Kizlar onceki konularimda da bahsetmistm annem degisik bi insan... herseyi yanlis anliyo bana "sen herseyi yanlis anliyosun " diyo bana gunlerce surat asiyo laf sokuyo sonraa bnm ona iyi davranmami bekliyo, durup dururken kafasinda biseyler kuruyo geliyo bana sen soylesn boyle dusunuyosn diyo hayir anne diyorum aciklamaya calisiyrm sozumu kesiyo bn biliyorum neyin ne oldugunu diyo tabi bnm de sanki suc islemism gibi kalbm carpiyo vucudum uyusuyo cevap veremiyorm... ama asil sorun su; bi siralarda ck olmaya basladi bu ona gore bn aileme cok kotu davraniyorm simarigim nankorum.. sen bna sunu dedn kirildm yok boyle olmustu yok soyle olmustu aylar once olmus olaylari kafasinda yeniden dizayn edip yalan yanlis bi sekilde beni sucluyo artik beynim uyustu bnm o kadar agirima gidecek sekilde konusuyo ki aklimdan cikmiyo sozleri.. alti gun sonra malumunuz ygs var ve bn sinav esnasinda sabah yaptigimiz bu konusmalarn (hatta sinavdan bigun once annm yine rahat durmayacak bni uzecek biliyorm ) aklima gelp dikkatimi dagitmasindan cok korkuyorum.. off napicam bn bi de bna bu sabah dedi ki "sinavla ilgili ck guzrl ruyalar gordm sana solemicektm ama senin yuzunden simariklign yuzunden kaybediceksn " dedi ya bn simarik felan deilm ayrica simariklik yuzunden sinv da kaybedilmz de annm yuzunden kaybetmktn korkuyorm.. nolur bi fikir verin bna