• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya sabır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün benim doğum günüm. . Bundan sonraki doğum günlerim de yalnız olucam sanırım.. alismaliyim. . Evet evet alismaliyim sanki o mu vardı hep hayatım da şurda 6 yıldır var amaaan ben kimleri silmedim. Bunu da silerim. Yani basarabilirim.

Bosandigim gün iyi bir ooohh cekicem..
Yeni hayat yeni insanlar çalışma ortamı belki de adam gibi adam.. belli olur mu olmaz. Ömür boyu yas mi tutucam aaasllaaaa tutmam. Beni silen adamı dakikada silerim heyt be.

Sabah sabah sacmalamanin pesindeyim galiba kızlar. Günaydın hepinize. .
Merhaba.. konunu uzun zamanddır tskip ediyorum, senide az çok burdan tanıyorum. Güçlü karakter sahibi bi kadınsın sanki burdan gördüğüm kadarıyla... ama şuan için yanıyor, nedenler çok fazla, keşkeler çok fazla... zamanı geriye almak herseyi değiştirmek istiyorsun.. herşey koca bi kabus olsa uyandığımda hayatım kaldığım yerden devam etse diyorsun. bunları yazdıklarından anlıyorum ki benimde hissettiklerim bunlar olurdu... Aslında boşanmayıda tam olarak içine sindiremediğini düşünüyorum yazdıklarından. Yani hem çekip gitmek istiyorsun hakettiği bu diyorsun, hemde ben ve oğlum bunu haketmedik diyorsun...
bilmiyorum bunlar belki hislerin depil ama benim yazdıkların çıkarımlarım... çok çok çok haklısın.. yürek yangınında, hayal kırıklıklarında, öfkende, kırgınlıklarında... ama geçecek ğnan hepsi geçecek...
aslında sana sadece iyi dileklerimi yazacaktım ama ne çok şey yazdım:) yeni yaşın sana ve oğluna huzur mutluluk getirsin inşallah... herşey sizin için çok güzel olsun...

Kusura bakma belki yanlış bir yorum yapacam ama sanki sen kendi kendini oyalıyorsun.halen onunla irtibat halindesin bir şekilde ve o senin canını acıtmaya devam ediyor olsa da sen oyalıyorsun kendini.sanki istiyorsunki gelsin özürler dilesin af dilensin...ama eşin senin oyalandığının farkında ve asla gelip af dilenmeyecek.davayı niye açmadığınızı ben gibi burdaki bir çok üye anlayamadı halen.

@Kahve-Kokulu-Kadin kuzum konuna hiç yorum yapmıcam içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum, kendini hiç bişey için zorlama canın nasıl istiyosa öyle haraket et şimdi, bu adamın arsızlığını gördükçe için soğuyacak ve koşa koşa açıcaksın davanı.

İyiki doğdunnnn beee kadınn, iyi kiii varsın. Doğum günün kutlu olsunnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X