ya nolursunuz yardım edin bir akıl verin :(

karamanlier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
248
0
26
Ankara
daha öncede bu konu hakkında bir çok kere baslık açmıstım.. ama galiba zurnanın zırt dediği yerdeym.. sevgilim askerde annesi ve babası 10 gn sonra bize gelmeyi düşünüyor annene cıtlat dıyolar iyi de nasıl.. ya olmaz gelmesinler istemeyiz derlerse ben o insanlara bunu nasıl derim.. emrivaki yapıpta bız geliyoruz derlerse ve babam gelmeyin istemiyoruz derse hersey daha kotuye gider.. ben artık napcamı sasırdım... dua edın bana lütfen akıl verin.. annem ve babam kesınlkle ıstemıyo sevdıgımı ama ben yıllarımı verdım... sevdim oda benı sevıyo guvenımı kırcak bişey yapmadı ne yardan gecebiliyorum ne serden :(

arkadaşım seni anlıyorum gerçekten zor bi durum.bence de annene söylemeslisin.ben de aynı durumda kalmıştım ve önce anneme söledim babama söle die annem arada güzel bi köprü görevi göremeyince de ben kendim utana sıkıla babamla konuştum.babam da istemiyodu erken diyodu ama çok istediğimi görünce ısrarlarım sonucu kabul etti.tabi bilmiyorum ailen nasıl karakterde insanlar ama anne-babalart çocukları mutlu olsun isterler.bi konuşan?

arkadaşım seni anlıyorum gerçekten zor bi durum.bence de annene söylemeslisin.ben de aynı durumda kalmıştım ve önce anneme söledim babama söle die annem arada güzel bi köprü görevi göremeyince de ben kendim utana sıkıla babamla konuştum.babam da istemiyodu erken diyodu ama çok istediğimi görünce ısrarlarım sonucu kabul etti.tabi bilmiyorum ailen nasıl karakterde insanlar ama anne-babalart çocukları mutlu olsun isterler.bi konuşan?

babam çok ketumdur eger bildiğinin doğru oldugunu dusunuyosa asla yanlıs oldugunu kabul etmez.. annemle babam çok zıtlar zaten babam annemn dusuncelerıne bpek önem vermez.. ama bu konuda ikiside hem fikir.. sevdiğim annemin amcasının cocugunun cocugu.. akraba diyolar vs.. annem zaten cok uydum akıllıdır baskalarının sözlerine benmkınden daha cok önem verir...

tatlım ailevi durumun nedir bilmiyorum ama teyzen yada halan varsa hangisiyle daha samimiysen önce onlara söyle onlar gerekeni yaparlar aileni ikna etmeye çalışırlar. ha baktın olmuyor onlar karışmıyor o zaman önce sevgilinin ailesine durumu anlat onlarda senin bi annen baban umarım onlar ne yapacağını bilir onlardan akıl iste umrım hakkında hayırlısı olur.

tatlım ailevi durumun nedir bilmiyorum ama teyzen yada halan varsa hangisiyle daha samimiysen önce onlara söyle onlar gerekeni yaparlar aileni ikna etmeye çalışırlar. ha baktın olmuyor onlar karışmıyor o zaman önce sevgilinin ailesine durumu anlat onlarda senin bi annen baban umarım onlar ne yapacağını bilir onlardan akıl iste umrım hakkında hayırlısı olur.

bence de arkadaş haklı babanın değer verdiği yakın bi akrabanız ile paylaş yardımcı olmasını iste....bir de ailen neden istemiyorlar sadece akraba diye mi?

:)) yaralı parmaga kimse işemez derler ya öyle teyzem var bi.. o zaten annemi gazlıyan kendmden baska kımsem yok benım..

Bence annenizee eğer başkasıyla evlenirsem mutsuz olurum bu sorumluluğu kaldırıcakmısınız gibi şeyler söyleyin eminimki işe yarıycaktır. Allah yardımcınız olsun zor bi durum :(

elimden geleni yapıcam ama tıkanıyorum :( konusamıyorum utanıyorum kaybetmek istemiyorum korkuyorum.. ama korku varya işte hepsinden agır basıyo

:)) yaralı parmaga kimse işemez derler ya öyle teyzem var bi.. o zaten annemi gazlıyan kendmden baska kımsem yok benım..

kelin ilacı olsa kendi başına sürer :D bende daha aileme nasıl söylerim diye düşünüyorum benimde halamda teyzemde vurdum duymazdır babam desen bakışıyla yerlebir eder adamı :)) benim işim için daha erken çok şükür okul falan var o zamana kadar bişeyler bulurum inşallah ama sen son demlerdesin madem annenla baban umarım severek evlenmişlerdir ordan yola çıkarak konuş yok eğer anneni annaannenler verdiyse annene sen şanslıydın babamı sevdin ama ya ben başkasını sevmesezsem ya ben mutlu olamazsam senin yaşadığın mutluluk üzüntü ne varsa yaşayıp gidiyorsun ben senin kızınım et tırnaktan ayrılmaz bana kıyabilirmisin sen annemsin böyle yaparsan yarın öbürgün elin annesi bana neler yapmaz de azcık vicdan yap :D :D :D umarım annen vicda yapılacak biridir yani benim annem babamdan daha beterdir terlikle kovalar beni evin içinde :D :D :D

konustum.. abimle konustum anlattım akrabaların yaptıgı dedikodu ya kadar anlattım bu gece herseyi ona.. o kadar ılımlı o kadar güzel konustuk..hiç kızmadı sadece eminmisin diye çok sordu..

Back
X