• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya lütfen yardım edin bana, düşündükçe yemek bile yiyemiyorum sevdiğim insan ne yalanlar söyledi

"Seni kaybetmek istemedim o yüzden yalan söyledim"
Lan denyo. Kaybetmek istemeyen o b.kları da yazmaz.. Of çok sinirlendim kusura bakmayın...
Üzülecek hiiiç bir şey yok canım. Salla gitsin. Bu adam için konu açmana bile değmezmiş.. Parmaklarına yazık.

Önce sana hiç yalan söylemedim diyo gerçek ortaya çıkınca da sadece bir kez söyledim seni kaybetmemek için bilmem ne. Emin ol bir kez söylenmedi o yalanlar sen sadece bir tanesini yakaladın. Bide söyledikleri de sadece klişe yani başka şekilde savun bari kendini. Bu saçma insan için üzülme lütfen o engelleri sakn kaldırma istikrarlı ol :)

Yıllar önce Chet sayfaları vardı :)kız ismi gördümü atlardı abazalar üstünde ne var sanal seks yapalımmıo_Osizinki orda kalmış:110:üzülmeye değmez bu adam boşş verrr.

adam başka kızlarla tanışsa, üstünde ne var dese, tatlım dese ama bi yandan da sizi övse bitanem o benim biricik aşkım falan dese, daha mı iyi olacaktı. boşverin gitsin size o kız demesine takılmayın sorun adamın onla bunla tanışıp karıların çıbıldaklık derecesini ölçmesi. inşallah barışmazsınız.

O pislik için tek damla göz yaşı akıtmana değmez.. Allah'ın sevdiği kulusun ki gerçek yüzünü görmüşsün. O kız sana gerçekleri göstererek çok büyük iyilik yapmış

yolu acik olsun abazan bi tipmis zaten iyi olmus ayrildiiniz evet uzucu bi durum o kiz demesi falan iyice ne mal olduunu belli etmis biliorm uzulme demek kolay ama daa iyi olcak hersey emin ol

Ne kadar şanslısın ki karsına çıkmış ya seni kandırabilseydi o zaman ne olacaktı saf gibi devam edecektin.. Çok sevindim senin adına Allahın sevgili kuluymussun şükür namazı kıl.. Her yerden engellemiş olmanıfa takdir ettim çünkü öyle kızlar var ki ne yapıyım seviyorum onsuz olamıyorum diyor ya da meraktan engellemiyor demek senin kendine saygın varmış.. Sakın sakın affetme inanma..

Back
X