Yıllardır ilgi duyuyorum kendisine ama cesaret edemiyorum ona açılmaya ya redderserse rezil olursam terslerse? Beni hala çocuk gibi görüyorsa 21 yaşındayım kendi benden 6 7 yaş büyük aile dostu denilebilir bayramlarda seyranlarda dügunlerde falan denk geliriz anca tabi ben bide sürekli stalkluyorum o ayrı
neredeyse çocukluğumdan beri var ona ilgim hoşlantim sevgim diyelim ama kendi beni belkide zar zor hatırlardır imkansız geliyor asla onunla olamayacakmışım gibi geliyor bu süre zarfı içinde hayatıma aldığım kisi de oldu ama yapamadım her şeyde onu hayal ediyorum o olsun istiyorum ama benden haberi bile yok heralde geçenlerde İnstagramdan hikaye paylaşmış (açık hesap) baktım bilerek belki tanır farkeder diye ama geri donus yok napiyim direk gerçekleri mi konuşuyum ya da bi taktiginiz var mi onun bana bi adım atması icin yada direkt kendim msj atıp anlatmak istediklerimin olduğunu mu söyleyim çocukluk dedim geçer dedim ama geçmiyor bu yükü tek başıma da artık kaldıramıyorum onunla ilgili olan birsey onun da bilmesinin hakkı olduğunu da düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım