• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin bi akıl verin 😞

Arkadaşlar ben söylediklerinizi biliyorum zaten farkındayım mesele bişey alması falan değil linç etmeye gerek yok eşime üzülmenize gerek yok ben çocukları kendi çocugumdan ayırmıyorum bu çocuklarla görüşmiceksin gelmicekler demiyorum kendi içimde yaşıyorum ben bunları alışkın olmadıgım için diye umuyorum içimi rahatlatacak bişey söylersiniz dedim ama sizde kaptırmaya yer arıyosunuz

Diyemezsin zaten, hakkın yok. Lütufmuş gibi belirtmen de itici.

Kadın ilk bakışta göründüğü gibi basit bir insan olsa inanın buraya yazıp care aramaz. O çocuklara sessiz sedasız hayatı zindana çevirir. Var öyleleri. Benim bir yakınım çocukken üvey annesi tarafından işkence görmüş biri. Dışarıya fedakar üvey anne rolü, çocukla yalnız kalınca yapmadığı işkence kalmamış. Hani diyelim kadın gerçekten kötü düşünceli, kıskanç, fesat o zaman doğru yolu onu yerle bir ederek yine bulamaz. Bu düşüncelerin ne tepki aldığını görür ve içten içe saklayarak daha da kötüye gider. Öyle veya böyle o çocuklar için yardım etmeli

Çare nerede biliyor musunuz?
Kendi evladında..
Kızı olan kadınlar ikinci evlilikten korkar.
Kim bilir karşıma nasıl biri çıkacak diye evlilik düşünmez pek çoğu.
Sapığı, manyağı çıkarsa ne yaparım diye.

Böyle bir sorunu yok, belli ki kendi kızı kabul görmüş ne mutlu..
Adamın benim çocuğuma gösterdiği 3 şefkati, ben çarpı 13 olarak gösterirdim muhtemelen.
Çocuğunun mutlu olduğu her an, diğer yavruları kucaklamaya sebep değil midir?

Sevmek isteyen ona da sebep bulur ya boşanmayı bile düşünmüş bunun için konu sahibi.
Cidden boşanmış 3 çocuklu adamla evlenirken ne bekliyordu?
Kendi çocuklarını atıp, hanımefendinin çocuğuna babalık yapmasını mı?

Bu ne bencilce bir istektir?

Sinanmadigm bir sey uzerine konusmak ne haddime rabbim kolaylik versin ancak adam yillarca ugrasmis kendiniz soyluyorsunuz bunu sorun etmeniz bile k bakmayin ama olmamis

Yazdım yazdım sildim.. ağır konuşucam banlancam diye korkuyorum... boşan bu adamdan ! Çocuklarıyla mutlu mesut yaşasın.. ne biçim insansın sen ya !! Eşinde senin çocuğunu istemesin ozaman .. offf sustummm

Merhabalar büyük bi derdim var eşimle 7 yıllık evliyiz ikimizinde 2. Evliliği benim ilk evliliğimden 1 kızım var eşimin 3 çocugu büyük olan kız 10 yaşında oğlanlar ikiz 6 yaşındalar... benim kızım sürekli bizimleydi eşimin çocukları ayrıldıgın da bebeklerdi daha ve anneleri görüştürmedi mahkemede de görüşme talebine hep itiraz ettiker icra ile almak için dava actı 1 sene kadar sürdü 15 gün önce aldı 2. Ye bügün aldı. Çocukları ama ben bu çocukları eşimin çocuğu olarak göremiyorum yıllardır hiç görüşmediği için yanımızda olmadıkları için bide anneleri çok çektirdi bize yıllardır ona da ayrı sinir oluyorum... ben 3 kişilik aile olarak gördüm kendimizi hep o çocuklarda hiç babalarını görmedikleri halde ( kız 3 yasında gördü ) nasıl oluyosa hep görüyorlarmış gibi sürekli para harcayarak istediklerini alarak alıştırdı 2 günde kendine.... valla bu çocukları sevemiyorum elim ayağım titriyo günlerim zehir oldu çocukların bi suçu yok bunun bilincindeyim ama yok yani olmuyo ayrılmayı bile düşündüm bi an yapamıcam gibime geliyo kimseye bişey söyleyemiyorum eşime biraz belli ettim ama bişey söylemekte istemiyorum eşimi seviyorum çocukları o kadının çocu olarak görüyorum allaha dua ediyorım seviyim çocukları diye ama sonra çocuklara biley alıyo yine elim ayam buz kesiyo çok kötü oluyorum allah rızası için bi akıl verin varmı aramızda böyle olan
Adam senin çocuğuna 7 yıldır bakarken iyiymiş ama.

