- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.545
- 798
- Konu Sahibi meryemakca78
-
ben de ilkinde cok uzulmustum, 2 gun agzini acmadi, sevmiyordu emmeyi, siringayla verdik.Bende keske alti ay bari emse keyfinede olsa emse diyorum
Çocuğunuzun kendini en güvende hissettiği yer meme ve emmekBnm kızımda öyle cnm .gece uyutmuyor gündüz hiç birşey yaptırmıyor. Bnde arkadaş tavsiyesiyle saç koydum ondan korkup gündz emmemeye başladı .(korkutarak bıraktırmayın deselerde mecbur kaldm )
Merhaba arkadaşlar
16 aylık oglum var ve bir meme bağımlısı resmen keyif yapıyor gece gündüz emerek uyuyor baska uyutamıyoruz aksi sinirli bir bebek migrenim ve gerilim tipi baş ağrım var ve piskolejik sorunlarım oldugu için ilaç kullanmam gerek ama emziren anneler kullanamıyor başımın ağrısından kafamı duvara vuruyorum minoset işe yaramıyor doktor vereceğim ilacı emziren anneler kullanamaz her iki doktorda kesmemi ondan sonra tedaviye başlayacaklarını söyledi gelin görünki 7/24 memede canı sıkılıyor emmek istiyor emmeden yatmıyor memede uyuyor salça sürdüm geldi salçayı sildi emmeye devam etti
Allah rızası için yardımcı olun sabır taşı aldım ne yapıcam nasıl yapıcam bi yol gösterin.
Aynı benim oğlumu anlatmissin spbende seni gibi migren hastasıyım çareyi oyuncak bir ayının kıllarını kesip gogsume y apistirdim ama 3 gün hiç çıkarmadım.bıraktı.iki yaşını geçmişti artık mecbur kaldım yaptım bence birde sen dene.koli bantla yapistir. Kolay gelsinMerhaba arkadaşlar
16 aylık oglum var ve bir meme bağımlısı resmen keyif yapıyor gece gündüz emerek uyuyor baska uyutamıyoruz aksi sinirli bir bebek migrenim ve gerilim tipi baş ağrım var ve piskolejik sorunlarım oldugu için ilaç kullanmam gerek ama emziren anneler kullanamıyor başımın ağrısından kafamı duvara vuruyorum minoset işe yaramıyor doktor vereceğim ilacı emziren anneler kullanamaz her iki doktorda kesmemi ondan sonra tedaviye başlayacaklarını söyledi gelin görünki 7/24 memede canı sıkılıyor emmek istiyor emmeden yatmıyor memede uyuyor salça sürdüm geldi salçayı sildi emmeye devam etti
Allah rızası için yardımcı olun sabır taşı aldım ne yapıcam nasıl yapıcam bi yol gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?