ya sen gel, ya beni de al diyen kayinpeder:)

sakin haa izin vermee ama asla arada sen kotu olma ben evlendigim gunden beri basimdalar ve cok buyuk askla yaptigim evlilikten eser yok suann iki herkes kendi rahatini dusunuyoo sen ses cikarmadikca esin zaten karismaz konuşsan adin gelin kotuluk ediyo der sussan benim gibi sinir hastaligina kalirsinn sakin haa sakinn evlilik denen sey tamamen bitiyorr;(
Yok o konuda asla taviz vermem. Gerekirse bosanirim ama kimseyle ayni catiyi paylasmam. Sen beraber misn esinin ailesiyle?

hala birli
Yok o konuda asla taviz vermem. Gerekirse bosanirim ama kimseyle ayni catiyi paylasmam. Sen beraber misn esinin ailesiyle?
birlikte oturuyoz ve babasi hasta kimse bakmiyoo diger oğlununda yasi kucuk bakamiyor ama inan bana olan bana olduu evlendigimde 60 kiloydumm suan 50nin ustune cikamiyorum ve bosanmayi bile dusunuyorumm artik biktimm 9 yil dusun yanii duzelmede yokk

Var canim var. Ama nedense is guc sahibi oldugundan beri bizimki pek bir kiymetli. Bu arada ogrencilik hayati boyunca konu komsunun yardimiyla, bursla ayakta kalmis esim. Hani desen ki bakip okutmuslar o da yok.
aa bu modelden bi tane de ben de var. on yil boyunca calisip ailesine vermis. biz de dugunden sonra bi yil kredi odedik. ustelik bi arsa alip yarisini beniki odeyip arsanin da 1/3une ortak olmus ancak. hem ailenin en okumus etmisi hem de en matematik bilmeyeni .. guler misin aglar misin

Oyle piskin ki. Arabayla gezip tozdu. Keyfini surdu. Biz de kurtulmak icin sattik. Bi de hesap sordu. Niye sattiniz diye. Cok manyak bir adam oldugu icin bulasamadik da.
Ay şaka gibi ya. Bu nasıl bi zihniyet, ona mı sorucam satıp satamayacağımı

hala birli

birlikte oturuyoz ve babasi hasta kimse bakmiyoo diger oğlununda yasi kucuk bakamiyor ama inan bana olan bana olduu evlendigimde 60 kiloydumm suan 50nin ustune cikamiyorum ve bosanmayi bile dusunuyorumm artik biktimm 9 yil dusun yanii duzelmede yokk
Allah yardimcin olsun. Cok zor bir durum. Ama esinin seni bu duruma dusurmeye hakki yok. Gitsin bakici tutsun. Seni de bir ana dogurdu. Yazik gunah. Cocuk var mi?

aa bu modelden bi tane de ben de var. on yil boyunca calisip ailesine vermis. biz de dugunden sonra bi yil kredi odedik. ustelik bi arsa alip yarisini beniki odeyip arsanin da 1/3une ortak olmus ancak. hem ailenin en okumus etmisi hem de en matematik bilmeyeni .. guler misin aglar misin
Zaten bu okumus evlatlardaki eziklik kimsede yok. Sanki herseylerini aileye borclular omur boyu bu borcu odemek zorundalar. Bu zamanda okumusluk degil isini bilmek muhim.

Eşin zaten istemiyor belli ki sıcak bakacagını sanmam. Ev üstüne ev olmaz, bilincinde bunun bence.

Allah yardimcin olsun. Cok zor bir durum. Ama esinin seni bu duruma dusurmeye hakki yok. Gitsin bakici tutsun. Seni de bir ana dogurdu. Yazik gunah. Cocuk var mi?
evet iki kizim varr zaten evliligi tutan seyde onlarr suan sinavalara hazirlaniyorum kpss ve ayni zamanda bu yogunlukta disardan universte okuyorumm bi sekilde yetmeye çalışıyorum bin parcaya bolunsemde bi meslek sahibi olmam lazimm

Ay şaka gibi ya. Bu nasıl bi zihniyet, ona mı sorucam satıp satamayacağımı
Olayin sokuyla pek bir tepki verememistim ama baktim bunlarin yasam tarzlari otlanmak uzerine kurulu ben de cephemi aldim. Halbuki istedigim kendi evimde cocugumla esimle rizkimi yiyp normal bir hayat yasamak. Cok sey degil ki.

