ya sizin eşiniz olsa ne düşünürsünüz?

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
merhaba çalıştığım kurumda yakın olduğum 2 bayan var yaşça küçüğüm kendilerinden birisi evli diğeri bekar birde iş icabı sürekli toplandığımız bir yer var ve farklı bir kurumdan yine iş icabı tanıştığımız bir bey var zmanla hepimiz bu beyle tanışıyoruz arkadaş oluyoruz tabi bu topluluğun içinde bayağı bir kişilerde var zzamanla bu bey artık içimizden birisi oluyor herşeye yorum yapıyor diğer arkadaşlarım hoşanıyorlar bundan ama öyle dalga muhabbet amaçlı yakışıklı birisi ama beyefendi kadın gibi her muhabbete atlıyor samimi yani ben düşünüyorum ya benim eşim olsa çok kıskanırım ne bu samimiyet derim haftanın 5 günü bu bayanları ve daha bir sürü bayanı görüyor hepsiyle de samimi sıcakllanlı birisi eminim eşinide seviyor ama bu kadar samimi olması doğrumu ?

Samimiyet derecesini anlatırsanız daha iyi olur. Benim eşim de kadınların çok olduğu bir yerde çalışıyor, gülüşüp eğleniyorlar, kıskanmıyorum.

benim eşim de samimidir, kadınlarla da erkeklerle de iyi anlaşır.
Sıkıntımız olmuyor.

ama samimiyetten kastınız nedir? Yani normal ofis muhabbetleri ise kadın erkek fark etmez bence.

Ama bahsettiğiniz kişi kadınlarla flört etmiyor? doğru mu anladım?
Eşim işi gereği bu tarz ortamlarda olsa,kadınlar onun hakkında anlattığınız şekilde konuşsa rahatsız olmam niye olayım ki. Beni eşimin hissettikleri bağlar.

Belki onlar insanları kadın , erkek diye ayırmıyodur , o yüzden iş arkadaşları ile muhabbet etmesi de normal geliyordur.
Herkes kıskanç yapıda değil bir de .

iş konuşmasını geçti artık özel hayat falan herşey konuşuluyor ve adamda artık bayanların kendisinden hoşlandığının farkında

Belki onlar insanları kadın , erkek diye ayırmıyodur , o yüzden iş arkadaşları ile muhabbet etmesi de normal geliyordur.
Herkes kıskanç yapıda değil bir de .
keşke eşinizin yerinde ben olsaydım dese bir bayan eşinize hala kıskanmazmısınız

Bazı insanların karakter yapısıdır her ortama ayak uydurması.
Benim eşim de erkeklerin çok olduğu bir yerde az bayanla çalışıyor. sabah giderken onlara poğaça falan alıyor. Hatta bir kere iş için bir yere gideceklerdi yollarının üstü beni de bırakacaktı eşim. Arabayı eşim kullandığı için dolayısıyla öndeydim ve çıkış noktası bizim ev araba iş yerine ait.
Benim indirim yerde araba hareket etmeden kadın eşimin yanına bindi. "ayy ben de öne geçeyim" dedi.
Hiç kıskanmadım. ama eşime dedim "ben olsam yapamazdım en azından eşi bir uzaklaşırdı öyle geçerdim" dedim.
yine de sorun yok benim için.
Ama o insanın kadınlara kur yapıp yapmamasına da bağlı bu durum.

Samimiyete göre değişir bu.
Gece yarısı geyik yapmak için arıyosa kıskanırım ama normal bi muhabbet varsa nediye kıskanıyım

iyi zarf atmış ama arkadaşınız.
burada ofis muhabbetini aşmışsınız tabi ki, hoş değil. Sadece erkek açısından değil, ortamdaki herkes açısından bence, ortam bozulmuş kısaca :)
evet son günlerde sürekli bu şekilde konuşuluyor

Benim eşim de erkeklerin çok olduğu bir yerde az bayanla çalışıyor. sabah giderken onlara poğaça falan alıyor. Hatta bir kere iş için bir yere gideceklerdi yollarının üstü beni de bırakacaktı eşim. Arabayı eşim kullandığı için dolayısıyla öndeydim ve çıkış noktası bizim ev araba iş yerine ait.
Benim indirim yerde araba hareket etmeden kadın eşimin yanına bindi. "ayy ben de öne geçeyim" dedi.
Hiç kıskanmadım. ama eşime dedim "ben olsam yapamazdım en azından eşi bir uzaklaşırdı öyle geçerdim" dedim.
Höst :KK48:
Kadın tanıdığın biri mi? Ben akşam eşimi iyi bir fırçalardım böyle bir şey olsa.

karşı taraf yapıyor ama ben normal karşılıyorum adamın yapısı böyle yani kadınlara karşı

Ben erkegime deil ozellikle kadinlara guvenmiyorum, kardesimde bazen neler anlatiyor agzim acikta kaliyor,ozellikle yeni nesil cok fena ar damarlari catlamis resmen..elbetteki istisnalar vardir burdada okuyoruz akli basinda kizlarda cok ama ne yazikki genelinin her yeri ayri oynuyor..benim icin problem teskil edebilir anlattiginiz durum..

Höst :KK48:
Kadın tanıdığın biri mi? Ben akşam eşimi iyi bir fırçalardım böyle bir şey olsa.
Şöyle; kadın eşimle aynı fabrikada çalışıyor. Daha önce başka ortamlarda düğün falan aynı masada oturduk. Eşini de tanıyorum. İkisi de çok iyi insanlar, onda sorun yok. Ama benim de iş yerimde 10 yıllık tanıdığım insanlar var. Ben yine de eşleri olsa aynısını yapamazdım. Eşime sadece onu dedim "yani ben kıskanç biri de olabilirdim, benim cesaret edemeyeceğim bir şey". Üstünde durmadık kadının eşi bir fabrikada müdürlüğe terfi ettiği zaman eşimle ikisi tebrik oturmasına gitmişlerdi kadının eşinin makamına falan.. yani kadının eşinin de kıskanması mı gerekirdi ki?
Nedense ben ortamlarını bildiğim için hiç kıskanmıyorum bu durumları.

mesela bir konuşmayı anlatayım eşiniz ne kadar şanslıymıs hem maddi hem manevi senin gibi yakışıklı maddi yönden iyi onuın yerinde olmayı çok isterdim bu arada eşinizi gördüm biraz esmer galibaa...aaa eşiniz size düzgün yemek yapmıyormu kilo vermişsiniz

Back
X