Konuyu okumadım ama başlık Yarappim değil Ya Rabbim olmalı...
Basligi degistirir misin? Ya Rabbim olacak. Bunu bilmiyor olamazsin. Hic bir sey yoksa su an elinin altinda internet var. saygili olİyi gecelr beni bilen bilir.. Su an o kadar kötüyüm ki Desteğinize ihtiyacım var antalyada yaşıyorum İstanbul da randevum vardı doktor ayin 4 un de dun gece KV geldik pazarda benim annemlere gidip perşembe doncektik antalyaya bugün geldik KV doğumda bana yaptıklarını unutamadığı için nefret ediyorum kadından ya nefret neyse asıl mesele kocam düzeldi derken gene ayni hareketler başladı . annesine bugün diyorki bu evi satın antalyaya gelin yanımıza KV kabul etmedi ama beni sinir etmek için kocaman konuyu açıp açıp duruyor kocam altmzdaki arabayı satıp kayinbabama nakliyat için kamyon alcakmis biz buradan afyona gtcektik tatile onu geçtim kocmdan nefret ediyorum bi insan bu kadarmı amacı olur ya yeter abisi ole değil bu her dediğini yapıyor annesinin yeter ya çok değişiyor anasının yaninda su an kvlerdeyim anneme gtseydim bi kurban oldum aileme nefret ediyorum kadından nefret şerefsiz kocam ona gore sijiknti yok antalyaya gelse evinden çıkmaz devamlı anası normal biri sanki ruh hastası diyoki annesine senin piskolojin bozulursa ben uzulurum dayanamam tam dedinki söğüdü annesinden bağlandı bizimde aile olduğumuzu gördü bu adinin yanina gelince boyle oluyor iste nasıl gecicek gunler
Yok ebesinin ayağıNiye bosanmiyorsun
yazı karakterinizden anladığım kadarıyla hızlı düşünen birisiniz bu iyi bir zeka göstergesidir. Fakat bunun bir başka nedenide var. Oda dominant yapıya sahip insan modeli, şöyle ki karşında ki insanı bastırmak için "bilinçsizce" konudan konuya geçerek karşıdakini tabiri caizse "nakavt" etmesi.
Olaya gelecek olursak "kurban olduğunuz" ailenizin yanına gidip, bir daha hiç dönmeyerek "adi, şerefsiz" olan eşinize ve nefret ettiğiniz "ruh hastası" KV nize iyilik yapmış olursunuz.
Saygılarımla.
on numara tespit
psikolog musunuz ayol
hakikaten bunları çıkarmak uzmanlık ister
insan sarrafıyım
bana bakınca ne görünüyo ordan, merak ettim?
uzunca bir konu açtığında mesaj at bana (bdvden)
Dayanmyrm kadına ya zaten ruh ve sinir hastalıklarında yattı doğumunda geldi kaldı kafada kurup kurup birşeyler söyledi oda inandı neler yasamadikki nasıl hala kalkipta annesini cagarabiliyor yaAslinda az bile yazıyorsun.
Eski konularından biliyorum ne zeka ne dominantlik ( cidden saçma geldi) sadece öfke sana bunu yazdırıyor . zaten bu kdr sinirliyken oturup edebiyat parçalamani beklemiyorum.
Canım esin ve o KV denen varlık sana çok çektirmiş, içinde bu kadar kin öfke birikmesi o kadar normalki. Gururun da inciniyor haliyle kendinle savaş halindesin. Boşanmak istemiyorsan duzelsin istiyorsun gordugun gibi olmuyor. En iyisi kendi hayatına bakman ve eşini gormezden gelmen. Madem bir arada yaşayacaksınız umursama söylediklerini. Gitmemeye çalış elinden geldiğince kvlere. Mutlu ol, takma KV hasedinden çatlar oğluşunun yaptiklarinin seni etkilemediğini gorurse zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?