Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2000 aldım1000 aldim
Kalan 12.000
Insallah canım Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin senin pazartesimi belli olucakCanim benim Allah razı olsun senden de hayirli güzel haberler alalım inşallah dualarimdasın![]()
Nasipse p.tesi transferim olucak canimInsallah canım Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin senin pazartesimi belli olucak
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim oldu sevincini yaşatsın benimde pazertesi belli olucak belki aynı gün oluruzNasipse p.tesi transferim olucak canim![]()
Canim benim seninde hakkında hayırlısı olsun inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim oldu sevincini yaşatsın benimde pazertesi belli olucak belki aynı gün oluruz![]()
Amin inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile nasip etsin aynen büyük gün birbirimizi haberdar edelimCanim benim seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah❤
Rabbim bu yolda hepimize kolaylıklar nasip etsin
P.tesi ikimiz için büyük gün o zaman inşallah
Kuzum ben aldim onu bitirebilsem doncemNefes0858 canım ferdam desteğine ihtiyacımız var pazartesiye dualayacak sevınclı oda tedavı ıcın baslattı ya mucib destek olabılırmisin
@Sadelikherseydir sadem?
Madammor ?
Magnifiaque mervemmm
@MoonfacedMom?![]()
2 embriyo transferi olucak nasipseAmin inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile nasip etsin aynen büyük gün birbirimizi haberdar edelimsenin bellimi embriyo sayısı taze transfermi
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ikiside sana sımsıkı tutunur canım2 embriyo transferi olucak nasipse
Doldurulmuş cnm benimkiler bu ikinci denemem
Hadi inşallah kuzucuklar seninle olacak2 embriyo transferi olucak nasipse
Doldurulmuş cnm benimkiler bu ikinci denemem
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ikiside sana sımsıkı tutunur canım❤
Insallah kizlar müjdeli haberi vermekte nasip olsunHadi inşallah kuzucuklar seninle olacak![]()
Inşallah vericeksin Allahın izniyle beraber sevinicez burdanInsallah kizlar müjdeli haberi vermekte nasip olsun![]()