Ya ölürse...

Kardeşim benden küçük ben 21 yaşında daha aile evi cehennem gibi bir yer üvey anne sağolsun hizmetçi niyeti kullanır vede sığıntı olarak görür hep işi Yok ortaokul mezunu okutmadilar oda en son açıktan liseyi okuyordu
Daha çok küçükmüş kardeşiniz de. Bir kapı kapanır diğeri açılır.
Eğer kocası vefat ederse hayata daha sıkı sarılması gerek, öyle böyle üniversiteyi kazanabilir. Çıkış kapısı orası olabilir. İnşallah eşi sağlığına kavuşur, yine de okur

Allah razı olsun. Ölüm konusunda kardeşim benim kollarımda ölen biri olarak soğukkanlıyim benim üzüntüm kardeşime ne olur gene o eve döner yine aynı şeylere maruz kalır ya eşinin ailesi onların tek evladı perişan olurlar
Çok geçmiş olsun. İnşaallah kurtulur.
Allah korusun ama ölürse nereye dönüyor, hangi aile eziyet edecek ki? Çocuk yokmuş ailesinin yanına döner ya da ayrı eve çıkar çslışıyorsa.

Kardeşim benden küçük ben 21 yaşında daha aile evi cehennem gibi bir yer üvey anne sağolsun hizmetçi niyeti kullanır vede sığıntı olarak görür hep işi Yok ortaokul mezunu okutmadilar oda en son açıktan liseyi okuyordu
Yorumu şimdi gördüm çok üzücü. Umarım iyileşir eşi😔

Allah şifa versin. Benim annemde 3günde taburcu olunan ameliyattan 29.gün taburcu oldu. Yoğun bakımdaydı. Dr başındayken ben arkasındaydım drun, sabaha çıkmayabilir dedi. Şuan 19yıldır yaşıyor maşallah. Allahtan umudunuzu kesmeyin. Allah yardımcınız olsun.

Allah iki hayırdan birini versin, çektirmesin.
Kardeşinizin kalbine de ferahlık versin.
Aminnn.

Merhaba arkadaşlar. Çok üzgünüm kizkardesimin eşi yoğun bakımda durumu çok kötü dün gece kaza yaptı ve her yeri kırılmış doktorlar yarın uyanmazsa fişe takacaz demişler. Kazanın detayına girmek istemiyorum taninmamak için ama başta normal yoğum bakıma bacım yanına giriyordu bugün ise ağır yoğum bakıma almışlar ciğerleri zedelenmiş şişmiş nefes alamadığı için. Doktorlar ümidini kesmiş dedi kardeşim 😔 tek düşündüğüm Allah korusun kocasına birşey olursa ne olacak düşünmek istemiyorum 😔😔 çok üzgünüm sigara içmeyen ben iki gündür üzüntüden sigara içiyorum
Allah şifa versin,bizimde bir yakınımiz birkaç ay önce trafik kazasından vefat ettti,henüz 34 yaşındaydı ..onun da durumu çok ağırdı ,doktorlar yaşaması mucize demişti, 10 gün dayanabildi..inşallah siz mucizeyi yaşarsınız..kader yapacak birşey yok..enişte hayırlı bir insan mı bilemem tabii,ama olur da ölürse kardeşiniz için bu evlilik resmi olarak bitmiş olacak,varsa maaş miras hakkı onları alacak ve hayatına devam edecek...

Merhaba arkadaşlar. Çok üzgünüm kizkardesimin eşi yoğun bakımda durumu çok kötü dün gece kaza yaptı ve her yeri kırılmış doktorlar yarın uyanmazsa fişe takacaz demişler. Kazanın detayına girmek istemiyorum taninmamak için ama başta normal yoğum bakıma bacım yanına giriyordu bugün ise ağır yoğum bakıma almışlar ciğerleri zedelenmiş şişmiş nefes alamadığı için. Doktorlar ümidini kesmiş dedi kardeşim 😔 tek düşündüğüm Allah korusun kocasına birşey olursa ne olacak düşünmek istemiyorum 😔😔 çok üzgünüm sigara içmeyen ben iki gündür üzüntüden sigara içiyorum
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Back
X