Ya reddedilirsem?

esmer7890

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
39
14
8
25
Yıllardır ilgi duyuyorum kendisine ama cesaret edemiyorum ona açılmaya ya redderserse rezil olursam terslerse? Beni hala çocuk gibi görüyorsa 21 yaşındayım kendi benden 6 7 yaş büyük aile dostu denilebilir bayramlarda seyranlarda dügunlerde falan denk geliriz anca tabi ben bide sürekli stalkluyorum o ayrı 🤣neredeyse çocukluğumdan beri var ona ilgim hoşlantim sevgim diyelim ama kendi beni belkide zar zor hatırlardır imkansız geliyor asla onunla olamayacakmışım gibi geliyor bu süre zarfı içinde hayatıma aldığım kisi de oldu ama yapamadım her şeyde onu hayal ediyorum o olsun istiyorum ama benden haberi bile yok heralde geçenlerde İnstagramdan hikaye paylaşmış (açık hesap) baktım bilerek belki tanır farkeder diye ama geri donus yok napiyim direk gerçekleri mi konuşuyum ya da bi taktiginiz var mi onun bana bi adım atması icin  yada direkt kendim msj atıp anlatmak istediklerimin olduğunu mu söyleyim çocukluk dedim geçer dedim ama geçmiyor bu yükü tek başıma da artık kaldıramıyorum onunla ilgili olan birsey onun da bilmesinin hakkı olduğunu da düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım 😢

Merhaba nasılsın de duruma gore devam edersin
Pat diye deme

Yıllardır ilgi duyuyorum kendisine ama cesaret edemiyorum ona açılmaya ya redderserse rezil olursam terslerse? Beni hala çocuk gibi görüyorsa 21 yaşındayım kendi benden 6 7 yaş büyük aile dostu denilebilir bayramlarda seyranlarda dügunlerde falan denk geliriz anca tabi ben bide sürekli stalkluyorum o ayrı 🤣neredeyse çocukluğumdan beri var ona ilgim hoşlantim sevgim diyelim ama kendi beni belkide zar zor hatırlardır imkansız geliyor asla onunla olamayacakmışım gibi geliyor bu süre zarfı içinde hayatıma aldığım kisi de oldu ama yapamadım her şeyde onu hayal ediyorum o olsun istiyorum ama benden haberi bile yok heralde geçenlerde İnstagramdan hikaye paylaşmış (açık hesap) baktım bilerek belki tanır farkeder diye ama geri donus yok napiyim direk gerçekleri mi konuşuyum ya da bi taktiginiz var mi onun bana bi adım atması icin  yada direkt kendim msj atıp anlatmak istediklerimin olduğunu mu söyleyim çocukluk dedim geçer dedim ama geçmiyor bu yükü tek başıma da artık kaldıramıyorum onunla ilgili olan birsey onun da bilmesinin hakkı olduğunu da düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım 😢
Yapmyin bnce

Evet senden hep hoşlandım, senden bir şey beklemiyorum sadece söylemek istedim o kadar deyin susun. Filmlerde oluyor böyle şeyler çok komik görünüyor gerçekten. Kim yer ki böyle bir şeyi.

Zaten bi adım atsanız sizin niyetinizi anlar çünkü ne alaka der yani "bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü" hesabı (ay bu laf da çok kötü ama böyle durumlara çok uyuyor) ona göre de belli eder halinden tavrından

Direkt olaya girmeyin bence araya tanıdık koyarak tesadüfler falan oluşturun yada yanlışlıkla arkadaş olarak ekleyin bahaneler bulun ilgisi olursa zaten size yaklaşır hoşlanmazsa anlarsınız zaten

Böyle pat diye mesaj atarak olmaz. İlgileneceği varsa da vazgeçer. Uygun bir ortam yaratmalısınız. Ortak bir yakınınızın doğum günü, aile yemeği, arkadaş buluşması . gibi. Size ilgisi olsa bir iki bakış, kahkaha, temas.. o da zaten belli eder. Bir de normalde ilk adımı erkek atar. Yani bilmiyorum. daha başlangıçtı siz kovalıyor durumuna düşeceksiniz.

Madem hikayesine baktınız, takip edin.. Hikayesine de emoji fln atın, öyle hazır çıkanlar varya.. Dikkatini çekip dönüş yaparsa, konuşmak isterse şansınızı denersiniz. Ama yok hiçbir şekilde dönüş yapmıyorsa bişey diyemem

21 yasinda “yillardir” nasil oluyor? Cocuklukta baslayan bir ilgi sanirim. Yanilma ihtimaliniz de cok yuksek cunku yasitiniz degil. Bu yaslarda kendi akranlarinizla iliski kurmalisiniz.

Ekleyin ozaman yavaş yavaş konusmaya calıs.. Kendini tanıt ilk eskilerden anılardan bahset sonrası gelir elbet.. Uzakdan davulun sesi hoş gelir belki tanıdıkca soğuyacaksın?

Bir hikayesine cevap ver. Birşey sor. Sanki sen de o konuyla çok ilgileniyormuşsun gibi. Cevap yazarsa arkadaşlık isteği at. Onu da kabul ettiğini varsayıyorum. Sonrasında siz onun ilgi alanıyla ilgili şeyler paylaşın. Bu defa onun size yazmasını bekleyin. Hepsi olursa burdan yürür gider. Ama sakın ben senden hoşlanıyorum hep hoşlanıyordum zaten deme 😂 Bu şekilde kendiliğinden gelişmiş gibi olmalı.

Genelde böyle gözde büyütülen kişiler tanışılınca fıss diye söner .Hayal etmek daha güzelmiş denir .İnşallah sizinki öyle değildir .

21 yasinda “yillardir” nasil oluyor? Cocuklukta baslayan bir ilgi sanirim. Yanilma ihtimaliniz de cok yuksek cunku yasitiniz degil. Bu yaslarda kendi akranlarinizla iliski kurmalisiniz.
Evet çocukluktan itibaren,aslında ondan bi beklentim yok sadece bilmesini istiyorum söylemek istiyorum içimde tuttum hep yarın birgun evlense birsey olsa duyacağım mutlaka daha çok zoruma gider en azından bilsin istiyorum ne yapacağımı şaşırdım

Evet çocukluktan itibaren,aslında ondan bi beklentim yok sadece bilmesini istiyorum söylemek istiyorum içimde tuttum hep yarın birgun evlense birsey olsa duyacağım mutlaka daha çok zoruma gider en azından bilsin istiyorum ne yapacağımı şaşırdım
Sadece bilmesini istiyorsaniz reddedilmekten korkmamaniz lazim. Aile dostu diyorsunuz,reddedildikten sonra da karsilasacaksiniz yani. Size zor gelmeyecekse sohbet baslatin,tepkilerine gore devam edersiniz

Ya bir ilişkisi varsa .. pat diye söylemek ne kadar doğru?

Back
X