Off kizlar guldugume bakmayin. Sinirden ellerim titriyo. Hemen konuya geceyim. Kayinpeder esimi aradi konusma aynen soyle
selam sabah hava su muhabbeti... -oglum bizim sehre tayin istesenize. Biz burada sersefil olduk
-baba benim gorev yerim, hayatim, duzenim burada. Oralara gelme gibi bir niyetim yok.
-homur homur homur(kayinpeder burada homurdaniyor.)
E ozaman biz gelelim yanina
-baba burasi pahali bir sehir. Nasil gecineceksiniz aylik bin tl kira verecekseniz buyrun gelin.
- ne kirasi? Sizin evde beraber yasayacagiz!!!!!!( Burada ben error verdim)
-ehi ehi. Baba boyle bisey mumkun degil. Bizim ne zaman nereye gidecegimiz belli degil. Gevele gevele gevele...

Kizlar konusma asagi yukari boyle oldu. Esim her ne kadar yuz vermemis olsa da evime hayatima goz koyan bir adet es ailesi var. Esimin yarin obur gun bu fikre alisip sicak bakmasindan korkuyorum. Ne yapacagimi bilemiyorum. Sizin o ferhundeyi kiskandiran, fatmagulun yengesini utandiran, nuri alcoya bir gazoz actiran fikierinize ihtiyacim var:KK43:(

not: kayinpederin sersefil lafina takilan arkadaslar olmus. Bu insanin geliri bizden fazla ve buna ragmen her daim esim para gonderiyor. Bu kelime tamamen acindirma, somurme amacli kullanilmistir.
Cidden şaka gibi, Allah yardımcın olsun canım inat birine benziyor

Ayni evde kalmak istememesine birey diyemem haklisin ancak eşinin ailesi hakkındaki düşünce tarzi. Çok çirkin.sen daha dun geldin onların hayatına .esin onların evladi oysaki.unutma uzdugun kadar uzulursun bu hayatta .... Sende ilerde yaslanacaksin sana da boylemi konussunevladinn.kusura bakma ama anlatma tarzin bile çok çok cirkin

Olayin sokuyla pek bir tepki verememistim ama baktim bunlarin yasam tarzlari otlanmak uzerine kurulu ben de cephemi aldim. Halbuki istedigim kendi evimde cocugumla esimle rizkimi yiyp normal bir hayat yasamak. Cok sey degil ki.
Ama gercek gibi değil ya. Sırf onlar yüzünden arabayı satmak vs cok garip. Tamam kardeştir gelsin kullansın ama herşeyin bi sınırı var

Ayni evde kalmak istememesine birey diyemem haklisin ancak eşinin ailesi hakkındaki düşünce tarzi. Çok çirkin.sen daha dun geldin onların hayatına .esin onların evladi oysaki.unutma uzdugun kadar uzulursun bu hayatta .... Sende ilerde yaslanacaksin sana da boylemi konussunevladinn.kusura bakma ama anlatma tarzin bile çok çok cirkin
Uslubum mu cirkin? Yaniliyorsun. Gayet esprili, saygili, cpgu seyi tolere eden bir uslubum var. Eger mesajlarin hepsini okumus olsaydin su mesaji yazarken iki kere dusunurdun. Bana rahatsiz oldugun kismi soyler musin? Ya da soyle soyleyeyim. Sen sana ve evliligine hicbir katkisi olmamis, tersine hep somurmus hep alan taraf olmus, evlatdini hesaba para yatiran bir arac olarak goren, her telefon konusmasinda en az bir kere para meselesi acan, evde pisirdigin yemege kadar karisip daha az yemeni soyleyen ve daha burada yazmaya elimin varmadigi bir cok seye sahit olmus olsaydin benim kadar saygili usluplu olabilir miydin? Hic sanmiyorum. Ayrica dun gelme meselesine gelince bu laflar 50-100 yil oncesinin cahil ve kati, kadini maldan ote gormeyen zihniyetiyle beraber tarihe karismamis miydi yahu?

Ama gercek gibi değil ya. Sırf onlar yüzünden arabayı satmak vs cok garip. Tamam kardeştir gelsin kullansın ama herşeyin bi sınırı var
Degisik geliyor degil mi? Sen bu adamin diger vukuatlarini duysan soka girersin. En iyisi anlatmayayim. Esime bakinca onlarin kardes olduguna inanamiyorum. Dunyada gercekten cok garip ve vicdansiz insanlar var. Allah iyilerle karsilastirsin.

