ya sinavda nolucak

rd_violin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
14
0
Kizlar onceki konularimda da bahsetmistm annem degisik bi insan... herseyi yanlis anliyo bana "sen herseyi yanlis anliyosun " diyo bana gunlerce surat asiyo laf sokuyo sonraa bnm ona iyi davranmami bekliyo, durup dururken kafasinda biseyler kuruyo geliyo bana sen soylesn boyle dusunuyosn diyo hayir anne diyorum aciklamaya calisiyrm sozumu kesiyo bn biliyorum neyin ne oldugunu diyo tabi bnm de sanki suc islemism gibi kalbm carpiyo vucudum uyusuyo cevap veremiyorm... ama asil sorun su; bi siralarda ck olmaya basladi bu ona gore bn aileme cok kotu davraniyorm simarigim nankorum.. sen bna sunu dedn kirildm yok boyle olmustu yok soyle olmustu aylar once olmus olaylari kafasinda yeniden dizayn edip yalan yanlis bi sekilde beni sucluyo artik beynim uyustu bnm o kadar agirima gidecek sekilde konusuyo ki aklimdan cikmiyo sozleri.. alti gun sonra malumunuz ygs var ve bn sinav esnasinda sabah yaptigimiz bu konusmalarn (hatta sinavdan bigun once annm yine rahat durmayacak bni uzecek biliyorm ) aklima gelp dikkatimi dagitmasindan cok korkuyorum.. off napicam bn bi de bna bu sabah dedi ki "sinavla ilgili ck guzrl ruyalar gordm sana solemicektm ama senin yuzunden simariklign yuzunden kaybediceksn " dedi ya bn simarik felan deilm ayrica simariklik yuzunden sinv da kaybedilmz de annm yuzunden kaybetmktn korkuyorm.. nolur bi fikir verin bna

Kizlar onceki konularimda da bahsetmistm annem degisik bi insan... herseyi yanlis anliyo bana "sen herseyi yanlis anliyosun " diyo bana gunlerce surat asiyo laf sokuyo sonraa bnm ona iyi davranmami bekliyo, durup dururken kafasinda biseyler kuruyo geliyo bana sen soylesn boyle dusunuyosn diyo hayir anne diyorum aciklamaya calisiyrm sozumu kesiyo bn biliyorum neyin ne oldugunu diyo tabi bnm de sanki suc islemism gibi kalbm carpiyo vucudum uyusuyo cevap veremiyorm... ama asil sorun su; bi siralarda ck olmaya basladi bu ona gore bn aileme cok kotu davraniyorm simarigim nankorum.. sen bna sunu dedn kirildm yok boyle olmustu yok soyle olmustu aylar once olmus olaylari kafasinda yeniden dizayn edip yalan yanlis bi sekilde beni sucluyo artik beynim uyustu bnm o kadar agirima gidecek sekilde konusuyo ki aklimdan cikmiyo sozleri.. alti gun sonra malumunuz ygs var ve bn sinav esnasinda sabah yaptigimiz bu konusmalarn (hatta sinavdan bigun once annm yine rahat durmayacak bni uzecek biliyorm ) aklima gelp dikkatimi dagitmasindan cok korkuyorum.. off napicam bn bi de bna bu sabah dedi ki "sinavla ilgili ck guzrl ruyalar gordm sana solemicektm ama senin yuzunden simariklign yuzunden kaybediceksn " dedi ya bn simarik felan deilm ayrica simariklik yuzunden sinv da kaybedilmz de annm yuzunden kaybetmktn korkuyorm.. nolur bi fikir verin bna
Bu yazdıklarını annene anlat.
Sadece onu suçlama,kendi hatalarından da bahset,sınava kadar bu tarz tartışmalar yapmayalım anne,üzülüyorum,stres yapıyorum de.Anlayacaktır seni.

k.bakmada annelik bu değil canım destek olacağı yerde köstek oluyor sana !!

Bu yazdıklarını annene anlat.
Sadece onu suçlama,kendi hatalarından da bahset,sınava kadar bu tarz tartışmalar yapmayalım anne,üzülüyorum,stres yapıyorum de.Anlayacaktır seni.
Malesef bunu anlayacak bi insan degil..bnm kend konaantrasyonumu nasil yeniden saglarim bunu ogrenmem gerekiyo sanirim.. cunku bazi psikolojik durumlar bnde fiziksel sinyaller vermeye basladi. Tansiyon, migren, durduk yerde uyusmalar gibi..

Ben çok çok kötü bir karaktere sahip olmadığı sürece annelerin sözü dinlenmesi taraftarıyım.Anneler herşeyi daha iyi bilirler.Sana kötü birisin demiyorum ama belki senin fark etmediğin negatif yönlerin vardır.
Mesela annemin uzak dur dediği ne kadar arkadaşım varsa kazık attı bana.Annemin yapma dediği şeyi yaptığımda sonuçları çok üzücü oldu.Yani diyeceğim biz farketmesekte hatalarımızı,yanlışlarımızı annelerimiz görebiliyor. Sana şımarıksın felan demiyorum,seni tanımıyorum ama belkide bazı şeylere dikkat etmen gerekiyordur.
Anneni al karşına oturt,problemlerini çöz. Belki şuan ergenlikte olduğun için onu yanlış anlıyorsundur.
Bende bikaç yıl önce annemle sürekli tartışma halindeydim.Ama artık ona öyle hak veriyorum ki.
Annenin üslubu yanlış.Belki de senin bize anlatmadıkların var neden böyle olduğunuza dair.
Annenle konuşmalısın.
Sınav konusuna gelince berbat bir ygs dönemi geçirmiştim psikolojik olarak.Sınavda sadece aklıma hoşlandığım çocuk gelmişti. Neden bilmiyorum :KK45:
Kendine güvenmelisin,o sınava herşeyden önce kendin için giriyorsun.Sınava giderken bol bol dua oku.Annen sana negatif yorum yaparsa tam da o an kendini universitede istediğin bölümde hayal et.
Sınavdan sonra ise mutlaka konuş annenle.
Şimdiden başarılar dilerim,bol netli bir sınavın olsun :21:

X