Yıllarca sizin çocuğunuza para harcanırken neden eliniz ayağınız buz kesmedi üstelik adam üvey babasıyım deyip harcamam dememiş ama siz şu anda üvey annelik yapıyorsunuz resmen evlenirken çocuklarının olduğunu biliyordunuz.
Hani desem anne çocukları doldurmuş çocuklar sana çektiyor hadi bir nebze anlarım ama şu yaptığınız cidden hoş değil

Çare nerede biliyor musunuz?
Kendi evladında..
Kızı olan kadınlar ikinci evlilikten korkar.
Kim bilir karşıma nasıl biri çıkacak diye evlilik düşünmez pek çoğu.
Sapığı, manyağı çıkarsa ne yaparım diye.

Böyle bir sorunu yok, belli ki kendi kızı kabul görmüş ne mutlu..
Adamın benim çocuğuma gösterdiği 3 şefkati, ben çarpı 13 olarak gösterirdim muhtemelen.
Çocuğunun mutlu olduğu her an, diğer yavruları kucaklamaya sebep değil midir?

Sevmek isteyen ona da sebep bulur ya boşanmayı bile düşünmüş bunun için konu sahibi.
Cidden boşanmış 3 çocuklu adamla evlenirken ne bekliyordu?
Kendi çocuklarını atıp, hanımefendinin çocuğuna babalık yapmasını mı?

Bu ne bencilce bir istektir?

İşte bana göre durumlar dışarıdan göründüğü gibi basit değil ve konusahibi yeni duruma uyum saglamakta zorluk çekiyor. Onun ilk evliliğinden sonra ne yaşadıklarını bilmiyoruz. Ne zaman nasıl evlendiklerini de. Bunlar hepsi açık, ama belli olan bu: ortada 4 tane çocuk var. Ve bunlardan 3ü boşanma sürecinde ve daha sonrasında babalarından ayrı tutulmuşlar. Annelerinin kendine göre haklı sebebi var orasını da bilemeyiz. Şu anda ama önemli olan tek şey o çocuklara (yani 4 çocuk için) iyi ve sağlıklı bir ortam sağlamak. İşte "adam çocuğumu kabullendi, bende 3ünü bağrıma basarım" demek hayata gecirmekten daha kolay. Bence konu sahibi hem kendisi için hemde çocuklar için profesyonel yardım alsın. İnanın o 3 çocuk da bu süreçte acayip yıpranmıştır. Ayni şekilde konu sahibi ve eşi de. Bunları toparlamak zaman ve sabır ister.

İşte bana göre durumlar dışarıdan göründüğü gibi basit değil ve konusahibi yeni duruma uyum saglamakta zorluk çekiyor. Onun ilk evliliğinden sonra ne yaşadıklarını bilmiyoruz. Ne zaman nasıl evlendiklerini de. Bunlar hepsi açık, ama belli olan bu: ortada 4 tane çocuk var. Ve bunlardan 3ü boşanma sürecinde ve daha sonrasında babalarından ayrı tutulmuşlar. Annelerinin kendine göre haklı sebebi var orasını da bilemeyiz. Şu anda ama önemli olan tek şey o çocuklara (yani 4 çocuk için) iyi ve sağlıklı bir ortam sağlamak. İşte "adam çocuğumu kabullendi, bende 3ünü bağrıma basarım" demek hayata gecirmekten daha kolay. Bence konu sahibi hem kendisi için hemde çocuklar için profesyonel yardım alsın. İnanın o 3 çocuk da bu süreçte acayip yıpranmıştır. Ayni şekilde konu sahibi ve eşi de. Bunları toparlamak zaman ve sabır ister.