Uslubum mu cirkin? Yaniliyorsun. Gayet esprili, saygili, cpgu seyi tolere eden bir uslubum var. Eger mesajlarin hepsini okumus olsaydin su mesaji yazarken iki kere dusunurdun. Bana rahatsiz oldugun kismi soyler musin? Ya da soyle soyleyeyim. Sen sana ve evliligine hicbir katkisi olmamis, tersine hep somurmus hep alan taraf olmus, evlatdini hesaba para yatiran bir arac olarak goren, her telefon konusmasinda en az bir kere para meselesi acan, evde pisirdigin yemege kadar karisip daha az yemeni soyleyen ve daha burada yazmaya elimin varmadigi bir cok seye sahit olmus olsaydin benim kadar saygili usluplu olabilir miydin? Hic sanmiyorum. Ayrica dun gelme meselesine gelince bu laflar 50-100 yil oncesinin cahil ve kati, kadini maldan ote gormeyen zihniyetiyle beraber tarihe karismamis miydi yahu?

Degisik geliyor degil mi? Sen bu adamin diger vukuatlarini duysan soka girersin. En iyisi anlatmayayim. Esime bakinca onlarin kardes olduguna inanamiyorum. Dunyada gercekten cok garip ve vicdansiz insanlar var. Allah iyilerle karsilastirsin.
Amin amin eşine de sabırlar versin, öyle bir ailenin oğlu olmak da zor

Sebeplerinde haklisin ona kimsenin birey dediği yok zaten,ama onlar hata yapiyor diye sende onlar gibi hata yapmak zorunda misin .bak sana birşey soyliyim hic bir erkek ailesini atmaz bunu unutma önce sana hak veriyomus gibi yapar sende nasilsa hak veriyi diye rahat rahat konuşursun amaaa bir gün gelir senin gibi sini her zaman bulurum ama onlar ailem bidaha bulamam der.diğer taraftan onlar sana kötülük yapmis olsalar dahi sen eşini bu günlere getirdikleri için saygi duy.çünkü onlar eşinin ahiretini kazanma sinin vesilesi.tam tersi olsa senin ailenin böle yapsa esin senin gibi konuşsa razi olurmuş un .olmazsin demi?onlar benim ailem dersin dimi?

Sebeplerinde haklisin ona kimsenin birey dediği yok zaten,ama onlar hata yapiyor diye sende onlar gibi hata yapmak zorunda misin .bak sana birşey soyliyim hic bir erkek ailesini atmaz bunu unutma önce sana hak veriyomus gibi yapar sende nasilsa hak veriyi diye rahat rahat konuşursun amaaa bir gün gelir senin gibi sini her zaman bulurum ama onlar ailem bidaha bulamam der.diğer taraftan onlar sana kötülük yapmis olsalar dahi sen eşini bu günlere getirdikleri için saygi duy.çünkü onlar eşinin ahiretini kazanma sinin vesilesi.tam tersi olsa senin ailenin böle yapsa esin senin gibi konuşsa razi olurmuş un .olmazsin demi?onlar benim ailem dersin dimi?
Ya konuyu okuduguna emin misin arkadasim? Ben ne saygisizlik yamisim? Adamlar cumbur cemaat evime yerlesip beni de hizmetcileri yapmaya niyetlenmis. Ne yapsaydim? Kayinpederimdir buyugumdur deyip razi mi olsaydim. Esim tavrini bu kadar net koydugu halde ben bunun korkusunu tasirken bir kadinin cikip bunu normal gormesine sasirdim. Allahtan esim bu kafada degil.

Rabbin sadece kendisine ibadet etmesine ve anne babaniza ALlahin sizi görmekte olduğu bilinci içinde mümkün olan en iyi şekilde davranmanizi hükmetti.eğer onlardan biri veya her ikisi yaslanmış olarak yaninizda bulunuyorsa sakin VARLİKLARİNDAN veya onlara hizmetten bikkinlikla kendilerine offf diyecek ölçüde bile kotu söz söyleme onlara azarlama ve daima onlara karsi tatil dilli ve gönül alici ol.İsra suresi 23 ayet

Back
X