- 16 Ocak 2018
- 497
- 166
- 103
- 30
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
1 aydır eşimin anne babasıyla yasıyoruz. Bazı konularda uyum saglayamadık ve bu yüzden eşimin annesi sürekli bir şeyden sikayetci olup eşiyle kavga ediyor oğluyla kavga ediyor. Ben aşırı stress oluyorum. Herkes oluyor. Çünkü eşimin annesi sorunu dile getirirken doğru beden dili ve ses tonunu kullanmıyor. Eşim de cok arada kalıyor. Bir kaç gündür eşimle tartısıyorum ayrı eve cıkalım diye. Yeni iş buldu eşim. Kredi cekip türkiye hesabından tasınalım diyorum (yurt dısında yasıyoruz). Anne babasıyla sa konustuk onlar tasınmayın az daha para toplayın subat Mart gibi tasının diyorlar. Anneniz sorun yapmıcak artık siz tasınana ladar anlayıslı olcak diyor babası. Üzülmeye basladı annesi biz tasıncaz diyince. Ama ben insanların zorla ya da bu yastan sonra ddğişceğini düşünmüyorum. Annesi bugün A diyorsa yarın a dediğine b diyor öyle biri. Dillerini anlamıyorum diye yanımda da eşimle eşiyle kavga edip şikayetleniyordu ama ben anlıyorum az cok tabi. Hissediyorum da. Ben subat marta kadar kalmak istemiyorum burada. Eşim de zor günler yasıycaz diyip stress oluyor. Bu arada eşimde bazen yana dönerdir. Onun sözüne de inanamıyorum biraz. Sizce zorlukları göze alıp tasınmalı mıyız? Ben cektiğim stresleri ve agladıgım zamanları yok sayamıyorum