Ya şimdi ben napıcam ?

gulumsekaderine69

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
77
13
3
Bugün iki yıllık sevgilimden ayrılmamın 20. Günü. 2 yıl boyunca herşeyi yaşadık herşeyi aama (sadece kızın hala bi onu yaşamadık). Sonra ben 20 gün öncr bi gün bu bana çok ilgisiz davranıyo diye bittii diue mesaj attım sürekli yapıyodum gerçi süekli yapma diyodu ama sinirlendim yine dedim beni bıraktı affetmedi defalarca yalvardım ağladm sızlandım beler dedim dinlemeid en sonunda gitti başka bi kız buldu onunla görüşüyolar bisürü küfürler ettim ona ailesinin haberi vardı bizim birlikte olduğumuzdan ayrıldığımızı da biliyolar ya kız benden çirkinmiş beni bırakıp benden daha çirkinine gitmiş (( ben bunu hazmedemiyroum . Bugğn sordum seviyomusun dedim onu seviyorum dedi ya ulaşamiyim diye numarasını bile dğeiştirdi ? Bana evlemeceğiz diye vaadler verdi neler dedi beler yaşattı şimdi Nasıl biter 2 yıllık bi sevgiyi 2 günde nasıl bitirir Allahaşkına bna bişey diyin gelir mi ki geri

Canım sürekli kavgadan yorulmuş bi anlık kızgınlıkla böyle bi karar almış olabilir. Ama sen ona ulaşmaya çalışma yine de böyle davranışlar her zaman kaybettiriyo. Bence beklemelisin ama beklerken de ona kendini göster belli etmeden. Sosyal medya hesaplarından falan güzel fotolar koy. Arada bakar zaten. eğer seviyosa pişman olur döner ama sen hiç onla ilgilendiğini belli etme.

İkinizde olgunlaşamamışsınız.
Her sorunda bitti diyerek sen, ayrıldığı gibi hemen başka biriyle olan o.
Birde gitmiş çirkin birini bulmuş diye dertleniyorsunuz, ha güzel olsa sorun olmayacaktı yani?
Senden sonra başkasıyla olan onu seviyorum diyen numarasını değiştiren erkek çok net istemiyordur.
Onu bekleme ve kendini olgunlaştır bundan sonra.
Önce kişiliğiniz otursun sonra ilişkiye başlayın.

Ben ona bitti derken bitirmiyordum ki hep bana bitmesin sen gidemezsin bitiremezsin benimsin demesini istiyordum bunları hiç bizman demedi. ya ama numaramı değiştirmedim tlf kullnamıyorum diye açıklamalar yaptı ben inanmadım :/ ama sevgilim de var diyo ben arkadaşına başkası olursa hayatında unuturum demiştim iki gğn sonra bunubyaptı bana istememesi sorun değil de bana bunkadar vaadlerde bulunan ölen biten bi insan askerde benim için gğnlerce ağlayan bi insan bunu nasıl yapıyor ben bunu sindiremiyorım ben onu bekledim ya bi sene askerden gelmesini bekledim nasıl gider o :'(

Zaten belli edemiyorum hiç bi sosyal hesap kullanamıyo benden uzakta da. Sadece aldığı hediyeler vardı onlarıbiade ediyim dedim onda çöpe at dedi

Demekki bitircekmis senin öyle demende ona bahane olmus bitirmiş unutmak içinde hemen sevgili yapmış bukadar üstüne düşme daha çok soğur ve sevgilisine itersin bırak ne yapiyosa yapsin 2 yıl az değil insanın zoruna gider tabi ama yapcak bişey yok kendi kaybetmiş attan inip eser binmiş bi nevi kızda cirkinse takma kafana isterse zaten doner

Zaten belli edemiyorum hiç bi sosyal hesap kullanamıyo benden uzakta da. Sadece aldığı hediyeler vardı onlarıbiade ediyim dedim onda çöpe at dedi
Uzaktan ilişki miydi? O zaman belki uzak olduğu için bitirmek istemiştir. Bi de askerde ağlaması falan asker psikolojisinden kaynaklanıyo olabilir. O zaman daha hassas oluyolar. Dışarı çıkınıca yine eski barzo hallerine geri dönüyolar.

