır bu fırsatı bekliyordum diyip almaz. Biranın yanında da verilmeyeceğine göre. Sen iyisimi çocuğa sor...

Son düzenleme:
Hayırdır bu sabah " laa olum bunun evinde 5 yıl önce bi top vardı, sütyen yıkama topuydu, ne ayaktı o top" falan diye mi uyandın?

Hediye veriliyor diyelim, ben şahsen verilen hediye işime yaramazsa almam, örneğin yumuşla ayıcık verilirse kızıma alırım ama bir erkek aaaa omo sütyen yıkama topu veriyor ne zamandır bu fırsatı bekliyordum diyip almaz. Biranın yanında da verilmeyeceğine göre. Sen iyisimi çocuğa sor...
Sordum

Back
X