ya nolur tavsiye verin

miyavdeseyeter

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
242
21
318
35
İstanbul
ya kedimin yanaginda boyle kulaginin arka tarafinda bi sislik cikti 4 gundur gecer diye umduysam da geçmedi mama zaten yiyemiyo yumsak bisiyleer yedirmeye calisiyorum fakat dun nerdeyse hic bisiy yemedi disari da cikan bi kedi olduğundan dun gece disari da cikmamjs hic keyfi yok sadece uyuyor veterinere goturucem pazartesi ama korkuyorum boyle bişy yasayan var mi netten de baktim disi curumustur falan yaziyodu ya nolur yardim edin onu oyle gordukce agliyorum hep psikolojim bozuldu :-(

ameliyat olduk :-(
umarım şimdi iyidir gözün gibi bakıyorsun oluyor işte hastalık ölüm allah korusun okadar seviyorum çokta mutlu oluyorum azcık keyifleri kaçıncada perişan oluyoruz hele sokaktakilerin halleri içler acısı bazen görüyorumda herkes bişeyler yapsa elinden geldiğince yapmıyosunuz bari zarar vermeyin diyorum bu konuda çaba gösteren herkese dua ediyorum evde sokakta nerde bakarsa baksın sevgi gösteren herkese selam olsun

umarım şimdi iyidir gözün gibi bakıyorsun oluyor işte hastalık ölüm allah korusun okadar seviyorum çokta mutlu oluyorum azcık keyifleri kaçıncada perişan oluyoruz hele sokaktakilerin halleri içler acısı bazen görüyorumda herkes bişeyler yapsa elinden geldiğince yapmıyosunuz bari zarar vermeyin diyorum bu konuda çaba gösteren herkese dua ediyorum evde sokakta nerde bakarsa baksın sevgi gösteren herkese selam olsun

ben hep gozum gıbı bakıoruum kedıme:( sokaga da saldıgım ıcın oldu bıraz da veterınerın ıhmalsızlıgı gercı ordakı yaranın oraya ıltıhap sıcratacıgını bılemezdı.... aynen benım de ıcım cok buruluyo:( :43:

Back
X