Çok uzak değildi ben orda okuyordum şimdi okulum bitti istanbula dönecem uzak olacak ama arada iki saatlik mesafe vardı aramızda. Bu onu hiç sorun etmedi ama ben ettim o etmedi ama o gitti ben kaldım /(

Problem sizden çirkin birini bulması mi Allah aşkına.. Önce bir egonuzdan kurtulun.. Sessiz kalın..Sizi gerçekten seviyorsa giden mutlaka geri gelir..Kendinizdeki hataları da düşünün.. Kendinizi dinleyin..Allah yardımcınız olsun..

Bekleme gelmeyecek. Benimde üç yıllık ilişkim bitti. Herşeyi yaşadım. Aklına gelebilecek herşeyi. Aldatti çekti gitti birdaha da gelmedi

Kaç yaşındasın? Sürekli bitti bitti diyen bir adama en sonunda eh be yeter derdim ben de. O da öyle yapmış. Bir de benden çirkinine gitti diye dert yanmışsın.

Geri gelmesin, gelirse de kabul etme. Seni bırakmasının sebebi ilgi istemen değil. Seni sevmemesi. Zaten seni seven birinden ilgi istemene gerek kalmayacak. Duygusal anlamda zaten tatmin olacaksın. Sevmemesinin sebebi her şey olabilir;
  • Bir zamanlar sevmiş ama şimdi sevgisi bitmiştir
  • O çirkin kız ile tanışınca, onu daha çok sevmiştir
  • Sevmeye yeteneği olmayan biridir. Sevmeyi bilmiyordur
O yada bu olabilir. Artık seni ilgilendirmez. Önemli olan SENİ SEVMEYEN BİRİNİ İSTEMİYORSUN.
Buns sürekli kendine hatırlat. Sen seni sevecek, sana değer verecek ve hep mutlu edecek birisini istiyorsun.
Hediyesini falan çöpe at. Ne varsa sil gitsin. Bitti. Kim bilir hayat sana ne güzellikler sunacak. Seni sevmeyen bir zavallı ile çamurda debeleneceğine, ayağa kalk, kendini topla ve gelecek yeni güzelliklere hazır ol.

Alacağın dersleri al. Sürekli bitti dersen karşıdaki artık ciddiye almaya başlar. Bir dahaki sefere yapma. Ama sakın bu yüzden bitti zannetme. Seni kusurlarınla eksiklerinle seven birisi bunları da yanında aşmana fırsat verirdi.

Son düzenleme:
Gerçekten hayatımda duyduğum en güzel cümleler bunlar size çok teşekkür ediyorum. Aslında buraya bunu yazarken gercekten çok üzülüyodum resmen hayattan bezmiş gibiydim ama şuan bi şekilde haberleşiyoruz ve her konuştuğumuzda bir yalanını bi eksiğini buluyorum. Bilmiyorum belki doğru söylüyo ama ben ona hiç güvenmiyorum artık ee hayatımda da gğvenmediğim birinin yeri yok. Sadece gelsin ve onun pişmanlıklarla dolu olduğunu göriyim. Ondan önce de ilişkim olduuu bi kere bitti dememde bitirmiştim zaten öyle tehditkar olmayı istemedim. Ama bu sefer İyi ki de bitti demişim engellnişim benim en büyük hatam oldu ona karşı yaptığım ama o bana herşeyi yaşattı bu kücücük bişey yüzünden Allaha haval ediyorum onu insallah Rabbim ona en adil şekilde musmele edecektir ve yorumunuza bayıldım. Çok teşekkürler ediyorum size.

Reactions: 9ay
Tabiki d kızın benden çirkin olması tek problem değil zaten o çirkinlik sadece fiziksel olarak değil karakter de olarak. ben egomdan dolayı demedim onu :) Hiç bi zaman benim gibi seveni bulamayacak isterse dünya güzeli olsun Ama sonuç olarak bitti gitti kendi layığını buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…