Fazla iyi niyetlisin.

Bir babanin cocuklarinin maddi manevi ihtiyaclarini karsilamasi mecburidir. Kendi evladina adam para garciyor diye bizimki buz kesiliyor. Mevzu para mevzusu yani.

Konunun içeriğine yorum yapmayacağım ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Konuyu 2 kere okudum ancak anladım. Bir nokta, bir virgül kullanın derdinizi anlatırken ne olur ya. Sözüm size değil sadece noktasız virgülsüz paragrafsız yazan herkese.

Beni yıne Ban bekliyor tutamıyorum dıllerımı sızın kızınıza senelerdr bakıyor bu adam el insaf el vıcdan el utanc yaa...
Ne zaman bu kadar kotu ınsnlar olduk yaa..yazıklar olsun diyorum başka da borsey demıyorum..
Kötusunuz uc kurus parayı cocuklarına cok görecek kadar kötü

Fazla iyi niyetlisin.

Bir babanin cocuklarinin maddi manevi ihtiyaclarini karsilamasi mecburidir. Kendi evladina adam para garciyor diye bizimki buz kesiliyor. Mevzu para mevzusu yani.

İnanın eskiden benimde ilk tepkim böyle olurdu. Ama öyle aileler tanıyorum ki (heleki 2 eş, 3. Eş söz konusu ise), işlerin sadece maddiyatla sınırlı kalmadığını iyi bilirim. Yani bu yazdıklarım iyi niyetimden değil asla. Pollyanna da değilim. Gercekciyim genelde.

Adam enayi mi o zaman, neden konu sahibesinin cocugunu bagrina basmis? Baskasinin cocuguna analik/babalik madem zor adam nasil basariyor? Beceremeyeck olanlar cocuklu adamla/kadinla evlenmesin kardesim

Konuyu okurken içim acıdı, abimin ikinci evlilik gibi bir durumu var ve 2 tane yeğenim, olası bir evlilikte yeğenlerim için aynı şeyi düşünür mü acaba eşi...

Kızmıyorum, kınamıyorum, Allah kalbinizde ki merhamet ve sevgiyi artırsın ve birde adaleti.
.

ne zaman evlendiklerini biliyoruz.
beyefendi boşanır boşanmaz, eski karısı henüz hamile iken 😌 çünkü evlilik kaçıyor.
bir bebekler doğsaydı hiç değilse?
o kadın tek başına ikiz doğum yapmış.
ne yapsa, ne dese, ne istese, ne çektirse hakkıdır .

Adam enayi mi o zaman, neden konu sahibesinin cocugunu bagrina basmis? Baskasinin cocuguna analik/babalik madem zor adam nasil basariyor? Beceremeyeck olanlar cocuklu adamla/kadinla evlenmesin kardesim

Vallaha ben iki çocuk annesiyim. Isteyerek anne oldum, yani planlı. Ama bazen o kadar zor oluyor ki bi kenarda yorgunluktan oturup ağladığımı bilirim. "becerebilirim" dediğimiz her şeyi, keşke hemen gerçekten hop diye becerebilsek. Konu sahibi de yapabilirim demiştir sorsak. Böyle hissedeceğini o da düşünmemiştir. Eşi enayi değil tabi. Bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmiş. Eşi aynı anda 3 çocuğu da kabullenmiş oldu. Onlarin gelmesiyle bir boşluğa düştü. Baştan o çocuklar hayatlarinda olsaydı belki bu kadar durumlar karışmazdi. Dediğim gibi: bence en sağlıklisi profesyonel yardım almak. Zayıf olmak ayıp değildir. Ama care aramamak ve kötü davranmak ayıptır, günahtır. O gaflete düşmez inşallah

Back
X