- 31 Mart 2016
- 77
- 13
- 3
- Konu Sahibi gulumsekaderine69
-
Ben ona bitti derken bitirmiyordum ki hep bana bitmesin sen gidemezsin bitiremezsin benimsin demesini istiyordum bunları hiç bizman demedi.İkinizde olgunlaşamamışsınız.
Her sorunda bitti diyerek sen, ayrıldığı gibi hemen başka biriyle olan o.
Birde gitmiş çirkin birini bulmuş diye dertleniyorsunuz, ha güzel olsa sorun olmayacaktı yani?
Senden sonra başkasıyla olan onu seviyorum diyen numarasını değiştiren erkek çok net istemiyordur.
Onu bekleme ve kendini olgunlaştır bundan sonra.
Önce kişiliğiniz otursun sonra ilişkiye başlayın.
Zaten belli edemiyorum hiç bi sosyal hesap kullanamıyo benden uzakta da. Sadece aldığı hediyeler vardı onlarıbiade ediyim dedim onda çöpe at dediCanım sürekli kavgadan yorulmuş bi anlık kızgınlıkla böyle bi karar almış olabilir. Ama sen ona ulaşmaya çalışma yine de böyle davranışlar her zaman kaybettiriyo. Bence beklemelisin ama beklerken de ona kendini göster belli etmeden. Sosyal medya hesaplarından falan güzel fotolar koy. Arada bakar zaten. eğer seviyosa pişman olur döner ama sen hiç onla ilgilendiğini belli etme.
Zaten belli edemiyorum hiç bi sosyal hesap kullanamıyo benden uzakta da. Sadece aldığı hediyeler vardı onlarıbiade ediyim dedim onda çöpe at dedi
Uzaktan ilişki miydi? O zaman belki uzak olduğu için bitirmek istemiştir. Bi de askerde ağlaması falan asker psikolojisinden kaynaklanıyo olabilir. O zaman daha hassas oluyolar. Dışarı çıkınıca yine eski barzo hallerine geri dönüyolar.Zaten belli edemiyorum hiç bi sosyal hesap kullanamıyo benden uzakta da. Sadece aldığı hediyeler vardı onlarıbiade ediyim dedim onda çöpe at dedi
Çok uzak değildi ben orda okuyordum şimdi okulum bitti istanbula dönecem uzak olacak ama arada iki saatlik mesafe vardı aramızda. Bu onu hiç sorun etmedi ama ben ettim o etmedi ama o gitti ben kaldım /(Uzaktan ilişki miydi? O zaman belki uzak olduğu için bitirmek istemiştir. Bi de askerde ağlaması falan asker psikolojisinden kaynaklanıyo olabilir. O zaman daha hassas oluyolar. Dışarı çıkınıca yine eski barzo hallerine geri dönüyolar.
Gerçekten hayatımda duyduğum en güzel cümleler bunlar size çok teşekkür ediyorum. Aslında buraya bunu yazarken gercekten çok üzülüyodum resmen hayattan bezmiş gibiydim ama şuan bi şekilde haberleşiyoruz ve her konuştuğumuzda bir yalanını bi eksiğini buluyorum. Bilmiyorum belki doğru söylüyo ama ben ona hiç güvenmiyorum artık ee hayatımda da gğvenmediğim birinin yeri yok. Sadece gelsin ve onun pişmanlıklarla dolu olduğunu göriyim. Ondan önce de ilişkim olduuu bi kere bitti dememde bitirmiştim zaten öyle tehditkar olmayı istemedim. Ama bu sefer İyi ki de bitti demişim engellnişim benim en büyük hatam oldu ona karşı yaptığım ama o bana herşeyi yaşattı bu kücücük bişey yüzünden Allaha haval ediyorum onu insallah Rabbim ona en adil şekilde musmele edecektir ve yorumunuza bayıldım. Çok teşekkürler ediyorum size.Geri gelmesin, gelirse de kabul etme. Seni bırakmasının sebebi ilgi istemen değil. Seni sevmemesi. Zaten seni seven birinden ilgi istemene gerek kalmayacak. Duygusal anlamda zaten tatmin olacaksın. Sevmemesinin sebebi her şey olabilir;
O yada bu olabilir. Artık seni ilgilendirmez. Önemli olan SENİ SEVMEYEN BİRİNİ İSTEMİYORSUN.
- Bir zamanlar sevmiş ama şimdi sevgisi bitmiştir
- O çirkin kız ile tanışınca, onu daha çok sevmiştir
- Sevmeye yeteneği olmayan biridir. Sevmeyi bilmiyordur
Buns sürekli kendine hatırlat. Sen seni sevecek, sana değer verecek ve hep mutlu edecek birisini istiyorsun.
Hediyesini falan çöpe at. Ne varsa sil gitsin. Bitti. Kim bilir hayat sana ne güzellikler sunacak. Seni sevmeyen bir zavallı ile çamurda debeleneceğine, ayağa kalk, kendini topla ve gelecek yeni güzelliklere hazır ol.
Alacağın dersleri al. Sürekli bitti dersen karşıdaki artık ciddiye almaya başlar. Bir dahaki sefere yapma. Ama sakın bu yüzden bitti zannetme. Seni kusurlarınla eksiklerinle seven birisi bunları da yanında aşmana fırsat verirdi.
Tabiki d kızın benden çirkin olması tek problem değil zaten o çirkinlik sadece fiziksel olarak değil karakter de olarak. ben egomdan dolayı demedim onu :) Hiç bi zaman benim gibi seveni bulamayacak isterse dünya güzeli olsun Ama sonuç olarak bitti gitti kendi layığını bulduProblem sizden çirkin birini bulması mi Allah aşkına.. Önce bir egonuzdan kurtulun.. Sessiz kalın..Sizi gerçekten seviyorsa giden mutlaka geri gelir..Kendinizdeki hataları da düşünün.. Kendinizi dinleyin..Allah yardımcınız olsun..
Gelmesin zaten. Böyle karaktersizler hayatımızda olsa nolur olmasa nolurBekleme gelmeyecek. Benimde üç yıllık ilişkim bitti. Herşeyi yaşadım. Aklına gelebilecek herşeyi. Aldatti çekti gitti birdaha da gelmedi
Sana gelince cevap bile vermiyorum Bilmediğin bişey için bu kadar önyargılı konuştuğundan.Kaç yaşındasın? Sürekli bitti bitti diyen bir adama en sonunda eh be yeter derdim ben de. O da öyle yapmış. Bir de benden çirkinine gitti diye dert yanmışsın.
Benim için cevabın çok lazım değil zaten, kendini bu kadar önemsemeSana gelince cevap bile vermiyorum Bilmediğin bişey için bu kadar önyargılı konuştuğundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?